Şimdi Ara

KAÇAK TELEFON YASASI>>Burdan Devam (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.713
Cevap
0
Favori
209.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar info@tk.gov.tr adresine mail atıpda bu attıkları maile cevap alan var mı deli olacagım 2. mailimi attım bugun ılkıne cevap vermedıler. lütfen maillerine cevap alan varsa burada yazsın bana ulaşsın bişeyler yapalım artık ya farklı bi adres mı veriliyor yoksa tk maillere bakmıyor mu nedir? Lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

ya arkadaşlar info@tk.gov.tr adresine mail atıpda bu attıkları maile cevap alan var mı deli olacagım 2. mailimi attım bugun ılkıne cevap vermedıler. lütfen maillerine cevap alan varsa burada yazsın bana ulaşsın bişeyler yapalım artık ya farklı bi adres mı veriliyor yoksa tk maillere bakmıyor mu nedir? Lütfen yardım

kardes maillere cevap vermiyorlar. bende attim mail ama cevap gelmedi malesef mailler ile ugrasmiyorlar. ancak telefon ile ulasabilirsin. 312 232 23 23
  • kardes maillere cevap vermiyorlar. bende attim mail ama cevap gelmedi malesef mailler ile ugrasmiyorlar. ancak telefon ile ulasabilirsin. 312 232 23 23

abi artık varya b ıktım ya bu telefonla ugrasmaktan getırmeseydı keske peder bey bu telefonu ya. o numarayı bılıyorum kardeş sağol bugun tekrar gidecem telekominikasyona orda butun bıldıkllerımı anlatacam burada actıran arkadaslar falan anlatacam nedenı neymıs soracam bakalım
  • beklemekten baska yapacak birsey yok. adamlar keyfine gore aciyor yada acmiyor.
  • abi baslatmasınlar sımdı keyıflerıne. telekominikasyonu yakarım sonra girer paşa paşa yatarım (her ne kadar iğrenc te olsa bu esprı yapmakta fayda var))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Ağustos 2006; 13:51:51 >

• kaş yapalım derken göz çıkarıyorlar. madem düşürün telefon fiyatlarını. millette gidip dışarlardan cihaz almasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

kaş yapalım derken göz çıkarıyorlar. madem düşürün telefon fiyatlarını. millette gidip dışarlardan cihaz almasın.

devletin parası bıtınce sigaraya benzine vergi koyardı şimdi telefonlarımızdan ne ıstedıler ya
    arkadaşlar birazdan maltepedeki telekominikasyona gidiyorum (ankara) inşallah ordan bi sonuç alabılırım. en yetkili kişiye kadar gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Ağustos 2006; 14:49:33 >
  • Mail attim 2 gun sonra cevap aldim Ayrica forumda mail atip cevap atan arkadaslarda var... telefondan ise maildaha iyidir diye dusunuyorum
  • mail ile yapilan basvurulara cevap vermiyoruz dediler bana.

unal arkadasim olan bitenleri gelince anlatirsan seviniriz.
  • Arkdaşlar yurtdışından gelen telefonu türkiyede kullanmak istiyorum. Ama galiba gümrükte bi yerlere para ödeyip telefonu yasal hale getirmek gerekiyorumuş tam emin değilim. Yurtdışı çıkışlı telefonu türkiyede kullanmak için ne yapmalıyım bilgi sahibi olan varmı?...

lütfen yardım
  • Yurt dışından telefon getirmeyi enegelleyen yasanındaaaaaa...
    Devletindeeeeee..
    tk'nın daaaaa....
    lanet olsun böyle sisteme yaa!.. ben böyle uyduruk ülke görmedim kardeşim!!!!1

• quote:

Orjinalden alıntı: erman90

Yurt dışından telefon getirmeyi enegelleyen yasanındaaaaaa...
    Devletindeeeeee..
    tk'nın daaaaa....

celallenme hemen arkdasim.. millet ne yapsin.. herkes senin yasadigini yasiyor.. yapacak bisey varmi? toplanip yuruyus mu yapalim?

• quote:

mail ile yapilan basvurulara cevap vermiyoruz dediler bana.

unal arkadasim olan bitenleri gelince anlatirsan seviniriz.

