< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hocam neden KAF? İllaha ücretli bir hoca kullanacaksanız Eylül'ün başında Mikail Hoca'nın çıkaracağı TYT-1 kitabını alıp başlayın.
Eyüp B(toplu pdfi var) + Mert Hoca(42 günde mat kampının pdflerini kitap gibi yapıp qr kod bile koymuş ücretsiz pdfini paylaştı) yanlarına seviyene göre 2 soru bankası ekle inan KAF1-2 ye ayıracağın zamanın daha azına 2 farklı soru bankası bitirmiş olursun. 11 deyken karantina dönemindeyken KAF-1 i alıp yaklaşık 40 günde bitirmiştim(mat odaklı ilerledim ve aşırı sıkıcı bir kitap.Bende Eylülde matematiğe tekrar başlayacağım ama KAF ile hayatta ilerlemem.Büyük akılsızlık yaptığımı farkettim. Tek ilgimi çeken Mikail hocanın yeni sürüm kitabı:) İçimde kalmasın diye almayı düşünüyorum ![]() Arkadaşlarım ise Eyüp B + Mert Hoca kombini ile ilerliyor.Yine kaf kullanan tayfaydı.Memnun değillerdi kaf1den. |
Hocam, eylülde başlarsanız sistemli çalışmayla Şubata kadar çok rahat bitirirsiniz. Yazılanlara aldanmayın 3 tane soru kitabı çözeceğinize 1 KAF bitirin içiniz daha rahat olur
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokyo.ghoul -- 15 Ağustos 2020; 8:58:7 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|