Bildirim
Kadıköyde İlk Kupamızı Geçen sene kaldırdığımızı zannedenlere gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ulubatlı bayrağı ne dikmişti tam ortaya...Efsane bir maç... -
quote:
Orijinalden alıntı: mete_han1453
Ulubatlı bayrağı ne dikmişti tam ortaya...Efsane bir maç...
Kaldırdıkları kupa hangi kupa ? Ne kupası olduğunu bilmiyorum ama bir kupa kaldırıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus
quote:
Kaldırdıkları kupa hangi kupa ? Ne kupası olduğunu bilmiyorum ama bir kupa kaldırıyoruz
Türkiye Kupası....Souness o bayrağı dikme hikayesini şöyle anlatıyordu...O zamanın ya Fnerli bir yöneticisi yada bir yazarı sürekli Souness ile uğraşıyor...Souness da bunun üzerine hırs yapıyor ve maç bitince taraftardan aldığı bayrağı sahanın tam ortasına dikiyor...Geçen yılda Yekta yapmaya calısmıstı sanırım...Ama fenerliler önceden tecrübeli oldukları için bu sefer tedbirli davrandılar izin vermediler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus
quote:
Kaldırdıkları kupa hangi kupa ? Ne kupası olduğunu bilmiyorum ama bir kupa kaldırıyoruz
yanılmıoyrsam Türkiye kopası final maçıdı, uzatmalarda kazandık kupayı. orta sonda falan olmaliydim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X