Bildirim
Kaf Almali Miyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayır. Şu adama para kazandırmayın. 3 yıl önce aynı hatayı yaptım keşke yapmasaydım diyorum. Bir ton kafanızı meşgul edecek gereksiz formüller, yıldız attırmacalar vs. çok gereksiz. Şu anki piyasa nasıl bilmiyorum ama 345 çöz geç. -
Baska fikri olan ? Matemtigi nasil gelistirebilirim mesela ? Bu netlerden iki sinavdada 35+ yapmak hedefim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geo kaç net geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 3 Ağustos 2020; 19:47:44 >
Hocam geo sinavda tytde 9d 1b aytde 3bos geldi.
Güzel. Demek ki cebir kısmında eksikleriniz var. Ben alın derim
Hiç bilmiyorum çevremde kullanan yok ama matematik adına tavsiyem çok fazla kitap çözmeden denemelerle götürmektir. Yanlışların hangi konudan nereden neyden dolayı çıktığını iyi analiz edin ona yönelin. Mesela benim son zamanlarda trigonometrik denklemlerden hatam geliyordu, bir yer hep gözümden kaçıyordu açtım apotemiyi ona çalıştım.
Hocam kaf1 aldim ben cozuyorum ama bitince mikail hocanin kitabiyla devam edecegim. Mhnin kotu bir is cikarma ihtimalini dusunmuyorum
mikail <3 -
bu netlerle mi 45k yaptın? :D -
Tyt 85 net ayt 63mu 65 mi neydi.Fenim 36.5 tu.
Nasil bir calisma nasil bir yol izlemeliyim hocam ? Mesela 35+ yapmak nasil olacak ?
Forumda beğeniliyor gördüğüme göre. Ayrıca her şeyi itin g..üne sokan ekşi sözlük kullanıcıları bile beğeniyor. (Bazı entryler eski sonradan kaf neleri değiştirmiştir bilemiyorum.)
Bende araştırmaktayım. Alırsam zaten 3-4 ve kaf-2 deki eksik olduğum konuların videolarını alırım.
-
Kaf 2 deki problemler kötü diyorlar onu nasıl kapaticaz alsak ?
36 tyt,40 ayt mat netim var . Alma derim. Netleri yazma nedenim matematik için boş biri olmadığımı göstermek içindir . Alma deme nedenim zaten belirli bir temelin var boşu boşuna bildiğin şeyleri niye tekrar dinleyesin ? Ufak nüanslar için de YouTube’u açar bakarsın hocam .
KAF O KADAR KALITELI DEGIL ARKADASIM COZUYORDU BUTUN SPRULARI ÇALINTI VE BAYAAA ESKI TARZ
ALIN 345 ACIL KAREKÖK FULLEYIN BABALAR
GEOMETRI ICIN DE NITELIK ACIL
AYT IÇIN APOTEMI KAREKÖK PATLAT YETER BELII 345 VEYA ACILI COZERSIN AMA BU SENKI MAT SINAVINDAN SONRA 3 KITAP COZULUR MÜ BILMEM SEN BUBLARI COZ BANA DUA EDECEKSIN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- makine mühendisliği okunur mu
- kyk yurdu ne zaman kapanıyor
- diş hekimliği ataması nasıl oluyor
- roketsan çalışma saatleri
- hakimlik yaş sınırı kalktı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X