Her türlü aktivitede kullandığınız tek bir kulaklığınız mı var yoksa müzik için ayrı, oyun için ayrı ya da pc için ayrı telefon için ayrı kulaklıklar mı kullanıyorsunuz? |
Kaç tane kulaklık kullanıyorsunuz?

-
-
1 tane kulakiçi var. Her işimi görüyor.
Ama bir tane de kablolu kulaküstü almak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pc için bir kablolu kulaklık telefon için bluetooth var
-
1 ps5 official kulaklığı var 1 de airpods pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun içi ayrı kulaklığım var.
müzik için de kulakiçi ve kulaküstü olarak 2 kulaklığım var.
totalde 3.
-
almanya bizi kıskanıyeaaahh
3 er 5 er kulaklık var la millette ekonomi kötü demeyin.
Ben de pc için bir tane kulak üstü kullanıyorum. Daha önceden aldığım bir kulak üstü oyuncu kulaklığı vardı. Onu da playstation için kullanıyorum artık. Ayrıca müzik için de kablolu kulak içi kulaklığım vardı, bozuldu. Onu da yenisiyle değiştirmek istiyorum. Bir de tws var eşime almıştım ama şimdilik ona çöküyorum dışarı çıkarken.
-
Şu konuyu da ekonomiyle sulandırmayın bence. Şurada hepi topu birkaç kişi 3'er 5'er kulaklık saydı diye mi ekonomi iyi oluyor?
-
2 tane kulak içi var, birisi bozuldu, diğeri kulağımda durmuyor, çok sinir bir durum
Blon 01'i film müzik oyun her şey dahil kullanırken t3 plus aldım, müzik için blon'a 8 verirsem ona 10 verirdim ama film ve oyunda tam tersi t3'ü hiç sevmedim fazla analitik. Kız arkadaşıma verdim blon'la mutluyum. Tabii kararımda fit sorunu yaşamam da etkili.
1 kulak içi 1 Bluetooth kulaklık
T3 plus almayı düşünüyorum ben de. Ten ba5 vardı, bozuldu sol teki. Müzik için herkes t3 plus'i öve öve bitirememiş.
Çünkü çok iyi, ama yüksek frekansları 1-1.5 dB kısmam gerekiyor kendi zevkime göre. İyi ama tabii ki kusursuz değil tek dinamik driver'la bu kadar olur.
Alırsan vergi dahil al yoksa gümrük ağlatır. Bana çok az vergi çıktı ama sonrasında aldığım her şeye olması gerekenin 3-5 katı vergi taktılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 20 Mart 2022; 21:8:38 >
3 tane var
corsair void kablolu olan.. iş ve gaming için. hem rahat hem mic baya iyi.
şarkı için sennheiser cx300s. çok alışamadım ama sesi güzel.
bir tanede uyduruk bir kafa üstü kulaklık var onuda yatakta bir şey dinlerken kullanıyorum. kırılırsa üzülmem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bigilendirme için teşekkürler. Çin'den değil de Amazon.de'den alacağım. 80€'ya satılıyor ama Çin'den alıp üzerine vergisini koysam yine aynı hesaba gelececk gibi. Almanya'dan yeğenimiz gelecek. Her yıl geldiğinde kulaklık alıp onun adrese kargolattırıyorum. Kargo bedavaya gelmiş oluyor :) Bu arada multi driver olayından acayip soğudum. 40$ verip 5 balanced sürücülü BA5 almıştım. Teki bozuldu, ses tam gelmiyor. O yüzden tek olsun ömürlük olsun diye düşünüyorum. BA5'i alırken aklım çok Tin T3'e gitmişti. Bu sefer direkt Tin T3+ alıp geçeceğim. Tek sürücü olması bence çok etkilemiyor olsa gerek çünkü Blon bl03 için de çok iyi diyorlar, o da tek sürücülü. Sennheiser, Shure falan bunlar da 100$ segmenti için tek sürücü kullanıyor. O yüzden bu sefer çok takılmayacağım ona. Peki bl03 yerine bl01 tercih etmenizin sebebi neydi?
-
Linsoul'dan alabilirsin 69 dolara tüm dünyaya ücretsiz kargosu var amazon tek alternatif değil ki?
Multi driver'ın en büyük avantajı sanıyorum ki sahne derinliği ve genişliği oluyor, zs6 almıştım yıllar önce ondaki sahneyi kullandığım hiçbir dinamik driver'da bulamadım. Ama tek kriter bu değil tabii ki.
Bir de parlak kulaklık sevmiyorsanız ve müzik haricinde de kullanacaksanız bence mele alın çünkü youtube'dan bir video açtığımda bile t3 benim sinirimi oynatmıştı sebebini tam olarak bilmiyorum. Blon'u farklı bir tips ve başka bir kablo ile kullanıyorum ben sesi çok yumuşak ona alışmamın ve o konuda çok iyi olmasının da etkisi olabilir. T3 kuru geldi.
Blon 03 ilk çıktığında biraz da bilgisizlikten onu denemek yerine 100 dolara başka bir ürün aldım sonra onu sattım t2 plus aldım, 1 yıl sonra blon 01 çıktı bad guy good audio incelemesinde fit olarak daha iyi bass olması gerektiği şiddette vs diye konuşunca blon'u aldım hoşuma gitti t2 plus'ı sattım.
Blon'u kimi seviyor kimi sevmiyor o konu hakkında gümüş renkli olanların düzgün çaldığı koyu renkli olanın farklı çaldığı ile ilgili bir şey görmüştüm gerçek olabilir. 01 dac'la kullanıldığında tam potansiyeline ulaşıyor 03'de öyle bir durum olmadığı için bad guy 03'ü tavsiye etmeye devam ediyor diye biliyorum.
Kulak kovuğun ufaksa, parlak sayılabilecek kulaklıklardan pek hoşlanmıyorsan ve film ve oyun için de kullanıyorsan dediğim gibi bence mele'yi al hem daha ucuz, mele'yi bana da getittirmeniz mümkünse ben de alabilirim hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 20 Mart 2022; 21:50:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1 kulak üstü kablolu. Saçımın bozulması önemli değilse o gün , pc için onu kullanırım. Yok eğer saçım bozulmasın istiyosam TrueWireless dedikleri (tam kablosuz kulaklık) kulaklıktan var 1 tane onu kullanıyorum totalde 2
Oyun için, gündelik, eskiden kullandığım gündelik, bir yerden gelen ve kablolu bir tane var. 5 tane varmış. Çoğu zaman 3 tanesini kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 20 Mart 2022; 23:6:22 > -
1 tane bluetooth kulaklık var 3 yıldır teki kayıp olarak sadece 1 kulağımda kullanıyorum
-
huawei kulak içi var aktif kullanıyorum
steelseries var kulak üstü ve oyun için ama saçım çok uzadı rahatsız ediyor kullanmıyorum 1.5 yıldır
jbl kulak üstü var onu da kullanmıyorum
bir tane de yedek apple kulak içi var onu da kullanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- düğünde oynamayı bilmeyenler ne yapmalı
- taharet musluğundan su gelmiyor
- telefonu ne zaman aldım
- html mail gönderme
- tunç erden yakar 3 mart 97 olayı
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- çay emojisi
- exxen filmleri
- kartondan direksiyon yapımı
- 6.8 inç telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X