Şimdi Ara

Kadıköy den YOL TARİFİ LAZIM !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nasıl gidebilirim yardımcı olunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartified -- 6 Temmuz 2006; 19:42:43 >

• Arkadaşım, kadıköyden direk olarak boğaziçi üniversitesine giden bir otobüs var ve her yarım saatte bir kalkıyor.Numarasını hatırlayamıyorum ama iett nin sitesinden bakabilirsin. Ortalama 1 saat yol sürüyor ama normal hava ve YOL şartlerında. Eğer öğlen falan gideceksen kullan derim ama sabah gideceksen motorla geç beşiktaşa ordan da bin 559C ya da 49 R ye götürsün seni nispetiyeye (otobüste Rumelihisarıüstü yazar) ama akşam gideceksen yoğun trafiğe takılmamak için yine motorla beşiktaşa gel. ordan atla bir taksiye ortaköyden etilere çıkarsın seni. Akşam vakti aman Barbaros'tan gideyim deme sabaha anca varırsın...:)
  • Kadıköy de oturuyorum işte 15 te orda olmam lazım...
  • Beyler kızla buluşucam nasıl gidicem arkadaş saolsun anlatmış ama hangisini yapsam 3 te orda olmam lazım kadıköyden
  • up
  • Ulaşım Alternatifi - 2 :
    KADIKÖY RIHTIM ile BEŞİKTAŞ gidişi :
    110 (KADIKÖY-BEŞİKTAŞ-TAKSİM)
    BEŞİKTAŞ ile ETİLER (BEŞİKTAŞ) gidişi :
    43R (RUMELİ HİSARÜSTÜ - EMİNÖNÜ)
    559C (RUMELİHİSARÜSTÜ - TAKSİM)

Bu uyarmı? bide eminönümü taksimmi? nispetiye caddesindeki dünya göz hastanesi için
  • ille de otobüsle gideceksen direk tek otobüs var onu dene o zaman..ama yukarıda anlattıklarımı da dikkate al derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.