Şimdi Ara

Kaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk mezun senem Ağustos 1 de çalışmaya yeniden başladım matematik hariç hepsine bakıyorum dil bilgisidir fendir paragraftır falan ama matematiğe başlamadım.Behzat rasuliyle götürmeyi düşünüyorum Eylülde alsam yetiştirebilir miyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam neden KAF? İllaha ücretli bir hoca kullanacaksanız Eylül'ün başında Mikail Hoca'nın çıkaracağı TYT-1 kitabını alıp başlayın.
    Eyüp B(toplu pdfi var) + Mert Hoca(42 günde mat kampının pdflerini kitap gibi yapıp qr kod bile koymuş ücretsiz pdfini paylaştı) yanlarına seviyene göre 2 soru bankası ekle inan KAF1-2 ye ayıracağın zamanın daha azına 2 farklı soru bankası bitirmiş olursun.
    11 deyken karantina dönemindeyken KAF-1 i alıp yaklaşık 40 günde bitirmiştim(mat odaklı ilerledim ve aşırı sıkıcı bir kitap.Bende Eylülde matematiğe tekrar başlayacağım ama KAF ile hayatta ilerlemem.Büyük akılsızlık yaptığımı farkettim.
    Tek ilgimi çeken Mikail hocanın yeni sürüm kitabı:) İçimde kalmasın diye almayı düşünüyorum
    Arkadaşlarım ise Eyüp B + Mert Hoca kombini ile ilerliyor.Yine kaf kullanan tayfaydı.Memnun değillerdi kaf1den.
  • hocam neden KAF? İllaha ücretli bir hoca kullanacaksanız Eylül'ün başında Mikail Hoca'nın çıkaracağı TYT-1 kitabını alıp başlayın.
    Eyüp B(toplu pdfi var) + Mert Hoca(42 günde mat kampının pdflerini kitap gibi yapıp qr kod bile koymuş ücretsiz pdfini paylaştı) yanlarına seviyene göre 2 soru bankası ekle inan KAF1-2 ye ayıracağın zamanın daha azına 2 farklı soru bankası bitirmiş olursun.
    11 deyken karantina dönemindeyken KAF-1 i alıp yaklaşık 40 günde bitirmiştim(mat odaklı ilerledim ve aşırı sıkıcı bir kitap.Bende Eylülde matematiğe tekrar başlayacağım ama KAF ile hayatta ilerlemem.Büyük akılsızlık yaptığımı farkettim.
    Tek ilgimi çeken Mikail hocanın yeni sürüm kitabı:) İçimde kalmasın diye almayı düşünüyorum
    Arkadaşlarım ise Eyüp B + Mert Hoca kombini ile ilerliyor.Yine kaf kullanan tayfaydı.Memnun değillerdi kaf1den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokyo.ghoul -- 15 Ağustos 2020; 8:58:7 >

• Bende başlamadım daha ben Mikail hocayla başlamayı düşünüyorum

• Hocam, eylülde başlarsanız sistemli çalışmayla Şubata kadar çok rahat bitirirsiniz. Yazılanlara aldanmayın 3 tane soru kitabı çözeceğinize 1 KAF bitirin içiniz daha rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Mikail hocayı bekliyorum ama ses seda yok halen hocadan

• quote:

Orijinalden alıntı: keroski

Hocam, eylülde başlarsanız sistemli çalışmayla Şubata kadar çok rahat bitirirsiniz. Yazılanlara aldanmayın 3 tane soru kitabı çözeceğinize 1 KAF bitirin içiniz daha rahat olur
    Üçgenler Bitirme Kampınıda alalım mı hocam?Öneriyor musun?
    Tonguç ilk 12 konuyu çözdüğüm için bildiğin aynı sistemle yapmış.Temel Düzey-Orta Düzey-Yeni Nesil diye:)

• quote:

Orijinalden alıntı: knew

Bende Mikail hocayı bekliyorum ama ses seda yok halen hocadan
    Telegramda grubu var.Geçenlerde gelmişti çok sayıda mesaj/mail almış geri dönüş yapamamış kitabıyla uğraşıyormuş oldukça yoğunum diyordu.Kitabı bekliyorum bende ağustos sonu eylül başı gibi çıkmış olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Barış ayt mat deneme
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tokyo.ghoul T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum valla. 2019 YKS’de matematikte toplam 30 net yapmıştım bu sene KAF’la çalışarak 73 net yaptım. Reklamını yapmak için demiyorum insanlara yardımcı olmak için diyorum.
    Sınavla alakam kalmadığı için geometriyi nasıl yaptıklarını bilmiyorum, onunla ilgili bir şey diyemem

• keroski K kullanıcısına yanıt
    Hocam tytsini önerir misiniz kafın yoksa sadece aytsini mi alayım

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Hocam bence en mantıklısı temelden alıp başlamak. TYT’den öğrendiğin şeyler AYT’de çok daha yardımcı oluyor

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    hocam ben sâna kaf 1 2 yi gayet içtenlikle oneririm zamanım yok diyosan sadece tk ut yaparak ilerle ama zamaninda vardir yani bu adam cidden mati ogretiyor ama mikail eyup b gibi kaynaklar hakkinda bilgim yok ben memnunum kaf 1 30 gunde bitebilir kaf 2 de 40 gününu alir saglam bir çalışmayla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.