Aslinda kastim tum kadro degil. Yedek oyuncularin alinmasi lazim bu takima. Gerektiginde Gokhan Gonulu, gerektiginde R.Carlos'u kesicek yedekler. Yabanci olmak zorunda da degil. Yerli oyuncular. Mesela nasil olurda Selcuk Inan'i almayiz aklim almiyor. En az 5 yedek oyuncu lazim bu takima.
Arti: Orta sahadan Appiah ve Aurelio yu kaybettik. Herkesin gipta ile baktigi 2limiz goz gore gore gitti. Her ne kosulda ve sartta olursa olsun bizde kalmalilardi.
Devre arasi yapicak cok sey Aziz Baskan. Lutfen calismalara baslayin, be bu calismalarin basladigini biz taraftara bildirin. Yoksa stadi bom bos olarak gorebilirsiniz.
Biraz arastirsam, takip etsem Anadolu kuluplerini, eminim ki gercekten iyi oyuncular bulurum. Lutfen bunu siz yapin yonetim. Boyle bir kadro bize basari degil utanc getirir.
Bassınlar parayı alsınlar Topuz'u, bir tane de yerli forvet ve yerli kaliteli santrafor. Can'ı, İlhan'ı falan kiralasınlar bir yere..
Kimse gonderilmesin. Ama 19 kisilik kadroda buyuk bir takima yakismiyor. En azin 24 25 oyuncu lazim bize. Hepsi de 11 de oynamak uzere calisan, hazir olan.
Tek forvetli sistemde takım oynamıyor illede tek forvet oynamak iş değil.Kezman'ı yedik Sıra Güiza'da Nistelrooy^u getir bu sistemde başarılı olamaz...
Can,Ali Bilgin,Selçuk,Yasin kesinlikle satılması gereken oyunculardır. Gürhan ile İlhan Parlak kiralık verilmelidirler. Sakat Josico'nun da takımda işi yoktur.Maldonadodan da ancak iyi bir yedek olur. Emre'nin yürüyecek mecali kalmamış,Ama devamlı oynadıkça açılacağını umuyorum. Burak desen aynı tas aynı hamam.Kendini yere atmaktan başka birşey bilmiyor. Uğur iyi bir yedek oyuncusu olur. Kazım güven vermiyor o yüzden sağ beke Önder sağ açığa Gökhan yerleştirilmelidir.60.Dakikadan sonra şartlara göre Önder çıkar Kazım girer,G.Gönül de sağ beke geçer. Volkan'ın ne hatalar yaptığını düşünürsek Volkan Babacan hakkında çok daha fazla düşünmemiz gerekiyor.
Bir Sol açık Bir Yedek Kaleci Bir Önlibero Bir Stoper
Bizim En Az 4 Transfere ihtiyacımız var arkadaşlar.
NOT:Parayı basın alış şu Mehmet Topuz'u.
appiah aurello tuncay iyi isimler kaybedildi fb adına.appiah iyileşmiş neden takıma dönmüyor anlaşılır gibi değil.appiah 2 adet aurello eder.
ilhan gibi çok klas bir golcü harcanıyor fenerde.arsenalde 20 yaşlarda direk oynuyorlar fenerde 25 yaş hala genç oluyor.artık 17-18 genç yaşlar.20 -25 olgun zamanlar.
Ama hayal görüyoruz çünkü Aziz Yıldırım Efendi,Kadronun geçen sezonlardan daha iyi olduğunu savunuyor.
Sende biraz hayal goruyorsun sagapo. Vur dedik, oldurdun.
quote:
Orjinalden alıntı: [KEO]
Hayal gördüğümüz ortada.Ama yapılması gereken de budur aslında. Ortasaha falan yok artık bizim takımda bunu anlamamız için çok zeki olmamız gerekmiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
quote:
Orjinalden alıntı: [KEO]
Hayal gördüğümüz ortada.Ama yapılması gereken de budur aslında. Ortasaha falan yok artık bizim takımda bunu anlamamız için çok zeki olmamız gerekmiyor..
Xabi Alonso diyorum.
edu lugano yerine 2 iyi çek stoper lazım bjk gibi.edu kendi kalesine atıyor.lugano ise kırmızı kart hastası
Ama hayal görüyoruz çünkü Aziz Yıldırım Efendi,Kadronun geçen sezonlardan daha iyi olduğunu savunuyor.
Kadro çok iyi. yedekler mükemmel olur transfer yapılırsa.Ama ben olsam Topuzu sağ açık oynatırım, oraya da yerli bir adam bulurum. bakınız M.Topal, Selçuk İnan
@rapture
Bence sağ açığa adam almamıza gerek yok şimdilik.Deivid iyileşiyor.Deivid bizim Lejyonerimiz bunu sakın unutma.
