Şimdi Ara

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
10.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Şimdi teravi namazından geldim. Allah yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul etsin. Günahlarımızı affetsin...

Amin cümlemizin inşallah .
  • Hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Dualarımızı Allah kabul etsin.
  • herkesin kandilini tebrik ederim Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) efendimiz ve Bu gece hürmetine Allah (c.c) bizleri affetsin. Amin.
  • Teraviden geldim şimdi birdaha gidicem Allah yaptığınız ibadeti kabul etsin kandiliniz mübarek olsun.
  • Allah bu gece hepimizin dualarını, tövebelerini kabul eder inşallah...Kandiliniz mübarek olsun
  • Kandiliniz mübarek olsun.
  • Ecmain... Rabbim şımartmayacak kadar para, gözümüzü dışarda koymayacak avrat, ayağımızı yerden kesek at, bizi kimselere yıldırmayacak İslam Silahı ile kuşatır inşallah...
  • geceniz mübarek olsun arkadaşlar. dualarımız kabul ola...
  • hayırlı kandiller
    arkadaşlar dua edinde şu atamalarda yükseleyim ya işyerinde
  • Kadir Geceniz Mübarek Olsun.İyi Kandiller!
  • Kadir geceniz mübarek olsun
  • Tüm İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun. Allah dualarımızı , ibadetlerimizi kabul etsin. Amin.
  • Herkesin kadir gecesi mübarek olsun biraz geç oldu ama
  • Tüm müminlerin Kadir gecesi mübarek olsun. Yüce Allah(c.c) dualarımızı geri çevirmesin, amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 16 Eylül 2009; 5:50:58 >
  • Hepinizin kandili mübarek olsun ama Kadir gecesi sanırım geçti 1 hafta kadar önceydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.