Şimdi Ara

Kadına Şiddetin En Çok Olduğu İllerin Haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk 2 sırada neden İzmir ve Bursa var ?

Sanayide 1. sırada olmaları ve ipini koparan malum ırkın bu şehirlere göç etmesi benim bildiğim Bursada 14 organize sanayi bölgesi var burada işe girmeye çalışıyor herkes.

İstanbulun düşük görünmesinin nedeni ,nüfusun ortalamayı azaltması yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor.16 -- 13 Mart 2015; 14:13:02 >

• Ordaki insanlar çevrelerinden korkmayıp şiddet, taciz vs durumlarında polisi aramakta daha cesurlar. Ancak Doğuya doğru gidildiğinde kadının korkusu,bilgisizliği,çevre baskısı vs den dolayi genelde kol kırılıyor, gen içinde kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi

Ordaki insanlar çevrelerinden korkmayıp şiddet, taciz vs durumlarında polisi aramakta daha cesurlar. Ancak Doğuya doğru gidildiğinde kadının korkusu,bilgisizliği,çevre baskısı vs den dolayi genelde kol kırılıyor, gen içinde kalıyor.

Tam da bunu yazıcaktım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.16

İlk 2 sırada neden İzmir ve Bursa var ?

İzmir'deki kadın Anadolu'daki kadınla bir değildir, şiddet görürse gider şikayet eder resmi kayıt tutulur. Anadolu'daki kadın dayak yer sineye çeker oturur. Olayın büyümesini istemez, eşinden başka güvenecek dalı yoktur çoğunun ve aralarının açılmasını istemez. Yani çoğu olayın zaptı tutulmaz.

• Resim gözükmüyor.
  • İZMİRİN KADINI TÜRKİYENİN KADININA BENZEMEZ O YÜZDEN BÖYLE 1 SONUÇ VAR ARKADAŞLARIMIN DEDİĞİ GİBİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.