Şimdi Ara

Kadıköy Borsam Lahmacun Kebap (İzlenim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bazı zamanlar konu lahmacundan açılınca denk geldiğim kimi insanlar şöyle bir borsam lahmacun, borsam lahmacun diye tekerleyip duruyordu. Geçen kadıköy bahariye'ye borsam'ın ordan geçerken aklıma borsam'da lahmacun yeme fikri geldi. neyse gittim biraderle

taburelerden birine oturduk, tanesi 3 lira olan lahmacunlardan söyledik. Hatta ben kaşarlı söyledim, neyse lahmacunlar 2 dakkada geldi. Hızlarına söyleyecek birşey yok.

lahmacuna şöyle bir baktım kaşarı ortasına koymuşlar yapışınca kıyma toplandı, içimden dedim bu ne lan başka dandik lahmacunculardan farksız bastım eksiyi, insan bir rendeler kaşarı.

varan 2 masaya bir baktım sadece limon ve maydonoz var, ulan bu insanlar zaten sürümden kazanıyor boş yok bir de gelmişler lahmacun yanında verilen klasik yeşillik, domates, havuç mavuç hiçbir şey yok bildiğin malzemeden çalıyor.
    Bu malzemeler olmadan lahmacuna lahmacun mu denir oha dedim borsam'a bak. bu hususta itiraz kabul etmem.

varan 3 lahmacunlar en azından vıcık vıcık yağlı değildi ama yine de ben ıslak mendil istedim, ıslak mendili şöyle suratımda bir gezdirdim elimi sildim o da ne!!! mendil bildiğin dedemin kıçını koyduğu 30 yıllık koltuğu gibi kokuyor.
    aşağı 10 dakika yürüdüm hemen ıslak mendille bildiğin iyi bir marka ıslak mendille banyo yaptım ama o iğrenç koku azaldı fakat tüm gün çıkmak bilmedi.

şimdi burdan borsam iyidir yeaaa, kraldır yeeaa diyip bir mok biliyormuş gibi konuşan insanlara bir çift sözüm olurdu da neyse. Millet bodrumda lahmacuna boşuna 50 lira vermiyor.

çalışanlardan yana bir sıkıntı yoktu fakat bu şark kurnazlığından başla birşey değildir yeminle.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin dükkanın adı ne kadıköydeyim uğrıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://fesmekan.mynet.com/listeler/istanbulda-en-iyi-lahmacun-nerede-yenir-/1604/39

benim dükkan felan yok sırt çantası almak için kadıköye inmiştim. Linke bak bir de en iyilerden deniyor. Bizim milleti seven yaranmıyor zaten.

Bu arada bu bir linç kampanyası değildir ben sadece ufak bir izlenimi aktardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

http://fesmekan.mynet.com/listeler/istanbulda-en-iyi-lahmacun-nerede-yenir-/1604/39

benim dükkan felan yok sırt çantası almak için kadıköye inmiştim. Linke bak bir de en iyilerden deniyor. Bizim milleti seven yaranmıyor zaten.

Bu arada bu bir linç kampanyası değildir ben sadece ufak bir izlenimi aktardım.

şaka yapıyorum alınma hemen :D gidip yerim ben de merak ettim düşüncelerimi yazarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.