ingilizcen gerisini çeviremedi galiba quote:Orjinalden alıntı: baby_self quote:Orjinalden alıntı: HIGH HOPES acemi bir nick bu baby burada nicki tartışmıyoruz yüksek bilmem ne_????
Orjinalden alıntı: angora_s ingilizcen gerisini çeviremedi galiba Orjinalden alıntı: baby_self sadece bu kadarını yazmak istedim...
Orjinalden alıntı: HIGH HOPES ingilizce öğren de gel venüs te ingilizce öğretmiyorlar ama marslıların Türkçeyi katlettikleri kesin
sende ne ingilizce biliyon ne alıntı yapabiliyon galiba fake deilsin bak ben ne güzel yapıyom alıntı quote:Orjinalden alıntı: baby_self Orjinalden alıntı: angora_s ingilizcen gerisini çeviremedi galiba Orjinalden alıntı: baby_self sadece bu kadarını yazmak istedim...
Orjinalden alıntı: beckhir bu ney ya kimse alıntı yapmayı bilmiyor,öğrenin de gelin!! sen marsta mı öğrendin, alıntı yapmayı??
bravo quote:Orjinalden alıntı: angora_s sende ne ingilizce biliyon ne alıntı yapabiliyon galiba fake deilsin bak ben ne güzel yapıyom alıntı quote:Orjinalden alıntı: baby_self Orjinalden alıntı: angora_s ingilizcen gerisini çeviremedi galiba Orjinalden alıntı: baby_self sadece bu kadarını yazmak istedim...
bu istersem yapabileceğim anlamına geliorrr yaa marslı mısın cidden? quote:Orjinalden alıntı: angora_s asıl sana bravo kaç saat sonra yapabilmişsin tebriklerrr!
quote:Orjinalden alıntı: baby_self quote:Orjinalden alıntı: beckhir bu ney ya kimse alıntı yapmayı bilmiyor,öğrenin de gelin!! sen marsta mı öğrendin, alıntı yapmayı?? sen /> ,öğrenmiş olmam önemli nerde öğrendiğimin önemi yok... mars,venüs,dünya farkeder mi ¿
vah vah kuyruklu yıldız çarptığı dönemde nasıl hayatta kaldın jüpiterde sen? quote:Orjinalden alıntı: HIGH HOPES ben de jüpiterden memnun oldum
International Astronomical Union sayesinde gezegen denilebilen uydu o; plutonun yüz ölçümü çok küçük kaç kişi yaşıonuz orda quote:Orjinalden alıntı: Pirelli pluton
neptün güneşe çok yakın 50 dereceyi geçen kavurucu sıcaklarda zenci ırkları mı oluşturacanıs oralarda hem siyah hem usaylı quote:Orjinalden alıntı: angora_s hayır ben neptünden umutlarını boşa çıkardığım için üzgünüm