Şimdi Ara

Kaçak telefon mantığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; yurtdışında yaşayan bir tanıdığım bana Nokia marka bir telefon gönderecek.(İstanbul'dayım) O telefon burada çalışır mı acaba? Son günlerde telefonlar bloklanıyordu ya o bakımdan soruyorum.Hani olur ya Vodafone'un yaptığı kampanyalar..Hat alana telefon bedava gibisinden..O şekilde telefon gönderecekler bana..

Bir de şunu sormak istiyorum..Kaçak telefon mantığı nedir? Yani direk fabrika çıkışından alıp faturasız olarak Türkiye'ye sokulan telefonlar mı bloklanıyor? Yoksa yukarıda yazdığım gibi Vodafone'un yaptığı kampanyalardan alınan telefonlar da bloklanıyor mu?

Bu konuda bilgisi olan cevap yazarlarsa sevinirim..Ve ayrıca bu şekilde yurtdışından telefon alıp, Türkiye'de çalışan var mı? (Kayıt ettirmeden)

Yani kısaca; yurtdışından gelen her telefon er ya da geç bloklanıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 14 Nisan 2006; 8:17:56 >

• Bu konuda bilgisi olan yok mu ? :)
  • benim yurt dışından haala tel getirip kullanan tanıdıklarım var, gidip biyerde bellibimiktar para ödeyerek kaydettirdiler, ama alındığı yerin faturası gerekiyor illa bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

benim yurt dışından haala tel getirip kullanan tanıdıklarım var, gidip biyerde bellibimiktar para ödeyerek kaydettirdiler, ama alındığı yerin faturası gerekiyor illa bildiğim kadarıyla.

Peki bu kaydettirme olayı hala devam ediyor mu? Ve kayıt için nereye gidiyorlar?
  • burdan öğrenebilirsin.
    http://www.tk.gov.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu CDMA Iphone Olayı yahu
    10 yıl önce açıldı
    telefon fiyatları ne böyle
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.