Şimdi Ara

‘Kadın tecavüzcüsüyle evlensin’ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temeltepe

    Bildiğim kadarıyla doğu ve güneydoğu'da yaygın olmak üzere Anadolu'nun pek çok yerinde küçük yaşta evlilikler yapılıyor.Bu durum savcılıkça öğrenildiğinde koca hakkında çocuğun cinsel istismarı suçundan işlem yapılıyor ve aslında geleneklere göre meşru bir evlilik varken,yasa meşru kabul etmediği için koca tecavüzcü durumuna düşüyor ağır cezalara çarptırılıyordu.Getirilen öneri bu durumu önlemeye ilişkindir.
    Bu konuda Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun sitesinde doyurucu açıklama mevcuttur.
    Bkz.http://www.hsyk.gov.tr/duyurular/2011/eylul/basin-aciklamasi-17-09-2011.html


    Hukukçuyum diyip insanlara saldırıp hakaretler yağdırmışsın. Böyle çelişki olamaz.

    Bunu geçtim hukukcu isen bu ülkenin hukuk devleti olduğunu bilmen lazım. Bu ülke laiktir ve yasalar dışındaki tüm geleneklerin geçerliliği yoktur. Ve bazı örümcek beyinliler aksini yapmaya çalışsa da bu düzen böyle devam edecektir.

    Doğuda yapılan şeye tabii ki tecavüz suçu denilecek. Kimse öyle 12 yaşındaki çocuğa karım diyip sadece et olarak göremez. İnsan yaptığı her pisliğe bir bahane bulabilir, devletin bu noktadaki görevi üzerine düşeni yapmak.

    12 yaşında kız ÇOCUKlarına zorla el koyup buna EVLİLİK diyen zihniyet acınasınında ötesindedir. O küçücük çocukların seçme şansı yok, sen devletsen bunu engelleyeceksin, devlet adamıysan, hukuk adamıysan bunun savaşını vereceksin, zalimi korumaya yelteneceksen de defolup gideceksin işgal ettiğin koltuktan.

    Yasalarda bu yasa sadece şu bölgede şu insanlara uygulanır diye bir şey olamaz. Bir yasa çıkıyorsa ülke genelinde o uygulanır. İlerde biri benim kızıma tecavüz eder de doğudaki hayvanlar uçkuru dertlerini gelenek adı altında akladıkları için, hayvan herif hadım veya idam edileceğine evlendirilmeye kalkılırsa (ne yazık ki şimdi sadece hapis cezası var), bu yasayı getiren insanları tek tek öldürürüm, bu böcek beyinlilerde kaçmaya yer bulamaz. Böyle saçma iş olmaz.

    Haberde bahsedilen şekliyle bu yasa uygulamaya geçmez, olur da geçerse bu ülkenin insanı o zaman tüm hıncını çıkarmaya başlar hainlerden.

    Senin amacını tam anlamadım, eğer bahsettiğim insanlardan değilsen ilk cümlem dışındaki hiçbirşeyi üzerine alınmak zorunda değilsin.

    Dipnot: Haber muhtemelen yalan.

    http://gundem.milliyet.com.tr/hsyk-dan-o-iddiaya-yanit-geldi/gundem/gundemdetay/17.09.2011/1439763/default.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 17 Eylül 2011; 23:36:31 >




  • Neyse. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 17 Eylül 2011; 23:55:43 >
  • Onların anneleri böyle evlendiler heralde?
  • Poposu geniş, yumuşak deri koltukta olan Türkten korkacaksın arkadaş. Kendi aşağlık kompleksini yenmek için her zaman seni küçük görmeye, her sözüne muhalefet olmaya çalışır Hayırlı işler sana temeltepe
  • Saçmalamayın böyle bir şeyin olması mümkün mü?
    taraflı haber olduğu apaçık ortada.
    olayın iç yüzünü arkadaş paylaşmış yukarıda açın okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.