Şimdi Ara

KAF GEO 2 İnceleme ve Soru Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 5 Temmuz 2018; 22:43:37 >

• bende alicam şimdi geometrim çöp ama yinede çalışmaya çalışıyorum geo-1 bitmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 5 Temmuz 2018; 22:43:52 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 5 Temmuz 2018; 22:44:9 >
  • Yine çalmışlar birey den almışlar bu sefer 😀

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 5 Temmuz 2018; 22:44:31 >
  • Emrelhan E kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 3 Temmuz 2018; 15:8:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGodofEducation

KAF GEO 2 İnceleme ve Soru Çözümleri

Karekök MPS'den de var, her birini tek tek eşleştirmeye başlamıştım dün gece ama baygınlık geldi.
    Ben soruları bulurken yoruldum, adamlar "orijinal soru hazırlamak için, başka yayınlara hiç bakmadan, esinlenmeden" yorulmamışlar

Bide Barış saatlerini veriyor yazmak için demez mi hepiniz aynı yerden bulup koyuyorsunuz abi kabul edin

• Mat geo bütün kitaplar tümaydan çakma o zaman napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 17 Mart 2018; 12:30:3 >
  • Hocam mata lafım yok da geo da her kitapta aynı tür sorular bulunur. Genelde kalıp sorular vardır geoda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.