Şimdi Ara

Kaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En geç 3 günde rahat biter ben genelde ilk gün temel kavramlar yapıyorum sonra ki gün ödev kts. Ama ben tüm videoları izlediğim ve yarım saat makasla soru kestiğim için sorualra bakmam da 1-2 saat alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onrtmz

En geç 3 günde rahat biter ben genelde ilk gün temel kavramlar yapıyorum sonra ki gün ödev kts. Ama ben tüm videoları izlediğim ve yarım saat makasla soru kestiğim için sorualra bakmam da 1-2 saat alıyor

Hocam bu yaptığınız zaman açısından kulağa mantıklı gelmiyor.

• ebob-ekoka kadar 2-3 sonrası 3-4 gün, ama gününü sadece matematiğe ayırıyorsan birer gün düş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babilov

quote:

En geç 3 günde rahat biter ben genelde ilk gün temel kavramlar yapıyorum sonra ki gün ödev kts. Ama ben tüm videoları izlediğim ve yarım saat makasla soru kestiğim için sorualra bakmam da 1-2 saat alıyor

Ya öyle gibi geliyor ama mesela benim 2 dk da çözdüğüm ve doğru olan soruyu başka bir taktikle 1dkda çözüyor öyle olunca mecbur hepsini izlemen gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babilov

quote:

Ya öyle gibi geliyor ama mesela benim 2 dk da çözdüğüm ve doğru olan soruyu başka bir taktikle 1dkda çözüyor öyle olunca mecbur hepsini izlemen gerekiyor

Hocam, temel kavramlar hariç tüm testlerde sadece çözemediğiniz ve çözmüş olsanız bile çözümlü pdflerde hocanın yanına yıldız attığı soruları onun nasıl çözdüğüne bakmanız yeterli olacaktır. Hocanın yanına yıldız atmadığı sorular üzerine fazla düşünülecek sorular değiller zaten. Kaf serisi matematiği size fulletmeyevek. Konu anlatım açısından sizi eksiksiz bi hale getirmeye çalışacak. Üstüne bir soru bankası veya fazlasıyla deneme koymanız gerekiyor kendinizi geliştirmeniz için. O yüzden üstünkörü gitmeden fakat hızlı ilerlemenizi tavsiye ederim. Konuyu açan arkadaş için ise bu kaf1 ve kaf2nin ikisi birlikte bitmesi gereken süre 28 gündür(günün tamamını verimli bir ders günü olarak geçirirsen sadece mat değil başka dersleri de üzerine eklemelisin)

• Tk + 2-3 OT birinci gun geri kalani 2.gun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk konar 1, diger konulari iki günde bitiriyorum kaf 1de.

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.