Şimdi Ara

Kadınları Etkileme Sanatı [ Detaylı / Uzun Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
28
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yanlışlıkla kızla kanka oldum nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?

Sağ eliyle mutlu mesut yaşıyan bir insanın dikkate alınmaması gereken yorumu.
  • Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: launcelot

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

ananı bacını etkileseler hoşuna gider mi ?

Sağ eliyle mutlu mesut yaşıyan bir insanın dikkate alınmaması gereken yorumu.

Zinaya devam ...
  • o zaman soru gelyor kızla aynı sınıftayız kızın takıldığı grupta 4 kız ve 1 erkek var ve hiçbiriyle samimi değilim selam bile vermiyo o derece ben şimdi napıcam help me :D
    özgüvenim pek yok 3 yıllık bi ilişkiden çıktım sonra bu hale geldim neden oldu bende anlamadım eskiden çok sosyal biriydim şimdi pek değilim lise bitince hatırlanmayacak kişiler arasındayım denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllameFan

o zaman soru gelyor kızla aynı sınıftayız kızın takıldığı grupta 4 kız ve 1 erkek var ve hiçbiriyle samimi değilim selam bile vermiyo o derece ben şimdi napıcam help me :D
    özgüvenim pek yok 3 yıllık bi ilişkiden çıktım sonra bu hale geldim neden oldu bende anlamadım eskiden çok sosyal biriydim şimdi pek değilim lise bitince hatırlanmayacak kişiler arasındayım denebilir

erkekler arasında karar veren sen olmaya çalış, kıza ders hakkında bir şeyler sormaya çalış elinde yiyecek şeyler varsa uzat ( cips vs. )
  • Takip.
  • Insanliga yeni adim atmis bir erkek icin belki is gorur, ama normal bir erkegin okumasi gerekmeyen bir konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven sıfır şu an anasını satayım.

Ha bir de cidden kanka olmayın lan. Kanka olursanız şöyle oluyor (genelde) siz konuşuyorsunuz o kendini size yakın hissediyor sonra o sizi kendine yakın hissetikçe nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde siz ona karşı farklı duygular beslemeye başlıyorsunuz. Bu konuya çok dikkat edin. Çevrenizde bir değil birden fazla güzel kız olsun.
  • güzel konu
  • bende bi kızdan hoşlanıyorum aslında,ama kızın haberi yok bi kaç kere kesti beni bende baktım felan bilmiyorum ki eğer red alırsam üzülmekte istemiyorum bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

bende bi kızdan hoşlanıyorum aslında,ama kızın haberi yok bi kaç kere kesti beni bende baktım felan bilmiyorum ki eğer red alırsam üzülmekte istemiyorum bakalım ne olacak.

benim kendime has bir taktiğim vardır tanışmadığım bir kızla kesişiyorsam 1-2 kere değil bakın en az 5-6 kere aynı ortamda göz göze gelmekten bahsediyorum mesela 30 dk içinde ne iş yapıyorsam bırakır kızın gözlerinin içine bakarak kıza doğru yürürüm kız gözlerini çekiyorsa ki çekmesinden anlamalısınız bu salak niye bakıyo der gibi bakar bir de geliyo işte yanında kız falan farsa kolunu tutar baktınız kız sizden ilgilenmiyor kızın yanından geçip orda bulunan bi arkadaşınıza selam verin kantindeyseniz bir şey alın %90 işe yarar kız zaten size sizi beklediği mesajlarını bir çok kez verecektir

• takip dostm. taktiklerin devamını bekliyoruz
  • takip
  • özgüven problemi var o kadar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

özgüven problemi var o kadar yani

Dostum, kendine iltifat et, sürekli dünyanın en mükemmel insanı olduğunu düşün, spor yap fit ol kendine güvenin kesinlikle gelecek, çevrende tipsiz adamları güzel kızlarla görmekten sıkılmadın mı? veya kızların seni kanka olarak görmesinden? hatta belki kanka diyebileceğin bir kız bile olmamasından? en tipsiz erkek bile sağlam bir vücutla istediği kadını elde edebilir neden? çünkü o adam çalışıp vücut yaptığı zaman kendini herkesten büyük görmeye başlıyor, bunlar yapamadı ben yaptım diyor rakip görmüyor kendine.

sürekli kendi kendine öv ( başkalarının yanında deme de bunları :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

quote:

Dostum, kendine iltifat et, sürekli dünyanın en mükemmel insanı olduğunu düşün, spor yap fit ol kendine güvenin kesinlikle gelecek, çevrende tipsiz adamları güzel kızlarla görmekten sıkılmadın mı? veya kızların seni kanka olarak görmesinden? hatta belki kanka diyebileceğin bir kız bile olmamasından? en tipsiz erkek bile sağlam bir vücutla istediği kadını elde edebilir neden? çünkü o adam çalışıp vücut yaptığı zaman kendini herkesten büyük görmeye başlıyor, bunlar yapamadı ben yaptım diyor rakip görmüyor kendine.

kızlarla muhabbet kuramam tek sorunum bu galiba kilolu olduğumdan

• Çok paran varsa bütün kızlar ayağında kanka güzel giyinmekte güzel arabada hepsi paradan geçer paran varsa tamadır
    Örnek vereyim Son model bmw M3 arabayla yanaşıyorsun güzel kıyafetler ve bakımlı bir traş kıza çıkartıyorsun bir tektaş yüzük buna hayır diyecek bir kız tanımıyorum abi bütün olay parada biter para herkezde var ama miktarı önemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange DH -- 10 Aralık 2012; 0:30:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi

quote:

kızlarla muhabbet kuramam tek sorunum bu galiba kilolu olduğumdan

Boy kilo nedir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.