Şimdi Ara

Kadınları İtici Yapan Detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
2
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kadının size itici gelen yanları nelerdir ne yaparsa uzaklaşırsınız soğursunuz

• Çok şımarık olması yani çok cıvık olması. Kiz dediğin tabi renkli olcak ama bazıları çok civitiyor. Bide küçücük meseleden sadece aleyhime sonuçlar çıkarması meseleyi çok buyutmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAVALI OLMASI, KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMASI, HERKEZ PEŞİMDE HERKEZ BANA BAKIYOR NE KADAR GÜZELİM AYAKLARI BUNLAR OLUNCA İSTİYOSA DÜNYANIN EN GÜZELİ OLSUN SURTINA BİLE BAKMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Çok şımarık olması yani çok cıvık olması. Kiz dediğin tabi renkli olcak ama bazıları çok civitiyor. Bide küçücük meseleden sadece aleyhime sonuçlar çıkarması meseleyi çok buyutmesi.

hocam ben şımarık kızlardan hoşlanıyorum hani eğlenmesini bilecek öle pasif olmayacak biraz renkli olcak haklısın :) meseleleri büyütmeleri doğalarında var
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsieur11

quote:

Çok şımarık olması yani çok cıvık olması. Kiz dediğin tabi renkli olcak ama bazıları çok civitiyor. Bide küçücük meseleden sadece aleyhime sonuçlar çıkarması meseleyi çok buyutmesi.

hocam ben şımarık kızlardan hoşlanıyorum hani eğlenmesini bilecek öle pasif olmayacak biraz renkli olcak haklısın :) meseleleri büyütmeleri doğalarında var

Şımarık derken abartili olandan bahsettim hocam. Kiz dediğin cıvıl cıvıl renkli olcak ama bazıları salak salak hareketler yapiyo hoşuma gitmiyo yoksa simarsin ne var :)

• bir de hani şunu düşünün kız arkadaşınızla evdesiniz falan gece bir kalkıyosunuz kız arkadaşınız tuvalette çatır çatır sıçıyor , acı acı osuruyor bunu duydunuz sonra o kızla birlikte olunurmu tamam doğal bişey ama bunu duymak daha da feci yanlışlık la görmek falan töbe töbe :D evlilik bitirir
  • quote:

quote:

quote:

Şımarık derken abartili olandan bahsettim hocam. Kiz dediğin cıvıl cıvıl renkli olcak ama bazıları salak salak hareketler yapiyo hoşuma gitmiyo yoksa simarsin ne var :)

o hareketlere bende ayar oluyorum hocam çakasın geliyor bir tane , gezmek eğlenmekte şımarık olsun yeter :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az once yazdığına da çok güldüm bide o açıdan düşünmek var. Bi kızdan çok etkilenirsem aklımda kalmasın diye bu yönlerini düşünüyorum soguyorum kızdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 9 Mart 2013; 5:07:45 >
  • quote:

Az once yazdığına da çok güldüm bide o açıdan düşünmek var. Bi kızdan çok etkilenirsem aklımda kalmasın diye bu yönlerini düşünüyorum soguyorum kızdan.

hocam aklıma böyle şeyler geliyor düşünsene kız evine geliyor ayaklar doritos gibi kokuyor falan tuz ruhu basarım ayaklarına kızın ayağı kokar mı ya :D
  • quote:

bir de hani şunu düşünün kız arkadaşınızla evdesiniz falan gece bir kalkıyosunuz kız arkadaşınız tuvalette çatır çatır sıçıyor , acı acı osuruyor bunu duydunuz sonra o kızla birlikte olunurmu tamam doğal bişey ama bunu duymak daha da feci yanlışlık la görmek falan töbe töbe :D evlilik bitirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

quote:

bir de hani şunu düşünün kız arkadaşınızla evdesiniz falan gece bir kalkıyosunuz kız arkadaşınız tuvalette çatır çatır sıçıyor , acı acı osuruyor bunu duydunuz sonra o kızla birlikte olunurmu tamam doğal bişey ama bunu duymak daha da feci yanlışlık la görmek falan töbe töbe :D evlilik bitirir

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

HAVALI OLMASI, KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMASI, HERKEZ PEŞİMDE HERKEZ BANA BAKIYOR NE KADAR GÜZELİM AYAKLARI BUNLAR OLUNCA İSTİYOSA DÜNYANIN EN GÜZELİ OLSUN SURTINA BİLE BAKMAM

• Sevgili gibi takilip ben ama arkadas olarak goruyodun demeleri

Ojeden nefret ediyorum

Yuzlerime surdukleri bilimum rengarenk makyajlardan nefret ediyorum. Siyah neyse de hani mavi falan yapiyolar. O ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

Sevgili gibi takilip ben ama arkadas olarak goruyodun demeleri

Ojeden nefret ediyorum

Yuzlerime surdukleri bilimum rengarenk makyajlardan nefret ediyorum. Siyah neyse de hani mavi falan yapiyolar. O ne ya

he ya bu arkadaş olarak görme tribide dizilerden bulaştı hocam , ojeden bende nefret ediyorum tınakları uzun olandan hele tırnağının arasın da her türlü pislik mikrop var verem olur insan gözlerine falan çekiyorlar ya böle siyah falan altlı üstlü göz oluyor eşeğin büllüğü gibi doğal olacaksın en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

HAVALI OLMASI, KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMASI, HERKEZ PEŞİMDE HERKEZ BANA BAKIYOR NE KADAR GÜZELİM AYAKLARI BUNLAR OLUNCA İSTİYOSA DÜNYANIN EN GÜZELİ OLSUN SURTINA BİLE BAKMAM

• ağırbaşlı olmaması, küfür etmesi, cinsellik konuşması. kız dediğin efendi olacak, hareketlerine dikkat edecek

• Lanlı konuşması, oğlum demesi, küfür etmesi, cinselliği kızın verdiği erkeğin aldığı bir şey olarak görmesi, iki yüzlü olması, abartı makyajı olması, bakımsız olması, kısa saçlı olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: To Live is To Die

Lanlı konuşması, oğlum demesi, küfür etmesi, cinselliği kızın verdiği erkeğin aldığı bir şey olarak görmesi, iki yüzlü olması, abartı makyajı olması, bakımsız olması, kısa saçlı olması.

Herşeyi anladım da nedir bu kısa saça nefret?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Orijinalden alıntı: To Live is To Die

Lanlı konuşması, oğlum demesi, küfür etmesi, cinselliği kızın verdiği erkeğin aldığı bir şey olarak görmesi, iki yüzlü olması, abartı makyajı olması, bakımsız olması, kısa saçlı olması.

Herşeyi anladım da nedir bu kısa saça nefret?

Kısa saçtan bende nefret ediyorum o ne yahu erkek gibi her şeyimizi aldınız bıyıkları falan bile ama bari saçı bırakın.
  • Yere tükürenini bile gördüm. :(

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.