Şimdi Ara

Kadjar ve Qashqai hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Manuel düşünüyosanız evet o civarda yakar en fazla 10 litre.Normal kullanımda 8 ile 9 arası değişir bu fazla bir tüketim değil zaten.Forumda çok abartanlar var bilgisiz kişiler.Teşekür ederim iyi temennileriniz için
    Ayrıca yeni kasası geliyor sportagenin 1 ay içerisinde.Normal kasalardan çok az kaldı millet yeni kasayı beğenmediği için bu kasa çok daha seviliyor o yüzden çok hızlı satılıyor az kaldı yani onuda dikkate alın alırken.
  • İllaki dizel olacak diye bir kaideniz yoksa Hyundai Tucson'u incelemenizi öneririm.

Kadjar ekonomik dizel motoru, ve çift kavrama şanzımanı ile öne çıkıyor ama o kadar yani.
    Yeni bir aracı incelediğinizde heyecan yaratması lazım. Hayal kırıklığı değil.
    Son dönemde SUV alma hevesiyle şu 3 aracı inceledim.

1. Kadjar: Her şey motor değil söznün karşılığı. Ben uzun süreli kullanacağım bir araç arıyorum. "1 ve 2 yıl beni götürsün de" diyemem. Bu nedenle Kadjar konusunu kapadım.
    2. Tucson: Evet benzinli ve çok yakacağı belli dizele göre. Ama ciddi anlamda kaliteli bir araç. Ya da en azından o hissiyatı veriyor diyelim.
    3. Sportage: Klima düğmelerinin lıngır lıngır oynaması sayesinde hayal kırıklığı yaşatan araç. Yine de Kadjar'dan iyidir. Ama eskidi artık.

ASX ise dizelini çok geç getirmiş, yüzü eskimiş ve aldığınızda naptım lan ben dedirtecek bir araç. Donanımı iyi, kaliteli ve tüketimi benzinli olmasına rağmen makul olan bir araç ama cezbetmiyor bir türlü.
    Alındığında kullanım açısından pişmanlık yaratmaz ama yeni araç almış gibi de olmazsınız. Oldukça sade, gösterişsiz bir araç. Tabi böyle olması bazıları için tercih nedeni de olabilir.

Şu Tucsonu niye dizel motorlu yapmazlar anlamak mümkün değil.

• Ben de detaylı bir inceleme sonunda 1.5 ay kadar önce Qashqai 1.2 benzinli x-tronic aldım. Şanzıman arızalarının tamamı cvt şanzıman olması sebebiyle özellikle 320 Nm torka sahip dizel araçlarda oluyor. Diğer bütün cvt sanzimanlarin yüksek tork devirlerini taşımadığı gibi...
    Malzeme kalitesi dendiğinde bence kadjardan iyi olduğunu söylemek gerek
    Ayrıca aynı ücrete qashqai de skypack (ki üstü bence gerekli değil) alabiliyorken kadjari touch paket alabiliyorsunuz..
    En büyük dezavantajı 1.5 dizel motor da otomatik seçeneği mevcut değil.. Cvt şanzıman çok çok seri olmaz ancak EDC de mükemmel bir şanzıman çeşidi değildir. Konfor söz konusuysa en iyi şanzıman cvt performans ise dsg sorunsuzluksa eski tip tam otomatik şanzımanı bir araç tercih edilmeli
    Son olarak yorumlar tabiki herkesin kendi tecrübeleri kendi gorusleridir ve faydalıdır ama kendi gözünüzle görmeden kendiniz denemeden karar vermeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana göre kadjar daha güzel duruyo dışarıdan
  • Herkes enteresan bir şekilde tüm dünyada olduğu gibi türkiyede de sınıfının lideri olan keşkaya vermiş veriştirmiş. Kadjarın başarılı olması çok zor. Bir arkadaşın kadjarı kaza yaptı 2 aydır parça bekliyor. Öylece yatıyor. Reno hayranı arkadaşların gazına gelmemek lazım. Keşkay rakipsiz. Kendi aracımın markası vw dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.