Şimdi Ara

Kadıköye Nerden,Nasıl vsvs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben ist. avrupa yakasında oturuyordum.2-3 defa taşındım ama hep avrupa yakasında ev tuttum.şimdi pendikte ev satınalmak nasip oldu kira öder gibi taksit ödeceyeceğim.her neyse.ev pendikte sahile 1-1.5 km uzaklıkta.o kadarda olmayabilir her neyse.
    benim dağ tatilim 1-2 güne bitecek.kısa kesip pendikteki evime adam akıllı yerleşeceğim.
    14 yaşımdaki kardeşimde ankaradan yanıma taşınıyor liseyi burda okuyacak.
    şimdi benim bu anadolu yakası ile ilgili hiç bir fikrim yok.nereye gidilir nasıl gidilir vs vs.
    kardeşim gelince onu nereye götürebilirim?
    mesala arkadaşlarım bana kadıköyü çok övdü.pendikden kadıköye haydarpaşa treni ile mi giderim,kadıköyde nere giderim nasıl giderim vs. öneriye ihtiyacım var.
    bu arada kardeşimi gezdireceğim ama kendim için de içkili mekanlar önerrseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 10 Temmuz 2011; 3:02:14 >

• beyler... :(
  • dediğin gibi trenle gidebilirsin ya da minibüs yolundan 17 numaralı otobüsle ya da sahil yolundan 16D çift katlılarla. Lise konusunda ise puana bağlı. Pendik'te de Anadolu liseleri var Kırımlı Fazilet, Pendik Fatih vs. olmadı kartala maltepeye de gidebilir. puanı düşükse düz lise için pendik lisesi ya da rauf denktaş vardır. İstediğin konuda yardımcı olabilirim Pm atabilirsin istersen
  • beyler ??
  • gelirin normalin biraz üzerindeyse gidebileceğin sayısız mekan var. bostancıda caddebostanda kadıköyde...
  • Kadıköy'de gezilecek yerler alışveriş merkezi olarak nautilus alışveriş merkesi var burayı gezebilirsin. İçkili mekan olarak barlar sokağı var bahariye caddesinden rahatça çıkabilirsin. Yemek yemek için mekanlarda zaten sahil kesiminde bolca mevcut. Sahilde balık ekmek, döner, tost vs vs satan bir çok yer var. Moda sahili var akşam vakti serin havada gezmek zevklidir. Ama apaçi oranı çok çok fazla. Açıkçası kız arkadaşımı alıp oraya götüremiyorum. Ama moda sahili can damarıdır oranın mükemmel bir güzelliği vardır. Başka gezilecek yer aklıma gelirse yazarım...
  • mesela moda sahiline en kolay nasıl giderim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülker Peki nerden bulurum?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pendik > Kadıköy

1. İETT 222 numaralı otobüs ile gidebilirsin.
    2. Tren ile Haydarpaşa ya da Söğütlüçeşmeye gidebilirsin.
    3. Pendik-Kadıköy minibüsleri ile gidebilirsin.

Kadıköyde nereler gezilir, nerelere gidilir ?

Nautilus (Acıbadem CarrefourSA)
    Bahariye Caddesi
    Yazıcıoğlu (Elektronik alışveriş için)
    Balona binilir (Öğrenci 15, Sivil 20 TL idi son fiyatlar. Yaklaşık 150 mt. yükseklikten manzara.
    Eminönüne geçilir.
    ...
    Eminönünde balık-ekmek yenir.
    Doğubank'a gidilir. (Elektronik alışveriş. Bilgisayar parçaları A'dan Z'ye.)
    Mısır çarşısına gidilir.
    Tramvay ile beyazıt'a geçilir.
    ...
    Beyazıtta Kapalı çarşıya gidilir.
    Tekrar tramvay ile Eminönüne geri dönülür. (Tramvay ile isterseniz Sultanahmet'e geçebilirsiniz, yakındır)
    İETT ile 99A Gaziosmanpaşa ile Eyüp'e geçilir.(Eyüp-Zalpaşa durağı)
    İsterseniz Eyüp camii'ne gidilir.
    Eyüp camii'nin arkasındaki teleferikler ile Pierre Loti tepesine çıkılır. Manzaraya karşı çay içilir, fotoğraf çekilir. Tekrar teleferik ile inilir.
    Herhangi bir Eminönü İETT otobüsü ile geri dönülür. (Çoğu Eminönüne döner zaten. Merkezi tek durak yakınlarda Eminönü)(99A gelirse binin)
    Eminönünden Beşiktaş'a vapur ile geçilir.
    ...
    Beşiktaştan Ortaköy'e ister otobüs, ister yürüyerek gidilebilir. Yürüyüş mesafesi 10~15 dk.
    Ortaköy camii'nin bulunduğu yerde harika boğaz manzarası var. Ortaköyde Kumpir yenilebilir.
    Tekrar Beşiktaş iskelesinden Kadıköy'e dönülür.
    Minibüs, İETT ya da tren ile Pendik yolculuğu başlar sonra evinize.

Kaptırdım kendimi aklıma gelen heryeri yazdım

• moda sahili vardır, içkili yerler ucuz istiyosan film arası cafe vardır, rexx sineması vardır, kiliseler vardır vs nautilus a gidebilirsiniz. bilgisayar için yazıcıoğlu vardır.

kadıköyde çok şey vardır kafana takılan bişey olursa pm atarsın
  • neutilus nasıl bi' yer?
    birde kız arkadaşla gidilmeyecek kadar çok mu apaçi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HJP

neutilus nasıl bi' yer?
    birde kız arkadaşla gidilmeyecek kadar çok mu apaçi var?

Nautilus alışveriş merkezi. Acıbadem CarrefourSA diye geçer. Ama CarrefourSA'lar arasında en düzgün kişilerin gelip-gittiği yer neresi diye sorarsan İçerenköy CarrefourSA derim.
  • istanbula gidince rotam tren ile söğütlüçeşmeden boğanın olduğu yere ordan nautilus, ve moda sahili.
    boğaya giden yol tarifini aldımda boğadan nautilus yada modaya nasıl ulaşırım
  • Hatırladığım kadarıyla boğa ile nautilus ters tarafta kalıyor. Boğa, yazıcıoğlu işhanınının tarafında kalıyor. Nautilus sol tarafta minibüslerin gittiği bölgede.
  • hmm tamam sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.