Şimdi Ara

Kadıköy pub veya cafe tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadıköyde mümkünse güzel kızların bulunduğu pub ve cafe tavsiyesi istiyorum , gidip tek başıma takılıp flört edebileceğim türden bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadıköy'deki En İyi Pub ve Kafeler

İstanbul'un hareketli semti Kadıköy, canlı bir pub ve kafe sahnesine ev sahipliği yapmaktadır. İster rahat bir bira ve sohbet arıyor olun, ister işten sonra dinlenmek için şık bir mekanın peşinde olun, Kadıköy'de herkes için bir şeyler var.

Pub Tavsiyeleri

• Craft Beer Lab: Kadıköy'ün en iyi zanaat bira seçeneklerinden birini sunan bu pub, yerel ve uluslararası biralar sunmaktadır.
    • Ale Pub: Bira tutkunları, geleneksel ve modern biralarla dolu muslukları ve geniş şişe seçimleriyle Ale Pub'ı seveceklerdir.
    • The Populist: Nostaljik bir atmosferde canlı müzik, lezzetli bar atıştırmalıkları ve çeşitli içecek seçenekleri ile The Populist keyifli bir akşam geçirmek için idealdir.

Kafe Tavsiyeleri

• Monochrome: Kahve tutkunları, Monochrome'un mükemmel hazırlanmış kahvesini ve modern iç mekanını takdir edeceklerdir.
    • Petra Roasting Co.: Kadıköy'ün en iyi kahve kavurma şirketlerinden biri olan Petra Roasting Co., taze kavrulmuş kahve çekirdeklerinden hazırlanan lezzetli kahveler sunmaktadır.
    • Brew Lab Coffee: Kahve deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyenler, Brew Lab Coffee'nin yenilikçi demleme yöntemleri ve özel kahve seçimleriyle büyüleneceklerdir.

Kadıköy, canlı gece hayatı ve rahat kafe atmosferi ile İstanbul'un en keyifli semtlerinden biridir. İster bir içkiyle gecenin tadını çıkarmayı, ister kahve eşliğinde kitap okumayı arzu edin, Kadıköy'de herkes için bir şeyler vardır. Burada bahsedilen pub ve kafelerden birini ziyaret ederek Kadıköy'ün benzersiz atmosferini deneyimlemeye hazır olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nazım hikmet kültür merkezinin olduğu sokak hep kafe kızlar da olabilir diye düşünüyorum, onun alt tarafında barlar var zaten lokmata civarında sonra bir de nautilius AVM var, Starbucks var denize bakan kısımda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Nazım hikmet kültür merkezinin olduğu sokak hep kafe kızlar da olabilir diye düşünüyorum, onun alt tarafında barlar var zaten lokmata civarında sonra bir de nautilius AVM var, Starbucks var denize bakan kısımda.
    Bakacağım ama belirteyim grup halinde gezen sürelerin bulunduğu ortamlardan bahsetmiyorum, kafa dağıtmalık solo takınılan yerler lazım bana daha çok, starbucks işi yaş
  • milli sef kullanıcısına yanıt
    Starbucksu salla o zaman. Nazım hikmet kültür merkezinin olduğu yerde Piraye kafe var güzel bir yer tek takılabilirsin çok sevdiğim bir yer. Onun karşısında romantik bir yer var bildiğim bunlar hocam nazıma mutlaka git güzel bir mekan

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Starbucksu salla o zaman. Nazım hikmet kültür merkezinin olduğu yerde Piraye kafe var güzel bir yer tek takılabilirsin çok sevdiğim bir yer. Onun karşısında romantik bir yer var bildiğim bunlar hocam nazıma mutlaka git güzel bir mekan
    Haftaiçi uğrayacağım teşekkürler

• Kadıköy pub veya cafe tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rockn rolla

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

Bu mesaj silindi.
    barlarda takılmıyorum zaten, motorize kızlarla da uğraşmam, tek derdim birkaç saat oturup sohbet edilecek kız bulmak dert bile değilde neyse
  • Fiyatlar nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milli sef

Fiyatlar nasıl ?
    Hatırlamıyorum 1 seneden fazla oldu. Tuborg amber içiyordum ama 10 civarıydı galiba.

• Peki, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

Bu mesaj silindi.
    Ne varmış saatte ? Konuyu bu saatlerde açtığım bu saatlerde takıldığım anlamınamı geliyor ? Aklını kendine sakla, okulda filan lazım olur
  • Kadıköy, damsız, kızlar, sohbet

Bi kartona AÇIM yazıp iskelede oturan muhabbet edecek daha çok kız bulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birber80 -- 2 Şubat 2019; 1:7:8 >
  • Pub ne

• diskriminamt kullanıcısına yanıt
    Pubg oynanan internet cafelere verilen isim.

• Mirable kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyuyorum hmm teşekkürler bilgilendirme için

• Dostum kadıköy değil türkiyede yok öyle bi yer İlla tek başıma şansımı deniycem diyosan mekan çokta farketmez istersen wall thales nazım hikmet hep kızların olduğu mekanlar. Ben artık denemiyorum hani sıkıntı bendede değil yakışıklı ağzı laf yapan adamlarda gözümün önünde iplenmediler. Sorunun bende olmadığını ukraynaya gidince anladım burda bol şans. Yinede bi yeri yazıyım idea diye bir yer var moda sahil tarafında kütüphane kafe tarzı orda biraz daha fazla şansın olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 2 Şubat 2019; 2:57:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.