Şimdi Ara

Kadıköy'de Maç İzlenebilecek Mekan Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kadıköy'de Gs-Real maçını izleyebileceğim (mümkünse rıhtıma uzak olmayan) iyi bir mekan tavsiyesi bekliyorum. Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

Arkadaşlar Kadıköy'de Gs-Real maçını izleyebileceğim (mümkünse rıhtıma uzak olmayan) iyi bir mekan tavsiyesi bekliyorum. Teşekkürler..

Simit sarayı. Kadıköy Çarşıda(Eger giderseniz) içkili yerlerin hepsi. Gitmezseniz boganın oraya dogru çıkıp bir yerde izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Arkadaşlar Kadıköy'de Gs-Real maçını izleyebileceğim (mümkünse rıhtıma uzak olmayan) iyi bir mekan tavsiyesi bekliyorum. Teşekkürler..

Simit sarayı. Kadıköy Çarşıda(Eger giderseniz) içkili yerlerin hepsi. Gitmezseniz boganın oraya dogru çıkıp bir yerde izleyebilirsiniz.

Hadi ya simit sarayında maç yayını var mı bilmiyordum.. Ekran büyük mü peki nasıl?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Hadi ya simit sarayında maç yayını var mı bilmiyordum.. Ekran büyük mü peki nasıl?

Bir arkadaşım oldugunu söylemişti soriyim bi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzin
  • şükrüsaraç oğlu stadı var orada ızleyebılırsın
  • dizel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Maç İzlenecek Yer
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.