Şimdi Ara

Kadın ürolog...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer konudan aklıma geldide merak ettim , kesinlikle diğer konudaki gibi yobazlık vs değil şöyle birşey aklıma geldi.

Şimdi diyelim ürologa gittiniz orta güzellikte bir bayan ürolog çıktı karşınıza. Dokunuyor ediyor siz rahat olamıyorsunuz tabi. Tavan yapıyor mesele Öyle bir durumda ne olur arkadaşlar , tıpda ayıp olmaz tamamda ne bileyim garip geldi bana

• Asla doktor penisimi eline aldığında erekte olmadım bu güne dek, erekte olsaydım da istemsiz olduğunu belirtip özür dilerdim.
  • oranla ilgili bir hastalığın olduğu zaman karşında adriana çıplakta olsa birşey hissedemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARKEDOX

oranla ilgili bir hastalığın olduğu zaman karşında adriana çıplakta olsa birşey hissedemiyorsun

Bilemiyorum belki o kadarda büyük bir hastalık değildir yani , doktorun kontrol etmesi şarttır.
  • öyle bir durumda erekte olabileceğini sanmam
  • Çok normal karşılar, olur öyle şeyler
    Mesela pelvis testi denilen olayda kadınların %80'den fazlası orgazm oluyor(muş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 21 Aralık 2011; 5:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blonde

Çok normal karşılar, olur öyle şeyler
    Mesela pelvis testi denilen olayda kadınların %80'den fazlası orgazm oluyor(muş)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.