Şimdi Ara

Kadıköy DAMAT İSTİFA sesleri ile inledi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
47.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
254 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neyi tartışmıyoruz

    iktidarın herşeyini en ağır şekilde tartışıyoruz

    yazar :erol toy

    kitap : imparator

    ilk basım : 1974
  • Külliye Fener kümeye sesleri ile inledi. 😂😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs lobisi medya federasyon mhk hakemler ve bürokrsiyle ts ve fenerbahçe kavgası cıkarıp aradan sıyrılıp şampiyon yapmaya calışıyor gs yi.

    daha öncede bjk fenerbahçe kavgası cıkarıp aynı taktiği uygaladılar.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Uefa ne demis ? Fifa ne demis ? CAS (namus davanız vardı) ne demiş ? Şampiyonlar liginde kim boy göstermiş? Yargıtay asıl beraat kararını bozmuş neyin tantanasıdır Tüm dünya, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin yargılamalarda şike belgelerini inkar etmediğini, “evet bu konuşmalar benim” diyerek tapeleri kabul ettiğini ve kumpas kurmakla suçladıkları hainlerle yıllarca beraber yürüdüğünü çok iyi bilmektedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eger dediginiz dogru ise bile bu sefer inadina daha fazla sekilde devam eder. Bu ulkede tam tersi olarak oyle isliyor olaylar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    O silah değil telefon onu da hemen algıya dönüştürdünüz.Size ne diyeyim ki ben ? Bizim damata ihtiyacımız yok.Çok akıllı bir başkanımız ve taş gibi kadromuz var.Biz bu kadroyla hepinizden güçlüyüz.Lütfen objektif olunuz.2011 senesinde bütün maçlara gitmiş biri olarak diyorum ki bizim çok canımız yandı.Göz göre göre hakkımız yendi.Şike gözümüze sokuldu ve çaresizce izledik.Canımızı yakanların canı yansın.Beter olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir GS'li olarak FB taraftarını tebrik ediyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Bak kim ağlıyor.


    https://www.youtube.com/watch?v=wlhyjdw8PPI
    Tüm Türkiye görüyor kimin ağladığını 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Top oyunlarını izlemem. Cunku düzen oyunudur.

    Damat kim? Sandıkta görüşürüz Mesut'taki Mesut kim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna gelmeyin,gecen senede devlet Başakşehiri kolluyor algısı oluşturdular,GS şampiyon olud,bu senede aynı algıyı TS için oluşturuyor GS lobisi.TS ile Feneri birbirine düşürüp,sinsi sinsi şampiyon olmayı düşünüyorlar.Baksanıza hakemden tek şikayet etmeyen takım GS,VAR lehlerine poziyonlarda hemen müdahale ediyor,ama alehlerine olanlarda oralı bile olmuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Bunu diyenler iki yüzlüler olanlar kötü gidişatlarının suçunu başkalarına atma çabaları. Ekrem imamoğlu da ts taraftarı yöneticilik yapmış hatta 2011 senesinde şike konusunda fb aleyhinde konuşmuş birisiydi ama gel gelelim kadıköyde son seçimde ekrem beye %82 oy vermişler.

    Anlıyacağınız bunlar bahane başarısızlıklarının suçunu başkasına atmak. Geçen senede ligin son sıralarına düşmelerinin suçuda damadındı dimi
    Ek bilgi vereyim dostum

    Ekrem ayni zamanda stv de bir donem spor yorumculugu dahi yapti biraz daha arastirirsaniz netten bazi seyler i oluyor.

    Dediginiz gibi ekrem siki bir ts fani.

    Chp bu adami aday ederse rte nin karisinda isi zor
    Rte tek alt edebilecek kisi mansur baskan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Bu ne len.Hangi bayrağa selam verdiğiniz belli değil
  • Hitler'in propagandası aklıma geldi bir yalani ne kadar çok yayarsaniz inandırıcı olur demişti. Bir Fenerbahçeli taraftar olarak Ali Koç'un beceriksizliğini hükümete yıkacak kadar şizofren bir kitle var Kadıköy DAMAT İSTİFA sesleri ile inledi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devletin fenerbahçe ye yardımları

    https://www.youtube.com/watch?v=4Fx32_dZqoA&feature=youtu.be






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcibaba -- 10 Şubat 2020; 14:27:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uefa’nın yargılaması tamamen o dönemki türk mahkemelerinin tapeleri göz önüne alınarak yapıldı. Yargıtayın beraat kararını bozduğu falanda yok. Usulden bozularak tekrar gönderildi dosya sadece. Usul nedir, esas nedir ? arasındaki farkı öğrenirseniz yararınıza olur. Bilginiz yok ama fikriniz var maşallah. Bu da yetmezse eğer buyrun cumhurbaşkanlığı resmi sitesinden gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

    Diğer söylediğiniz her şeyin cevabını tam 9 senedir size anlatıyoruz ama anlamamakta ısrarcısınız o yüzden fazla polemiğe girmeye gerek yok.