Basvuru icin demedim Bilgi alimi konusunda Mail avantajli demistim
  • arkadaşlar eve geleli 15 dakika oldu tk ya gittim sordum ne zaman açılır diye bi taraftan da odanın içerisini inceledim 4 5 bilgisayar evrakları kayda geciriyor. yanı telefonları kayıt edıyor ankara telekom da bana gönül hanım dıye bırıyle gorusmem soylendı evrak kayıttan ghuvenlıkten gırıs kartı almaya gıttıgımde gonul hanımın yapacagı bısey yok dedıler ve telefon numarası verdıler. verdıklerı telefonu aradım bılgıyı aldım ne zaman acılır dedıgımde ıse kesın bır bılgı veremeyız bugun yarın acılır dıye bısey soyleyemeyız cunku evraklar cok tyoguın su anda sızın evrak kacıncı sırada kım bılır der gıbısınden bısey soyledı yanı anlasılacagı gıbı bekleyın ve imei.tk.gov.tr adesınden ya da 232 23 23 numaadan bızden bılgı alın denildi.
    yıne bi sonuc alamadım canım ona sıkılıyo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erman90

Yurt dışından telefon getirmeyi enegelleyen yasanındaaaaaa...
    Devletindeeeeee..
    tk'nın daaaaa....

celallenme hemen arkdasim.. millet ne yapsin.. herkes senin yasadigini yasiyor.. yapacak bisey varmi? toplanip yuruyus mu yapalim?

erman arkadasım ben gıttıgım zaman tk ya odanın ıcerısındekı evrakları gorecektın onlara da hak vermek lazım bı nevi benım boyum 185. benım boyumda evraklar yıgılı duruyordu tek sıra halınde. e burdakı adam hangı bırısını yetıstırsın 4 5 bılgısayarla haksız mıyım arkadaşlar su anda çok yogun oldugu soylenıyor ve dogru da sureklı kayıt ıcın evrak getırılıyor

• sabreden derviş muradına ermiş arkadaşlar. beklemek lazım.
  • quote:

sabreden derviş muradına ermiş arkadaşlar. beklemek lazım.

haklısın ama bazen de sabır tası catlıyo ben bugune kadar dayanabıldım ewren gıttım konustum yanı adamlarla sonucta bısey olmadı ama dayanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Ağustos 2006; 18:14:50 >

• ben tam 3 hafta bekledim, açıldı,
    Ankara en az 3 hafta bekletiyo,
    Izmir'in 1 haftada halletiği söyleniyo, çünkü orası daha az yoğun,
    Izmir'de 2 memur var evrakları inceleyip kabul ediyorlar,
    1 memurda açılanları sisteme girio

quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

sabreden derviş muradına ermiş arkadaşlar. beklemek lazım.

haklısın ama bazen de sabır tası catlıyo ben bugune kadar dayanabıldım ewren gıttım konustum yanı adamlarla sonucta bısey olmadı ama dayanamadım

• bungun bayagı calısıyolardı 4 5 bılgısayar sureklı calısıyodu evrakları bılgısayara gırıyorlardı. sıstemdeydıler yanı bugun ama ne zaman acılır bılmıyorum
    ARTIK TELEFONUMU KULLANMAK İSTİYORUM
    melci sen nasıl ogrendin acıldıgını bılgı verıyorlar mı? bıraz bilgilendirirsen sevinirim
  • onlarada hak vermek lazım derken calışan 3-5 kışıden bahsedıyorsunuz ama kardesım tk dedıgın zaman bınlerce calışanı var ve malesef he devlet kurulusunda oldugu gıbi 10 yatıp 5 i çalışırsa boyle olur .evet bencede onlRIN SUCU YOK PEKI ONLARIN USTLERI GORMUYORMU VAZIYETI NIYE EK ADAM KOYMUYORLAR .YA KARDESIM TK BU DURUMA HAZI DEGILSE NIYE CEP TELEFONLARINI KAPATIOYOR .her taafımız sacmalık calışan 3-5 kışıye ve ızım gıbı bınlewrce ınsana Allah sabır versın demekten baska care yok
    her sabah kalkınca canım telefonumu goruyorum bana bakıyor garıup garıp. ahhhhhhhh ahhhh
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.