Şimdi Ara

Kadınlar mı Erkekler mi daha yalnız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence kesinlikle kadınlar varoluş gereği çok daha yalnız.

• ne yalnızı ponçik ben bu zamana kadar tek bir arkadaşı olmayan kız görmedim ama erkeklerin yüzde %70 i arkadaşsız ve yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 19 Nisan 2021; 22:42:30 >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Arkadaş derken ne kastediyorsun ki
    Karşı cinste arkadaş bulmak o kadar kolay değil
    Ama eğer hemcins olarak da arkadaşı yoksa bir insanın işte o zaman sorunları vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

Arkadaş derken ne kastediyorsun ki
    Karşı cinste arkadaş bulmak o kadar kolay değil
    Ama eğer hemcins olarak da arkadaşı yoksa bir insanın işte o zaman sorunları vardır.

sen neysin peki yalnız olanlardan mı

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Forever Loneless
  • HukJR H kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun
    Eğer sosyal medya falan kullanmıyorsa samimi söylüyorum hiç yoktur belki de flörtü falan
  • Cinsiyete göre olduğunu sanmıyorum.Kişinin tarzına ve nasıl bir ortamda bulunduğuna bağlı.buna örnek olarak da lisede pek kimseyle konuşmayan ama üniversiteye geçince tam tersi olan çok kişi gördüm.tabii bazı insanların özelliklerinden dolayı yalnızlığa meyilli olduğunu düşünüyorum bende de bu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Erkekler depresyona giren erkekler hayatin yukunu ceken erkekler karsi tarafi etkilemeye calisan erkekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış yerde , yanlış zamanda , yanlış şekilde bulunan bahtsızlar yalnız tabii ki. Kadını, erkeği yok bunun. Bi bakıyosun ; 60 yaşındaki köylü Pakize şehirdeki eltisini görmeye giderken otobüste kendi gibi birini buluyo boynuzluyo kocasını , bi bakıyosun aslan gibi delikanlılar inanılmaz gece mekanlarında her gece ama temizlikçi olarak. Kısacası ; hal ( durum ) , zaman , mekan önemli olan dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.