Şimdi Ara

kadın metadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar herkes bir değildir ve 21. yy değerleriyle kendisini bağdaştırmayan kadınlar vardır onları bir kenara alıp konumuza başlayalım.

2020 yılında 170 boyunda, asgari ücretle geçinen, ortalama bir üniversiteden mezun, karakteri kişiliği pırıl pırıl olan iyi niyetli bir erkek düşünelim. Haliyle bu arkadaşımız çevresinde arkadaş ortamında sevgili yapmak istiyecektir. Ancak bunun için parası yok; pahalı saati, güzel arabası, evi olmadığı ve boyunun kısa olmasından dolayı kadınlar onu reddediyor*. bunu siz de öngörebilirsiniz.

o zaman madem kadın sinyal veren metalara(para, boy, zeka kas vs.) göre eş seçer; o zaman kadın da metalar ile birlikte olmak ister. Bir erkeğin karakterini kişiliğini hiçe sayıp metayı seçerse şayet o zaman kendisini meta ile takas etmiş olur kendisi bir meta haline gelir.

peki insan varoluşunu varlığını meta tamamlar mı? tabiki hayır marketten bir çikolata alırsın yersin yersin bir zaman sonra bırakır daha farklı bir şeyi alırsın; sıkılırsın zira. parası olanlar hep aynı arabaya mı biner? eskiyince sıkılınca değiştirir. çünkü bu tarz şeyler alınıp satılabilen şeylerdir. ruhsuzdurlar; insana mana katmaz, yani bir zengin şunu demez: "ben ferrarimi satmayacağım çünkü arabamla aramızda bir bağ var <3".

*
    tr.wikipedia.org
    Handikap ilkesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Handikap_ilkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 19 Mayıs 2020; 18:14:36 >

• evet kadın erkeğin hizmetçisi ve sex şeysi ve çocuk doğurucusudur evet aynen öyle!!!!!!!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepecikli sanmıştım
    Gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

evet kadın erkeğin hizmetçisi ve sex şeysi ve çocuk doğurucusudur evet aynen öyle!!!!!!!!!!!!!
    bak arkadaşım, anlamayacağını biliyorum bunu okuyanlar anlasın diye cevaplıyorum.

kadın seni hayvani iç güdüleriyle değerlendiriyor;

Tavuskuşu eşini güzel tüylerine göre belirler.
    Muhabbet kuşları eşini kuyruğu göre;
    Dişi aslanlar erkeği dövüş yeteneğine göre;
    ...

sürekli bir hayvani içgüdüyle belirleme doğal hayatta. ben diyorumki bir erkeği hayvani içgüdüleriyle belirleyen kadın, erkeği meta objesi olarak görür; kendisi de bir takas objesine döner Yani;

kadının güzelliği -------->> para, kas, zeka,

sen de burada virtue signalling yapıyorsun farkında değilsin.
    en.wikipedia.org
    Virtue signalling - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Virtue_signalling

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Tepecikli sanmıştım
    Gidiyorum.
    iyi kötü bir geri bildirim bırak bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.