Şimdi Ara

kadın erkek eşittir(!) diyenlerin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Escinsel olsun herkes orta yolu buluruz

    Gelsin eksiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir nokta, çünkü feminist ve feminazi olmak üzere iki düşünce tipi var.
    Feminizmin asıl amacı kadın ve erkeğin hak ve hürriyetler açısından eşit olmasını sağlamaktı.
    Feminaziler işi çok daha ileri götürerek erkekleri aşağılık olarak görüyorlar, kadınların üstün olduğunu savunuyorlar. Bu ise eşit değil cinsiyetçi bir yaklaşım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler kadinlardan yaratilis olarak ustundur.doganin heryerinde her canlida bunu gorebilirsiniz(ciftlestikten sonra esini yiyen bi bocek vardi onun disinda) hak olarak ise esitiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karım bana çok şiddet uyguluyor dövüyor biz neden çıkıp birşey demiyoruz bilinçlenin erkekler bizde çıkalım erkeğe şiddete hayır diyelim
  • Ben zaten kadınların ve erkeklerin eşit olduğunu hatta kadınların bizden bazı konularda pozitif ayrımcılık ile üstün olduğunu düşünüyorum. Ama feministlerin savunduğu eşitlik değil benim gözümde. Akdeniz üniversitesinde taciz diye bi video çıkmıştı. Ordaki bayanlardan biri uzun saçlı erkeğe bardak falan fırlattı satranç piyonları fırlattı üstüne yürüdü adam tepki vermedi ve olay kapandı. Kadınlar kendilerinde bunu yapma hakkı buluyor ve yapıyorlar. Ama aynısını bi erkek yapsa yer yerinden oynar,ciyak ciyak bağırmaya başlarlar. Sen kim oluyorsunnnnnnn kadın dövüyorlarrrrrrrr. Bence olay kız erkek değil zihniyet. Yine bu feminist üniversite gruplarından birisi üniversite içinde stand açıp dini kitap satan türbanlı kızların standını dağıtıp kavga çıkarmışlardı. Bahanede şu biz üniversiteli kadınlar olarak bunu burda istemiyoruz. Be kardeş sen kimsin ? Sen istemiyosun ama ben istiyorum Ali istiyo Ayşe istiyo ? Sen kimsin ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kadın erkek eşit değildir, erkek üstündür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.