Şimdi Ara

Kadın/Erkek ilişkileri, 1-100 level olsa sizin level kaç? Neden açık ara fark isteyen var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıymetli forumdaşlarım hepinize hayırlı geceler, şimdi malumunuz bölümde kadın erkek ilişkileri konuları hakim bende açmak istedim.

Şimdi en anlaşılır dilde konuşalım.

Sizin kız erkek ilişkilerinizde levellarınız nedir?

1’den 100’e olsun nedir ve ilişkide partnerinizin levelı kaç olmalı?

Mesela benim level 10, ben eşitlikten yanayım ben 10 level kız arıyorum, üstünü aramıyorum çünkü ne maddi ne manevi aklınıza ne gelirse yetmem partnerime.

Zaten 60 level bir kız 10 level bir erkeği istiyorsa istediği için değil ego tatmini için istiyordur peçete gibi kullanıp atacaktır.

Burada forumdaşlarım sürekli pm atıyor Fiat S.p.A. abi boşver amatör kızı ne yapacaksın profesyonel kızlarla takıl falan diyor yani 90 level kızlarla ilişki kur diyor ama bu mantık dışı, level atlamam için aynı levelde bir kızla ilişki kurmam lazım sonra 10 levelden 30 levele atlarım sonra ayrılırım 30 level kız bulurum onla 50 levele atlarız beraber ayrılırız başka 50 level kız bulurum onunla 70 level oluruz, sonra ayrılırız başka 70 level bulurum 90 level oluruz böyle böyle yeni yeni ilişkiler olur.

90 levelkende 10 level kız istemem bana yetmez beni maddi manevi doyuramaz.

Ama şimdi sizin dediğiniz gibi 10 levelken sizin kafanıza uyup 90 level kız bulursam level atlayamadığım gibi level düşerim.

Bazı şeyler vardır bu şeyler böyle yürümek zorundadır, buradaki 10 level amatör kardeşlerimin neden ısrarla 80 level kız arayışına girmesini anlam veremiyorum.

Hepinize hayırlı geceler diliyorum.

Her zaman eşitlikten yanayım, adil biriyim adil olmaya devam edeceğim.

Herkes egosundan kibirinden arınsın kaç levelseniz o levelde partner bulun altını arıyorum yada çılgınlık yapacam üstünü arayacam demeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8931184CD -- 12 Nisan 2023; 21:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 levelim 30 levellik +9 dolunay takıyorum. 35 ort.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8931184CD

.
    Foruma sormak lazım onu, forum hiç sevgilisi olmamış abisine, 10’larca sevgilisi olmuş son derece profesyonel kızla ilişki kur abi diyorlar.

Bende mantık dışı olduğunu söylüyorum saçmalık diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 levelim kizda 10 level olsun beraber kasiliriz

• 5 levelim 1. koyde kasilmaya calisiyorum hala :(

• 90 level kız seni hızlı kasar sende ona yetişirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.