Şimdi Ara

Kadınlar ayak fetişisti olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım defalarca koltukta otururken ayağımı yalamak istedi aldı ağzına götürdü baş parmağımı ağzına alıp emdi falan. Bugün de facebookta takılırken bir kızın şezlongta uzanan erkeğin fotoğrafına "ayakların çok güzelmiş, çok beğendim" vesaire gibi 2-3 tane yorum atmış. Kadınlarda da erkeklerdeki gibi bir ayağa ilgi var mı?
  • kızlarda öyle ilgi yoktur.bence sen kız arkadaşına karşı dikkatli davran her an çıkartıp masaya vurabilir
  • Onu bilmiyorum da pantyhose fetisi olan kadinlar var

ha birde 2-3 sene once matraxa girdlak fetisi olan bir kadin katilmisti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 17 Ekim 2011; 1:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

kızlarda öyle ilgi yoktur.bence sen kız arkadaşına karşı dikkatli davran her an çıkartıp masaya vurabilir

Arkadaşım var. El fetişi olan kadınlar tanıdım, direkt olarak elimi tutup parmakların çok güzelmiş ne kadar düzgün dedi. Bunu yapan kadın bir başka arkadaşıma da aynı şeyi yaptı. Bence kesinlikle var arkadaşlar uyanmamızın vakti, kadınlar herşeyi sakladığı gibi bunu da saklıyorlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Mein Kampf

quote:

kızlarda öyle ilgi yoktur.bence sen kız arkadaşına karşı dikkatli davran her an çıkartıp masaya vurabilir

Arkadaşım var. El fetişi olan kadınlar tanıdım, direkt olarak elimi tutup parmakların çok güzelmiş ne kadar düzgün dedi. Bunu yapan kadın bir başka arkadaşıma da aynı şeyi yaptı. Bence kesinlikle var arkadaşlar uyanmamızın vakti, kadınlar herşeyi sakladığı gibi bunu da saklıyorlar bence

o zaman ne soruyon hiç
  • quote:

quote:

quote:

o zaman ne soruyon hiç

internette araştırma yaptım bu konu hakkında hiçbirşey bulamadım o yüzden konu açtım ben mi yanlış biliyorum
  • Ayağını yalayığında kendine soraydın çokmu zordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 17 Ekim 2011; 1:03:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grim Reapér

Ayağını yalayığında kendine soraydın çokmu zordu

İlgi duyduğunu söyledi tartıştık zaten bir kaç defa. Ama nette hiçbir bilgi yok hayret

Şöyle çok eski bir resim var, resimde bir kadın bir başka kadının ayağını yalıyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hitler's Mein Kampf -- 17 Ekim 2011; 1:08:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grim Reapér

Ayağını yalayığında kendine soraydın çokmu zordu

İlgi duyduğunu söyledi tartıştık zaten bir kaç defa. Ama nette hiçbir bilgi yok hayret

Şöyle çok eski bir resim var, resimde bir kadın bir başka kadının ayağını yalıyor;

Öyle bir insan türü yok ondan olabilir mi?
  • François Boucher - Diana Leaving Her Bath

• quote:

quote:

quote:

o zaman ne soruyon hiç

ahaha bu yorum banlanan bir arkadaşı hatırlattı dh ss arşivcilerinde var aynen böyle bir olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.