Şimdi Ara

Kadıköy'de trabzona küfürlü tezahürat (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Küfür etmek yanlış diyoruz. Ama bu sürekli değilse ve anlık bir durumsa bu affedilebilir, eleştirilir ama affedilebilir diyorum.

Ama bunu çoğu maçta yaparsan o çok yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Dalga geçmemişlerdi. Ben haklı buluyorum falan dememiştim. Ama bıçaklama çok yanlış. Bayrak asmak da büyük cesaret ve yanlış demiştim. Dilersen bak.

Onu savunacak kadar fanatik değilim kusura bakma.

Evet küfür bize alışkanlık gibi. Çok kullanıyoruz. Ama 1 dk. küfürü gazla edersin ki Fenerbahçe taraftarı nadiren toplu küfür eder. Ha doğru mu o da yanlış, ama daha anlaşılabilir.

Ama bunu birçok maçta uzun süre yapmak, Bursa taraftarı da örnek buna çok yanlıştır.

tam metni hatırlamıyorum ama

bıçaklamayı gs taraftarına mal etmiştin ama çocuğun vurulmasına türkiye gerçeği bu fb ye mal etmeyelim türünden bişey yazmıştın

tamam herkes küfüre yanlış diyor

ama bunun dakikasını gazını havasını hesaba katmamak gerek

hepsi yanlış
  • Hoca bul o zaman öyle dediğimi niye demişim görelim ya da demiş miyim. Sonra tartışırız, havadan konuşmakla olmuyor.
  • quote:

Küfür etmek yanlış diyoruz. Ama bu sürekli değilse ve anlık bir durumsa bu affedilebilir, eleştirilir ama affedilebilir diyorum.

Ama bunu çoğu maçta yaparsan o çok yanlıştır.

küfür hangi şekli olursa olsun,ne kadar yapılsa yapılsın yanlıştır.Burda hangi Takım oldugu önemli degil,kim yaparsa yapsın yanlıştır.Bunu kabul edemezseniz küfür onaylıyorsunuz demektir.
  • quote:

Hoca bul o zaman öyle dediğimi niye demişim görelim ya da demiş miyim. Sonra tartışırız, havadan konuşmakla olmuyor.

forumdakilerin ss lerini saklayan biri değilim

olsaydım en baş köşede senin o mesajın olurdu
  • O zaman o mesajı göstermeden farazi yorum yapma.

loko

Küfürü onaylamıyoruz. Ama 5 dakika 10 maçın 2sinde küfür etmekle 20 dakika 10 maçın 5inde küfür etmek farklı şeyler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.