Şimdi Ara

Kadlec ve sow hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu takımda yanlış mevkide oynayan oyuncular Sow, Kadlec başta. Sow'u zaten herkes biliyor forvette oynadığını. Forvette oynayan adamı sol tarafa çekmek demek bu adamın önünü kesmek demek. Kadlec bu adam napıyor. Bir bek görevi yapmıyor. Hasan Ali gibi çizgiye inip orta açtığını görmedim. Ama bir kaç tane gol pozisyonları buldu. Uzaktan şut falan atmaya çalışıyor. Herkes diyordu takımda sol kanat yok diye. İşte size kanat. Kadlec'i kanata geçsin Hasan Ali'de bekte oynar Sow'unda mevkisi değişmemiş olur eskisi gibi gollerine devam eder. Kadlec bir kez stoper oynamıştı iyi görünüyordu. Ama egemen geldiği zaman orada hiç şans bulamaz sadece sakatlıklarda geçer.

Birde sadece bunnlar böyle oynarsa takım düzelir demiyorum. Bu takıma her şeyden önce ruh lazım. Hırs lazım. Onlar olamadığı sürece hiç bir halt olmaz istediğin transferi yap. Sonra takımdan gitmesi gereken bir ton kişi var. Saymaya üşendim. :D

• Kadlec kanat oynayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadlec Leverkusende stopermiş.
  • Kanatta denene bilir bence.
  • En baştan hata yaptık. Elimizde tam bir kanat oyuncusu vardı gittik verdik ellerimizle.(Stoch)
    Elimizde yerli Sol bekimiz var. Kendini geliştirmiş. Kadlec gereksiz.(yabancı sınırı ve mali yönden zarardayız sırf şu kadlec yüzünden)
    Sow'u solda oynatmak tam bir saçmalıktır.

Kanat oyunu oynamaya çalışıyoruz ama elimizdeki kanat yok.(sow kuyt)

Bi beklerimiz iyi. GG ve Hasan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte sağ ayaklı forveti sol kanata çeken zihniyet sol bek Kadleci sol kanatta deneyebilir. Caner Cristian gibi maç seçiyor. Stoch'u artık bitti seneye tekrar gitmezse kullanırız.
  • kadleci sol bek diye aldık adam sol bek oynayamıyor ki şimdiye kadar gördüğüm en ağır sol bek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stoch diyor adam pehhh...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.