Şimdi Ara

kadıköyde bateri kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bateri çalmak istiyorum kadıköy civarında bildiğiniz kurs var mı?Cok zaman ayırmak gerekir mi bi de tecrübeliler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• yas kac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

yas kac?

19
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ayni sekilde kadikoy civarinda ariyorum

ismek baktim sadece davul kurslari var osa bildigin asma davul

• ben davul çalıyorum 5 yıldır hobi olarak çok zamanını harcaman gereken bir enstrüman. Diğerleri gibi kısa sürede öğrenilmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

ben davul çalıyorum 5 yıldır hobi olarak çok zamanını harcaman gereken bir enstrüman. Diğerleri gibi kısa sürede öğrenilmiyor malesef.

Diğerleri kısa sürede mi öğreniliyor ? Elektro gitar çalıyorum 2 yıl oldu hala tamamlayabilmiş değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Cimnastik Kursu
    3 hafta önce açıldı
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

quote:

ben davul çalıyorum 5 yıldır hobi olarak çok zamanını harcaman gereken bir enstrüman. Diğerleri gibi kısa sürede öğrenilmiyor malesef.

Diğerleri kısa sürede mi öğreniliyor ? Elektro gitar çalıyorum 2 yıl oldu hala tamamlayabilmiş değilim.

muzik hic bi zaman bitmez zaten ne kadar uzun suredir caliyo ol hala bilmedigin hakim olmadigin seyler olucak yani herseye hakimim herseyi ogrendim demek cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

quote:

muzik hic bi zaman bitmez zaten ne kadar uzun suredir caliyo ol hala bilmedigin hakim olmadigin seyler olucak yani herseye hakimim herseyi ogrendim demek cok zor

o ayrı mevzu ben elektro da ki bazı teknikleri örnek sweap picking falan bunları tamamlayamadım kastettiğim buydu. müzik eğitimi tabii ki bitirilmez

• Çoğu enstrümanı çalıyorum az buçuk. En hızlı ilerleyebileceğiniz enstrüman davul.
    Sıkı çalışırsanız 1 yılda her türlü gruba girersiniz. Her türlü para kazanırsınız. Zaten ortalık davulcu arayan gruplarla kaynıyor. 1 davulcunun 3-5 grubu oluyor en az Piyasaya hızlı gireyim diyorsan direkt davulu seç. Zevk olarak da en zevkli enstrüman diyebilirim.
    Kurs dersen de tanıdığım çok iyi bir davulcu var. 4. Levent'te stüdyosunda kurs veriyor istersen telefonunu ileteyim özelden.
  • beyler keman çalan yok mu? sordum bir kaç yere ayda 4 ders 1 ders 1 saat 250-300 diyorlar. tavsiye verecek varsa iyi olur
  • quote:

quote:

Yanlış ifade ettim. Demek istediğim örneğin 5 ay gibi bir sürede gitarda gelebileceğin seviye davulda gelebileceğin seviyeden daha ileridir. Yani davulda gelişimi çok çok zor hissedersin ama tam hissedersin. Tabikide bu demek değildir ki diğer enstrümanlar kolay. Asla öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Her enstrümanın kendi zorlukları vardır ve hepsi emek ister.

• Kurs ücretleri tahmini ne kadar olur bilgisi olan var mı?Bi kaç yere baktım internetten çok pahalı.
  • Ben geçen senelerde gidiyordum, Mustafa Telli İstanbul'da bateri dersi alınacak en iyi hocalardan. Eskiden rhythm house ismiyle ders veriyorlardı şimdi değişmiş, mtmuzik olmuş. İstanbul ve özellikle Kadıköy'de bateri kursu arayanlar için tek geçerim mtmuzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quzucuq -- 22 Kasım 2014; 14:19:38 >
  • ROTOVATÖR R kullanıcısına yanıt
    fazla sert vuruyor benceelektro gitar çalmaya çalışıyorum davul çalan bir hocamız var şarkı ne kadar sert olsada abanmıyor.Tabi uzmanı değilim ancak dışardan birinin kulağına böyle geliyor tabi oğlunuzun 10 yaşında olduğunu ve 5 aylık bir çalışmayla bu seviyeye geldiğini düşünürsek fena değil
  • Evet bu ilk studio ve akustik tecrübesi ,normalde elektro bateride çalıyor. Onda fazla sert vurmuyor ama akustikte hocası bu vuruşların bile yumuşak olduğunu hatta bagetlerin akustikte çok dayanmadığını söyledi
    Doğrusu bende oğlumun davul hevesiyle birşeyler araştırmaya başladım.
    Yorum için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.