Şimdi Ara

!!Kadıköy İmam Hatip Lisesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kpss belgem geldi. c.tesi oturumuna Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesinde gircem. Google dan baktım ama sadece açık adres var. bana ümraniyeden oraya nasıl gidebileceğimi yazabilecek olan var mı...

teşekkürler....

• istanbulda otursam bilirdim. ama istanbulda oturmuyorum
  • sağol dostum....
  • ibb(istanbul büyükşehir belediyesi) nin sitesine gir orda ''istanbul haritası'' kısmından bulursun
    www.ibb.gov.tr
  • Ümraniye'den 20ü ye bin.E5 te acıbadem köprüsünde in.Köprünün üstüne çıkıp sağa doğru biraz yürü.İleride sağda okulu görürsün.Başarılar.
  • yeri nerede bilmiyorum ama mübarek bir yerde giriyorsun sınava sınavın iyi geçer umarım
  • arkadaşlar teşekkürler...

okuluda aradım. zaten beni bekliyorlarmış

Cumartesi ve pazar günü KPSS sınavına girecek bütün DONANIMHABER üyelerine başarılar...

Gerçekten Türkiye gibi konjonktürel durumu sürekli değişen bir ülkede kim ne derse desin memurluk gözde meslektir..( A grubu bi başka tabii)

Allah herkesin gönlüne göre bir meslek nasip etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

arkadaşlar teşekkürler...

okuluda aradım. zaten beni bekliyorlarmış

Cumartesi ve pazar günü KPSS sınavına girecek bütün DONANIMHABER üyelerine başarılar...

Gerçekten Türkiye gibi konjonktürel durumu sürekli değişen bir ülkede kim ne derse desin memurluk gözde meslektir..( A grubu bi başka tabii)

Allah herkesin gönlüne göre bir meslek nasip etsin...

Hayirlisiyla insaAllah... Allah c.c. yardimciniz olsun. Basarilar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.