Arkadaşlar diğer konudan aklıma geldide merak ettim , kesinlikle diğer konudaki gibi yobazlık vs değil şöyle birşey aklıma geldi.
Şimdi diyelim ürologa gittiniz orta güzellikte bir bayan ürolog çıktı karşınıza. Dokunuyor ediyor siz rahat olamıyorsunuz tabi. Tavan yapıyor mesele Öyle bir durumda ne olur arkadaşlar , tıpda ayıp olmaz tamamda ne bileyim garip geldi bana
Asla doktor penisimi eline aldığında erekte olmadım bu güne dek, erekte olsaydım da istemsiz olduğunu belirtip özür dilerdim.
oranla ilgili bir hastalığın olduğu zaman karşında adriana çıplakta olsa birşey hissedemiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: ARKEDOX
oranla ilgili bir hastalığın olduğu zaman karşında adriana çıplakta olsa birşey hissedemiyorsun
Bilemiyorum belki o kadarda büyük bir hastalık değildir yani , doktorun kontrol etmesi şarttır.
öyle bir durumda erekte olabileceğini sanmam
Çok normal karşılar, olur öyle şeyler Mesela pelvis testi denilen olayda kadınların %80'den fazlası orgazm oluyor(muş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 21 Aralık 2011; 5:58:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Blonde
Çok normal karşılar, olur öyle şeyler Mesela pelvis testi denilen olayda kadınların %80'den fazlası orgazm oluyor(muş)