Şimdi Ara

Kadıköy'de en iyi tatlı nerede yenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
4
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kadıköy'de tatlıları iyi olan yerler nereler? Lütfen Mado, Sıtarbask falan demezseniz çok makbule geçer. Ben daha çok Bahariye'de falan gidilmemiş, bilinmedik yerler arıyorum. Teşekkürler şimdiden.

Edit: Öğrenciyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve İkinci Sarı Kart -- 3 Mayıs 2013; 1:58:40 >

• bilinmedik değil ama en güzeli beyaz fırında sonra baylan ama çeşit vs beyaz fırın her türlü geçer
  • Teşekkür ettim.
  • Haldun taner sahnesinin orda degisik isimli 3 katli bir yer vardi ismi baya degisik kahveyle.ilgiliydi guzeldi hersey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Haldun taner sahnesinin orda degisik isimli 3 katli bir yer vardi ismi baya degisik kahveyle.ilgiliydi guzeldi hersey

Hatırlarsan çok makbule geçer be.
  • Up.
    Şu Haldun Taner Sahnesi'nin oradaki mekânı merak ettim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

Selamlar tekrar.
    Kadıköy'de tatlıları iyi olan yerler nereler? Lütfen Mado, Sıtarbask falan demezseniz çok makbule geçer. Ben daha çok Bahariye'de falan gidilmemiş, bilinmedik yerler arıyorum. Teşekkürler şimdiden.

http://www.baylangida.com/

kup griye öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

Selamlar tekrar.

http://www.baylangida.com/

kup griye öneririm

Öğrenci için biraz pahalı bir mekân. Ama öğrenci olduğumu söylememiştim, benim hatam.

• Up.
  • Borsanın karşısında var çok güzeldi tatlıları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühürdarda waikikinin olduğu sokakta baylan var... oranın kup griye'sini deneyebilirsin..
    moda daki ali usta ve wafflecida waffle yiyebilirsin...
  • Baylan kesinlikle.Çok eski bir pastahane.
  • Baylan - Kup griye iyidir ama malum pahalıdır. En son 15-16 TL'li birşey hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.