Şimdi Ara

KADINLARIN ÇALIŞMAMASI GEREKLİLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşırı yanlış değil aslında. Kadınlar üst ve aynı seviyede evlenirken, erkekler alt ve aynı seviyede evleniyor genelde(iq, para vs. Neredeyse her yerde). 100 iq'nun üstünde her 15 iq'da erkeklerim evlenme ihtimali %35 artarken kadınların evlenme ihtimali %40 azalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarca kızları kampüste görünce dayanamıyorum erkenden eve gidiyorum kendi kendime rahatlıyorum. Zaten uniye abdestli bile gidemiyorum üstüne yapıyorum 😔

• ul

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Makyaj, spor yapmak, giyim kuşam, fashion, estetik operasyon, saç stili gibi bir çok imkan var doğuştan gelen görünüşü değiştirmek için... Aynı şekilde zengin aileden gelmek, popüler olmak, şarkı söylemek gibi yetenekleri olmak vs kadınlara da erkeklerde olduğu gibi çok fazla pozitif değer katacaktır.

Sadece iki fark var; kadın çok çirkinse gideri pek olmaz, erkekler kadınlar kadar paraya tapmadığı içindir bu herhalde, diğeri de genel olarak toplumlarda erkeklerin kadınların altında kalmaması esas kabul edilir, bu yüzden kadın erkekten daha zeki veya üstünse pek hoş karşılanmaz, erkekte de büyük kompleks nedeni olabilir.

3/10'luk kızın 7/10'luk erkekle çıktığı nerede görülmüş? 3/10 kızın yüzüne bakmaz kimse, 5/10'dur o. Eşinize bakınca tiksinecekseniz bir zahmet evlenmeyin, bekar kalmak gibi bir seçeneğiniz de olduğunu unutmayın.

• uppo

• Ev hanımları aldatmıyor mu sanıyorsun? Aldatma, karakter kişiliğe bağlıdır. Kadın aldatmak ister ise erkeğin ruhun bile duymaz. Ev hanımı benim karım dersin. Aç televizyonları izle neler neler oluyor? Ben neler neler gördüm. Ağzın açık kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 12 Temmuz 2023; 12:45:58 >
  • bundan 50 sene sonrasını düşünemiyorum toplum acayip bozuldu aga. en temel ihtiyaçtan biri olan EŞ BULMA, DUYGUSAL VE FİZİKİ BİRLİKTELİK hakkı GENETİK OLARAK YAKIŞIKLI OLMAYA veya PARAYA endeksli tekelleşti. normal erkekler lise ve üniversite ortamlarında bu kıstasları yerine getiremediği için kadınlara karşı büyük kin ve nefretle dolu. (bu erkeklerden biri de benim)

dünyanın kurtuluşu 3. dünya savaşında. prigojin bizi biraz ümitlendirmişti ama eline yüzüne bulaştırdı. ama er geç bu savaşı biz YALNIZ ERKEKLER olarak başlatacağız. biz burada eziyet çekerken kimse keyif edip bize üstten bakamaz.

• up helal

• Çok sakat bir bakış açısı. Sanki aldatacak olan kadın ev kadını olsa bunu yapamayacak gibi yazmış. Asıl ev kadınıysa sakat o zaman. Evinde seni aldatmak için bolca zamanı var. Elin adamıyla buluşur yine yapar. Saçmasapan sığ bakış açısı.

Bu arada kullanıcı adın hep dikkatimi çekiyordu. O nasıl nick la. Anlamı ne?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.