M.Topuz Önlibero,Sol Açık,Sağ Açık,Oyun Kurucu gibi mevkilerde oynamasını bilen komple bir oyuncu.Yeter ki alınsın istediğimiz yerde oynatırız.
Josico ve Maldonado satilsin. 2 kisilik mis gibi kontenjanimiz acilsin.
Bakin birsey dicem. Fenerbahce devre arasinda 2 tane muthis orta saha oyuncusu alsin. Biri hucum, digeri savunmaya yonelik. Forma satislarindan parasini cikarmazsa, bende ticaretten anlamiyorum.
sol açığa kesinlikle adam lazım.ama unutmayın ki deivid gelicek.hiç sevmezdim o adamı geçen yıl bile ama eksikliğinde ne kadar önemli oldugunu anladım.
ayrıca emre de önliberoda devamlı oynasa faydalı olmaz mı?ayrıca gökhan bu kadar formsuzken hala nasıl forma şansı buluyo şaşırıyorum.belli ki daha iyi hazırlanması lazım.
ayrıca m.topal,selçuk inan,mehmet topuz. bu 3ü bu takıma katılsa harikalar yaratırdık.ayrıca bek içinde vederson var.carlos yerine.ancak ne kadar yeterli olur tartışılır. ooof ooof.çook iş var daha yapılcak
Takımın cebinden 19 milyon euro çıktı diğer yapılan transferler ztn cl den kazandığımız paralarla alındı bu sene aziz başkan 20 milyon harcayarak takımı götürebileceğini sandı fakat cimriliğin sonucu bu işte 5 maçta 1 galibiyetcik allah yardım etsin aziz başkana bir an önce çekip gitsin böle josicolar yasinler fln transfer edicekse bize xabi senna etoo riera ronie de jong gibi adamlar söylenirken gittik burak yılmaz efendi we josico yu aldık şimdi sakın bana aziz başkanın emeği büyük demeyin yaptıkları hizmette çok demeyin 10 sene içinde yaptıklarına değilde şimdi yapabildiklerine bakarak konuşun kendinizi avutmayın resmen kandırıldık bu sezon kombineden o kadar para aldılar ama iyi bir futbolcuyu bize hediye etmediler yazıklar olsun bir an önce ara transfer dönemi gelmeli o dnm aziz başkanın kaderini belirliycek ztn yoqsa satsınlar takımı arap birine azizbaşkan satmaz tabiki takımı ama o arap kralı aziz başkanıda sarın alır çünkü aziz para manyağı 10 kuruş kazanık 2 kuruş harcıyor SONRADA ÇIKMIŞ ELİMİZDEKİ KADRO YETERLİ DİYİP ÖTÜYO DÜN NOLDU AZİZ PEKİ HÜSRANA UĞRADIK he şunuda söylüyim aragornun hemen gönderilmesi lazım takımdaki bir çok oyuncunun gönderilmesi lazım brezilyadan adamlar alınması lazım ail transferler lazım deivid de kurtaramaz bizi sakın umutlarınız deividi düşünüp artmasın takım çok kötü çünki bi deividmi iyi olcak biraz zor oynasın oynasın 5 maç iyi oynasın ..............Aziz Başkan İçin Son Şans Ara Transfer Dönemidir yırtıcı koşan bir sol kanat adam kesen gol atabilen bir ön libero rc gdicek yakında iyi bir sol kanat alex te gidicek onun yerinede bi adam bu senenin acısı seneye fitil fitil çıkıcak ya takım batıcak yada bu bataklıktan kurtuluruz....
quote:
Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer
Takımın cebinden 19 milyon euro çıktı diğer yapılan transferler ztn cl den kazandığımız paralarla alındı bu sene aziz başkan 20 milyon harcayarak takımı götürebileceğini sandı fakat cimriliğin sonucu bu işte 5 maçta 1 galibiyetcik allah yardım etsin aziz başkana bir an önce çekip gitsin böle josicolar yasinler fln transfer edicekse bize xabi senna etoo riera ronie de jong gibi adamlar söylenirken gittik burak yılmaz efendi we josico yu aldık şimdi sakın bana aziz başkanın emeği büyük demeyin yaptıkları hizmette çok demeyin 10 sene içinde yaptıklarına değilde şimdi yapabildiklerine bakarak konuşun kendinizi avutmayın resmen kandırıldık bu sezon kombineden o kadar para aldılar ama iyi bir futbolcuyu bize hediye etmediler yazıklar olsun bir an önce ara transfer dönemi gelmeli o dnm aziz başkanın kaderini belirliycek ztn yoqsa satsınlar takımı arap birine azizbaşkan satmaz tabiki takımı ama o arap kralı aziz başkanıda sarın alır çünkü aziz para manyağı 10 kuruş kazanık 2 kuruş harcıyor SONRADA ÇIKMIŞ ELİMİZDEKİ KADRO YETERLİ DİYİP ÖTÜYO DÜN NOLDU AZİZ PEKİ HÜSRANA UĞRADIK he şunuda söylüyim aragornun hemen gönderilmesi lazım takımdaki bir çok oyuncunun gönderilmesi lazım brezilyadan adamlar alınması lazım ail transferler lazım deivid de kurtaramaz bizi sakın umutlarınız deividi düşünüp artmasın takım çok kötü çünki bi deividmi iyi olcak biraz zor oynasın oynasın 5 maç iyi oynasın ..............Aziz Başkan İçin Son Şans Ara Transfer Dönemidir yırtıcı koşan bir sol kanat adam kesen gol atabilen bir ön libero rc gdicek yakında iyi bir sol kanat alex te gidicek onun yerinede bi adam bu senenin acısı seneye fitil fitil çıkıcak ya takım batıcak yada bu bataklıktan kurtuluruz....
