Şimdi Ara

KADRO AÇIKLANDI ARDA,BURAK,SELÇUK YOK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A Milli Takımımızın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim 2016 Perşembe günü Ukrayna ve 9 Ekim 2016 Pazar günü İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
    Fatih Terim, Rusya ve Hırvatistan ile oynanan maçların kadrosunda yer vermediği Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i yine kadroya davet etmedi. Sadece Hakan Balta listeye alındı.
    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroda şu isimler yer aldı:

KADRO AÇIKLANDI ARDA,BURAK,SELÇUK YOK!

• vay be resmen sildi bu futbolcuları

çağrılan kadro bence iyi. töre'nin olmayıp toprak'ın olması çok iyi.

oğuzhan sanırım sakatlıktan dolayı çağrılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay ın ne işi var Allah aşkına ? Daha formda adam yok mu ? Alper şu haliyle ondan iyidir
  • Kardeşim bu adamları kimse savunmasın, milli takımda prim mevzusu yapıp sonra hiç bir şey yokmuş gibi çağrılmalarını beklemeyin...

Arda'ya turnuvada söven adamlar, 2 iyi top oynayınca neden çağırmadı diye Terim'i suçluyordu....

Arda resmen medya gücünü kullandı ama olmadı, iyi ki olmadı. Prim mevzusu yalan yada yanlış olsaydı bangır bangır konuşurdu bunlar...

Bir dönem Fransa'da farklı bir konudan dolayı sıkıntılar oldu, çok fazla yıldız isimi silmişlerdi...Burası milli takım öyle her haltı yiyecekleri bir yer değil...

Nasıl Volkan D. atarını yaptı o an gitti ve bitti, bunlar içinde aynısı olmalı...
  • Dun Fb macini izlememis galiba.. Ben olsam cagirirdim Bilal Basacikoglunu o performansiyla.. Bide insallah Harunu oynatir kalede hakediyo bu formuyla 11 oynamayi..

• Arda Burak tamam da

Selçuk zaten yok

Prim mevzusuyla alakalı olduğunu sanmıyorum

hepsinin ayrı sebebleri var dedi terim

selçuk bence formundan otürü yok
  • İyi olmuş primci yeniçerileri almadığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim Bedavaya mı çalışıyor nasıl bir mantığınız var sizin?
  • olcay hariç güzel kadro
  • Primcilerin olmadığı bir milli takım,oh be dünya varmış

primci adamlar ile başarılı olacağımıza milli forma için mücadele edenler ile başarısız olmayı yeğlerim

• Çağrılmayanlardan bir tek Caner'i ararız ne Hasan Ali ne de İsmail onun yerini doldurabilir
    Olcay'ın milli takımı çağırılıyor olması ülkenin utancıdır
    Ömer Toprak'ın kadroya alınması da çok iyi olmuş
  • Prim falan hikaye bakin adamda öyle bir fantezi var ki maasi fazla olan futbolculari kadroya almamis.Nasil bir egoysa artik.Neyse arda haric digerlerini almamasi iyi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Fatih Terim Bedavaya mı çalışıyor nasıl bir mantığınız var sizin?

Mevzu orada Fatih Terim'in bedavaya çalışması değil, mevzu verilen primi beğenmemeleri ve buna tepki vermeleri...Burada yetki Fatih Terim'de değil fakat onu zor durumda bıraktılar...

Fatih Terim'de faturayı kesti...

Şu örnekle düşün, Fatih Terim turnuvaya geliyor ve diyor ki benim maaşıma zam yapın yoksa ben isyan bayrağını çekerim ? Ya o anda Fatih Terim'i kovacaksın ki bu o an için zor ya Fatih Terim'i hazmedip turnuva sonrası yaptırımda bulunacaksın...

Fatih Terim turnuvadayken Arda prim mevzusundan takımı zor duruma sokuyor dese neler olur ? Kim turnuvaya odaklanabilir, yada o andan sonra hayır gelir mi ?

Şimdi burada halaaa Arda'yı savunmanın mantığı nedir ? Fatih Terim'in zamanında canınızı çok yakması mı ? yoksa Arda'ya çok mu aşıksınız ?

• Umarım bu isimleri bir daha milli forma altında görmeyiz. Fatih Terim'i destekliyorum.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Peki tamam sen böyle düşün diyorlar ki Fatih terim ve tüm çalışanlara prim vericez Fatih terim al sana 100 bin tl milli takımın malzemecisi sana 400 bin tl bu sana mantıklı geliyor mu?Mevzuyu git araştır sonra gel konuş.Milli takımın 3. kalecis Burak'ın 3 katından fazla prim alıyor Burak'ta bundan rahatsız oluyor Arda takımın kaptanı olduğu için gidiyor Tff ile konuşuyor.Şimdi maça çıktıkları için 5 kuruş para almayan prim istemedikleri halde TFF biz size prim vericez dediğinde adeletsiz dağıtım olanlar bunu söyleyince primci oluyor Dünyanın en çok maaş alan hiç de bir işe yaramayan Fatih terim ise masum.

Hadi yürüyün gidin yalamaya devam edin.
  • Mücadele etmeyenleri almaması iyi olmuş. Aykut Kocamanı da inşallah td olarak görürüz milli takımda. Karakterli adam gibi adamları, siyasete bulaşmamış adamları görmek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Peki tamam sen böyle düşün diyorlar ki Fatih terim ve tüm çalışanlara prim vericez Fatih terim al sana 100 bin tl milli takımın malzemecisi sana 400 bin tl bu sana mantıklı geliyor mu?Mevzuyu git araştır sonra gel konuş.Milli takımın 3. kalecis Burak'ın 3 katından fazla prim alıyor Burak'ta bundan rahatsız oluyor Arda takımın kaptanı olduğu için gidiyor Tff ile konuşuyor.Şimdi maça çıktıkları için 5 kuruş para almayan prim istemedikleri halde TFF biz size prim vericez dediğinde adeletsiz dağıtım olanlar bunu söyleyince primci oluyor Dünyanın en çok maaş alan hiç de bir işe yaramayan Fatih terim ise masum.

Sen önce adam gibi konuşmayı becer sonra yorum yapıp tartışmaya çalışırsın...Efendiliğimi bozmayayım diyorum ama size efendilik yaramıyor. Burada sövüp saymak mı gerekiyor ?

Milli takım 3. kalecisi Burak'tan fazla prim aldığı gerçeği varsa, Burak'ın menajeri bunu sağır sultana bile duyurur sen rahat ol...

Burak milli takımda oynamadığı her dakika kariyeri adına düşüştür ve bunu boş bir iftira ile yapıyorlarsa orayı yıkarlar...Sizin gibiler atlıyor hemen...

Bu arada yalamaya devam edin lafına, kişi kendinden bilir işi diyorum

• Şu görüntüyü sergileyen adam alınmasın zaten milli takıma

• quote:

Burak sakat olduğu dönemlerin primini istiyor.

ilk 18 de isen alıyorsun zaten. Tff ister verir ister vermez orası senin klübün değil.Sen şampiyona ortasında prim muhabbeti yaparsan tekmeyi yersin böyle.
    Bu çapsızlarıda terim nefreti yüzünden savunuyorsunuz.Terimi bende sevmem ama yaptığı çok doğru. Onlar yüzünden gittiğimiz şampiyonanın içine ettiler.

• Ulan bir delikanlı söylesin terim kaç para prim almış. Yok Ardanın primi yok Burak in primi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.