    Son olarak; Bu sezon yeryüzünde bir mucize(!) gerçekleşerek gittiğiniz avrupada kendinizi ve ülke puanını rezil ettiğiniz için acaba yüzünüz hiç kızardı mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Commander -- 10 Şubat 2020; 14:43:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayri takimin taraftarlari olabiliriz. Ne varki ortada bir sorun varsa ve o sorun birimiz icin dezavantaj iken digerimiz icin avantaj oldugunda, sorunun cözümü icin calisilmasi gerektigi dile getirildiginde buna diger takimlarida ardina alarak hakemler hata yapabilir diye bildiri yayinlarsan ve ignenin ucu sana battiginda ses yukseltirsen hicbir anlamin olmaz. Gecen senenin Sampiyonu olan takim Basaksehirle birlikte siyasi oyunlarida yenerek Sampiyon olmustur. Bu senede ayni oyunlar icinde yine Sampiyon olmaya cok yakindir.

    Özete gelirsek bugun sanirim tum takimlarin taraftarlari olarak Hakemlere karsi guvenimiz kalmamistir ve ligimiz icin en hayirlisinin gercekten Yabanci hakemler oldugu kanisindayiz. VAR gibi bir sistemin böyle bir lige getirilmesi Futbolumuz adina cok daha kötü olmustur. Siyaset Futbola dokunmamalidir, zaten Bahis olaylari gibi futbolun icine eden bircok sey varken birde siyasetin futbola girmesi cok kötü olur. Siyaset futbolumuzun daha iyi yerlere gelmesi icin cabalamalidir. Bu sene en guzel Futbol oynayan kulüplerden Trabzonspor su asamada Sampiyonlugu haketmektedir, damatin bunda etkisi oldugunu dusunmuyorum. Fenerbahceye ve yönetiminede devlet bircok yardimlar yapmistir, bu sekilde hareket etmeleri kendilerine zarar verir. Iyi olan kazansin diyoruz, bazi kuluplerin baskanlarinin surekli ortam germesi ve özelliklede bunu önemli buyuk maclardan önce yapmasi isin icinde baska bir oyun oldugunu gösterir. Futbolumuza odaklanalim, taraftarlar olarak birlikte hareket edelim ve yapilan yanlislarin duzeltilmesi icin birlikte calisalim, sadece bu sekilde bir sonuc alabiliriz. Mac sonlari saga sola saydirarak birbirimize bulasarak bir yere varamayiz.




  • Mustafa Cengiz: Güldüğünüzü söylüyorsunuz ama hep siz ağlıyorsunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IG

    arkadaşım sen mi görmüyorsun ama son bir-iki yıldır halkın bir numaralı gündemi ekonomi.

    herkesin ağızından enflasyon ve pahalılık konusu geçer ve gençler arasında işşizlik muhabbeti dilden düşmüyor.

    Alıntıları Göster
    Siz benim yazdığımı anlamamışsınız, 2 yıldır millette ses yok ama futbol yüzünden istifa deniliyor normalde olması gereken ekonomi ve dalga geçtiği açıklamaları yüzünden halkın istifa için eylem yapmasıydı en basitinden bütün takım taraftarı her maç slogan atması gerekirdi ama sloganlar ekonomi için değil başka takımla olan ilişkisi yüzünden atılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • garcibaba kullanıcısına yanıt
    devletin gs ye yardımları ve diğer kuluplere yardımları saysan ansiklopedi olur.son florya arazisi işi ne oldu.stad fenerbahçe oraya 150 trilyon para harcadı versinler parayı alsınlar arzi .cokta fifi.parasıyla aldık diğer kulüpler gibi beleş değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EditörünSeçimi

    Arkadaşlar oyuna gelmeyin,gecen senede devlet Başakşehiri kolluyor algısı oluşturdular,GS şampiyon olud,bu senede aynı algıyı TS için oluşturuyor GS lobisi.TS ile Feneri birbirine düşürüp,sinsi sinsi şampiyon olmayı düşünüyorlar.Baksanıza hakemden tek şikayet etmeyen takım GS,VAR lehlerine poziyonlarda hemen müdahale ediyor,ama alehlerine olanlarda oralı bile olmuyorlar.
    aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.