yazı içimi daha da kararttı.deivid in hakikaten nasıl döneceğini bilmiyoruz.o da kapalı kutu. Bizim öncelikle Josico yu gönderip adam gibi bir sol açık almamız lazım.Sonra ön liberoya Selçuk İnanı veya orta sahanın hem sağında, hem ortasında oynayabilen Mehmet Topuz alınmalı.Ve birde yedek stoper.Bu adam kim olur derseniz inanın hiç bir fikrim yok.Yabancı oyuncular yüzünden doğru dürüst stoper yetişmiyor...
Gökhan Gönül'ün acilen belli bir süre kesilmesi lazım. Keza bu sene tanınmaz halde diyebilirim geçen seneye nazaran. Önder'i belli bir süre oynatmalı. Carlos çok kötü. Gerçi suçu onda bulmuyorum. Adamın geliş amacı belli , Aziz Yıldırım'ın da amacı belli. O son zamanlarını rahat geçirip yüklü para alacak, Aziz Yıldırım ticarete ve reklama dökecek. Uğur Boral, Kazım ziyadesi ile kötü. Aziz Yıldırım'a sadece Aurelio konusunda hak veririm ama gerisi için... Kadro geçen seneye nazaran nasıl çok daha iyi imiş? Hangi gözle hangi mantıkla söylüyorlar. Bu sene Güiza dışında tüm transferler fos. Zavallı adam nasıl bir takıma geldim diye kendini içkiye,sigaraya vermiştir Orta sahada iş yapabilecek adam yok. Sürekli top Güiza'ya atılıyor. Yahu adam Ronaldinho olsa yine de birşey yapamaz o durumda. Bizimkilerin orta açma sefasınada hayranım. Neden bir Allah'ın kulu sıfıra doğru gidip orta açmazda orta sahayı geçer geçmez lap diye içeri orta yapar. Çok yavaş ve temposuz oynuyoruz. Organize atak yapamıyoruz. İki pas yapsak üçüncüsünü rakibe veriyoruz. Durum cidden vahim. Zico'yu para için yollamışlar sözde. Şu ana kadar çalıştığı teknik adamlar arasında aklına en yatkın teknik adammış Aragones Geçen seneyi mumla arayacağımız aşikar. İnşallah en az kayıp ile atlatırız bu seneyi demekten başka bir temenni bulamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
quote:
Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer
yazı içimi daha da kararttı.deivid in hakikaten nasıl döneceğini bilmiyoruz.o da kapalı kutu. Bizim öncelikle Josico yu gönderip adam gibi bir sol açık almamız lazım.Sonra ön liberoya Selçuk İnanı veya orta sahanın hem sağında, hem ortasında oynayabilen Mehmet Topuz alınmalı.Ve birde yedek stoper.Bu adam kim olur derseniz inanın hiç bir fikrim yok.Yabancı oyuncular yüzünden doğru dürüst stoper yetişmiyor...
Ya kardeş içim yandı yemin ediyorum biz bu adamları nasıl yenemedik çoktamı güçlülerdi de yenemedik sanki volkanında acil değişmesi lazım m.city 10 milyon weriyodu satsınlar 5 e kurtulalım şu kütükten ya kas gevşetici haplarını kullanmıyo bu aralar galiba kütük gibi bakıyo toplara yazdıklarımın hepsinde 1 kelime yanlış yoktur bana sakın aziz başkanı savunmayın geçmişe deil şimdiye bakıcaksın geçmişe mazi derler 1 milyon euro için aurelio yu moldo için appiah ı kaybediyosan çok byük bi salaksın sen paranıda al kazandırdıklarını senin olsun para para para para delisi olmuşsun sen ne o paraları harcarsın nede harcatırsın kazandıklarını al bankandan mezarna gömsünler seni paranla birlikte .......