Şimdi Ara

Kadınların aşık olmasi veya sadece bir erkeğe aşık olması imkansızdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar aşk özellikle günümüzde erkek icin de kadin için de bitmiştir. Zira erkeğe neredeyse hiç talep yokken, en çirkin kıza bile kapısinda köle olan milyonlarca erkek var.

Bundan ötürü kadın ya hiçbirine bağlanmıyor (talep fazlasından kaynakli) ya da birden fazla Adama gidiyor. Yani ortalama bir kadınla ortalama bir adamın gerçek ve saf bir aşk yaşaması pek mümkün değildir.

Kadın elini sallasa 50'si iken, adam o kadın tarafından terkedilse (ilişkiyi ekseriyetle kadınlar bitirir) yenisini bulması hem çok zordur hem de uzun zaman alacaktır.

Ezcümle aşk meşk işleri ortalama ve ortalama altı adam için bitmiştir. Güzel kadınlar sadece parayla ilgileniyorlar.

Dugunlerde güzel kizlarin kollarina bakarsanız, çokça bilezik goreceksiniz.

Çirkin kadınlar bile artık bunun yani bilezik ve altın peşinde. Belki birini kafalarim derdinde.

Kız için Akdeniz ülkelerini kafadan silin. Batı ve orta Avrupa, Latin Amerika ve Rusya taraflarından kız bakın. Ben öyle yapacağım.

Yanisi Kafaya takmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tip para statü varsa kadın bulmak hiçte zor birşey değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutuksuz yargılanan adam kullanıcısına yanıt
    Rusya taraflarından mı bakın Onlar bakar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onemli olan kadinin hipergamisine hizmet etmesi

100 kadina soruyorlar, size tamamen sadik bir ciftcinin karisi mi olmak istersiniz yoksa , bir kralin hareminde 9 kadinin 10. Su mu? Tahmin edin cevaplar ne oldu? Kadinlarin tamami kralin haremini veya zengin yakisikli erkegin metresi olmayi sectiler.

Kadinlar eger daha iyi bir erkege erisme ihtimalleri varsa bile, siz sevgili olsaniz bile, sizi o erkege erismekte engel olarak gorurler, bu yuzden baana cicek gonderme diyebilirler, instagramda sizi gorunmez yapabilirler veya mesaj atma vs diyip aradiginizda acmayabilirler.

Yani kadin en iyiyi araken erkek maksimum kadin sayisina odaklanir. Erkekde en harika kadini bulsa bile daha fazlasini ister. Erkek icin kadinin daha guzel olmasina da gerek yoktur. Dunya guzeliyle evli bir erkek, bu kadini cok daha cirkin bir kadinla aldatabilir. Cunku kadin hiergamik ise erkek de poligamiktir. Erkek nitelige bakmaz, nicelige bakar. Kadin da tam tersi nitelige bakar.

• XKralAdam. kullanıcısına yanıt

Ruslar çok kolay ama para lazım

• @OptimizedSettings ya şaka mısın onlar yok işte erkeklerin çoğunda. mesele de bu zaten. çoğu erkekte bunlar yok ve olmayacak.

@XKralAdam. bakar kardes. doğu ve akdeniz ülkelerinden daha fazla şansın var. hem de geneli güzel kızların. latin, slav ve batı-orta avrupa takılacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutuksuz yargılanan adam -- 31 Ağustos 2025; 19:50:18 >
  • @Headlong Into Carnage asgari düzeyde de bir zahmet maddiyatın olsun artık.. en azından türkiye kızları gibi seni dolandırma peşinde değil, hem kendine hem de eşi yani sen için harcatacak o parayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben artık evli barklı, çoluklu çocuklu dayıyım yeğenim. Zamanında Ruslarla da takıldım. Güzel olanları sağlam para yiyor ve dolandırırlar da, ama tipi mütevazi olan bulursan para yemeyebilir.

Ben yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum bugün bir kızla tanış bak daha ilk tanışmada sana mesleğini soracak
    Oldu ki dedin asgari ücretle şurada çalışıyorum masadan kalktıktan sonra mesajlaşmada yaa ben elektrik alamadım gibisinden yalan atacak ve muhabbeti kesecek
    Ülkede acı gerçekler var ama erkekler bunu kabullenemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

O zaman fakirler nasıl ürüyorlar? TR nüfusunu nasıl açıklıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ağustos 2025; 20:25:50 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Kadın güzel değilse adama yüktür, zuldür

Dolandiracak ve paramı yiyecekse Rus yesin.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Kardeşim tamam işte biz de bundan kaçıyoruz.

İlk buluşmada maaş soran, ana odağı maddiyat olan Türkiye kızından kaçmak amaç.

para varsa yedirirsin ama bir kere kesin iphone alman lazim

Birincil amaç para yemeyecek güzel sadık kız bulmak ama bulunamazsa da iPhone sadece Türkiye'de lüks ve pahalı. Orada değil.

• Rusyada da pahalidir yav.

Sanmam. Araba gibi düşün en pahalı araba Türkiye'de. iPhone da dünyada ulaşımı en zor olan yerlerden biri Türkiye. 17 200 bini görür 15 gün sonra görürsün.

aynı şekilde erkeğin de mesleği gücü iyi değilse yüktür,zuldür

dünyada o adar erkek varken bizim payımıza fakir ve mesleği itibarı olmayan erkekler çıkıyor

• ponçiklovecraft kullanıcısına yanıt

Aslına bakarsanız kilolu ve çirkin kızları ele almıyoruz burada ama yine de sen bilirsin.

biz de fakir ve güçsüz erkekleri ele almıyoruz işte

ister inan ister inanma en çirkin kadın bile güçlü erkek istiyor bu güç tanımı da ağırlıklı olarak meslek , prestij üzerinden dönüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.