Şimdi Ara

kaf'tan çalışanlar ayt matta ne yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar kullananlar neler yaptı 2020 için önerir misiniz tyt için zaman kaybı mı

• Tyt için önermem belki problemler ama ona da muadil kaynak bulabilirsin rahtalıkla, ayt kullanılabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birkacishali B kullanıcısına yanıt
    hocam netler nasıl
  • Türev integrali gözüm kapalı yaptım geometri olmasa ful çekerdim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    baya iyi bence reis peki ayt mat için önerierin neler diyorum yazın ayt matta çalışayım
  • Ben tyt adına kaf1 i alıp bitirmedim bile, gereksiz bulunca, kaf 2 de sadece problemler ve fonksiyonlar, mutlak değer vs çalıştım. Limit türev fasiküllerini bitirdim. Hiç yapamayan biri olarak sıfır geo ve eksik konularla 20 ayt mat bekliyorum. Grafik mantığını çok iyi öğrettiğini düşünüyorum. Ve bu da sınavda yorum yapabilmeni sağlıyor. Tyt kötüydü, süre yetmedi 15 net bekliyorum.

• avarel29 kullanıcısına yanıt
    vay be ben burdan devam edeyim en iyisi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben kaf 1i bitirmeme az kaldı ama kaf 2 nin parabol kısmına geçtm direk diyorum kaf 1 biter 2 de problemler hariç az kaldı yazın kaf 3 e mi geçsem aytde yüksek yapmak istiyorum tyt zaten iyi
  • AYT harici kullanma mat full geldi ama tabii ki sadece brden dolayı değil zaten matematiğe ilgim vardı, forumda zor diyorlar diye başlamıştım hoşuma gitti ve bu sınav çok da zor gelmedi zaten. TYT için sadece mutlak değer ve fonksiyon derslerini alabilirsin bunlar da çok uzun ama grafik bilgisi veriyor o yüzden iyiler.
  • Kaf2 de sırayı takip et hocam, fonksiyonlar ve parabol bir bütün olarak oturur kafanda, sonra da hemen limite geçmeni öneririm. Çünkü fonksiyonlardan sonra daha iyi oturuyor. Limit fasikülü ile beraber kaf3 ü götürürsün, kaf3 bitince de türev integral ilerlersin.

• Salın hacı kaf falan. Eski sınav sistemi için dizayn edilip kendini güncellememiş bir kitap. Bunun yerine konuyu öğrenip 345 çözüm3D Acil falan çözseniz çok daha fazla özgün soru görürsünüz her türlü daha çok işe yarar

• Hocam benimde 28 netim var ama kaf kullanmadım yayın olarak bilgi sarmal ayt bitirdim bide 345 bazı yerlerini bitirmiştim deneme olarakta bilgi sarmal ayt denemeleri 345 denemeleri ve lti acil denemeleri (hepsi bitmedi ) bunları cozdum

• Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    konuyu öğrenmek için alınıyor zaten KAF

abi kaf 2 de oran orantı fonk ikinci derece denklem bittide limitle ilgili şöyle bi sorun var behzat hoca logaritmalı falan limit soruları çözüyo bazı tklarda bende onları bilmiyorum sorun oluyo yoksa yazın aslında lt bitirmek istiyorum sene içide integral atarım şuan zaten parabolün bitmesine az kaldı bitince limit mi çalışayım
  • Jackyks J kullanıcısına yanıt
    konuları nerden öğrendiniz
  • logaritmanın aynı taban durumu vs böyle 2 3 özelliğini bilsen yeter. Öyle aman aman bir bilgiye gerek yok bence, zaten konu anlatırken aralarda değiniyor bunlara. Sana tavsiyem şunu bitirmeden geçmeyeyim kafasından çıkıp, hemen harekete geçmen, tüm süreç boyunca seni bu atılımlar kurtaracak zaten, çünkü çok fazla düşüşler yaşayacaksın.

kaf l ye baktım da zaten sanki o logaritmalı limit falan sınavda çıkmamış.Bitirme kafasında değil de hocam yani konular otursun diye öyle düşünmüştüm sonuçta 35-36 net hedefliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigied

konuyu öğrenmek için alınıyor zaten KAF
    Konuyu öğrenmenin tek yolu kaf sanki. Ben de diyorum ki kafla 15 saat konu öğrenmektense 3 saat konu öğrenip 12 saat soru çözmek sizi daha çok geliştirir. Sınavda Behzat çözmeyecek soruları. Bunu da söyleme sebebim geçen sene ben de kaftan çalışıp 28 net yaptım ayt matta. Bu sene dediğimi yaptım 36 net geldi. Yine de herkesin kendi kararıdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.