Şimdi Ara

Kadir Has Üniversitesi Yurt hakında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadir has üniversitesinin yurtları nereded bilen varmı ya sitesinde bir bilgi bulamadım
    gidersem şayet yurt olarak nerede kalıcam

• bilen yokmu
  • bende düşünüyorum bu üniversiteyi hangi bölümü yazacaksın? yurt için telefon açarsan bilgi verirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfrz -- 19 Temmuz 2010; 20:16:18 >
  • radyo sinema yazıcam sitesine baktım ama barınma bölümünde sadece kaçıncı kişiye ne kadar para verdiği yazılmış üniversitenin yurdu nerede o beli değil bulamıyorum fiyatını faln öğrenmem gerek
  • mrb bnde bu sene kadir hası kazandm hazırlık okuycm kampüs bahçelievlerde.en iyi baktığım yurt yakınlık olsn binanın güzelliği olsn en iyisi buydu.yurdun adı özel topkapı kız öğrenci yrdu .5 dk yürüosn metroya bniosn 20 dk. da okuldasn ilgilenrsen adresini falan verebilrm .yani ulaşm açısndan gzl vatan caddesinde odalarda gzl..
  • khas ın yurdu yok cibaliye yapılacak daha ama bu sene deil.b.evler kampusu için en yakın ve merkezi b.koyde yurda gidebilirsinz.cibali içinde topkapı olabilir.
  • yurt 2010-2011 yılında ilkkez hizmet verecek ve erkek yurdunun 1 ve 2 kişilik odaları var sadece.fiyatlar:

tek kişilik : 7000+kdv
    çift kişilik : 5000+kdv

okulun tam arkasında bu yurt.ama daha yapımı devam ediyor.bugün gördüğüm kadarıyla içi hala bitmemiş eylül sonuna anca biter sanırım..

kahvaltı-yemek dahil değil..her katta birden fazla banyo ve wc olcakmış..

yurt başvuruları sanırım sona erdi zaten.kazananlara msj attılar..ordan formu doldurup gönderiyorsunuz.çıkarsa kabul ediliyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KADİRHAS ÜNİVERSİTESİNE ÇOK YAKIN BİR ERKEK ÖĞRENCİ YURDU VAR HEMEN HALİÇ SOSYAL TESİSLERİ KARŞISI ARASINDA OKULA YÜRÜYEREK 4-5 DAKİKA BİLE SÜRMYR BİNA TAM HALİÇ MANZARALI GİDİP GÖRMEYE DEĞER....
  • ADI MURAT DUYAR YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİ YURDU...
  • bahçelievlerde varmı acaba özel temiz bi yurt erkek için .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.