Şimdi Ara

Kaf'ın/ Behzat rasuli tüm setini aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dalga mı geçiyon anlamadım kaf aldım diyon sonra çap çözecem diyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polyannac kullanıcısına yanıt

Kaftan sonra süren yeterse başka kaynak çöz tabi 4 ay kalmış ben ne diyom sen ne diyon günde en az 5-6 saatini alacak

Kolay gelsin Dilek Hanım

• keşke kaynakları almadan biraz araştırsaydınız sınava 4 ay kalmış tüm kaf setini aldım diyorsunuz neyse de yanına çap fasikülü ne alaka seviye farkı çok ama gerçekten zaman verirseniz bir şeyler yaparsınız kolay gelsin

• eğer 4 kitabı da bitirmeye kalkarsan 1 sene daha kaybedersin. kaf 1, piyasada cozebilecegin en boş kitap. onun yerine ilkokul 4. sınıf tüm dersler soru Bankası cozsen daha yararli olur. kaf 2nin çoğunluğu çöp. problemler falan leş ötesi, asla işine yaramaz. kaf3te pkob kısımları hatalı soru var diyorlardı ben bakmadım. trigonometrisi güzeldir. kaf 4teki kısımların hepsi güzel. sonuç olarak 4 kitabı bitirmek hayatında yapabileceğin en büyük hata olur. hele bir de yazıp çizmeden izlesem diyorsun, o çok daha fena

• Kaf için sırasıyla gitme bence. Az çok temelin varsa bence en çok eksik hissettiğin konulara öncelik ver ya da mat1 ve mat2 diye ayır aynı anda götür. Sakın ama sakın önce tytyi bitireyim sonra aytye geçeyim deme. Bir de her şeyi not alma çok vaktini alır. Sadece önemli gördüğün yerleri not al. Zaten geri dönüp bakmaya vaktin olmayacak

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam bir daha mezuna kalma gibi bir şansım yok. Tek şans, ilk başta şey diye düşündüm kafın sadce mat2 konularını alsam yetwrli diye düşünüyorumdum ki sonra bir arkadaşımla konuştum. Bana kaf 1 ve 2yi cözmezsin 3 ve 4 te çok zorlanacağımı ve faydalı olmayacağını söyledi. Şu an yine beynim durdu ne yapacağımı bilmiyorum.

• pluviophile_ P kullanıcısına yanıt
    Önceliğim mat2 kısmı olacak. Şuan karışık gidiyorum. Belki 3-4'ü bitiiririm sonra 1-2'ye bakarım.

• MechaZix M kullanıcısına yanıt
    Ya abii dfsfdfds

• ya moralini bozmak gibi olmasın ama bence başka hocalardan giderek (youtube'daki) ve bi iki kaynakla 20nin üstüne rahatlıkla çıkabilirdin kaflar yetişir mi bilmiyorum ama başarılar bol şans

Kaf1 için söylüyorum
    Sadece mutlak değeri yapıp geç diğerleri aşırı gereksiz ygs de kaldı onlar
    Kaf2 için
    Problemleri atla diyor çoğu kişi bilmiyorum ama fonksiyona başla hemen ayt mat temeli çünkü
    Mutlak fonksiyon bitince lti de yapabilirsin yani kaf4 ama sırayla gideceksen fonksiyondan sonraki konuları yaparak git pkob konularını atla hatalı çok soru var kafta

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle yapıyorum. Direkt olarak TK+UTleri izleyip geçiyorum.

Ben mutlak değer ve fonksiyonu bitirdim şu an limitteyim akıyor baya anlıyorum

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde mi yeni başladınız. Sizin taktiğiniz de mantıklı geldi.

Evet 1 ay önce başladım tüm seri vardı bende
    Kaf1 deki mutlak değer dışındaki konuları youtubeden hallettim problemleri atladım şu anlık sadece soru çözüyorum günlük. Ben 12 olduğum için okul sınavları var mutlak değer fonksiyon yaptım limit türev integral yapıyorum bitince de 2-3 diye gidicem kitaplarda ama sen mutlak değer fonksiyon yaptıktan sonra kitaptaki sıra ile devam et derim. Çünkü parabol polinom 2dd falan önemli bunlar daha rahat anlarsın ben az çok biliyorum diye sonradan dönücem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.