Şimdi Ara

KAÇ TANE ADAMINIZ ÇALDIRDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben 4 tane adamımı çaldırdım.Siz kaç tane çaldırdınız.

• Allahın Şükür Daha Hİç Çaldırmadım Ve ÇAaldırmayı Düşünmüyorum Ve Asla İnternet Cafeden Oynamam Ve Dosya Bile İndirmem Resmi Siteler Olmadıkça
  • daha 0 inş de böle gider
    bu arada sen nasıl 4 tane çaldırdın
  • 1 kere ama bidaha yemem o numarayı bilirsiniz türk 1 kere ......lir
  • Ben de hiç çaldırmadım inş çaldırmam da ... 4 musubet 674666666666167 nasihatten iidir
  • ben iç caldırmadım
  • 4 char çaLdırmayı nasıL ba$ardın merak ettim doğrusu.. ben daha hiç çaldırmadım $ükür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaç kere reddedildiniz?
    3 yıl önce açıldı
    Kaç Tane Ayakkabınız Var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fısır = 0 Hiç charımı çaldırmadım.
  • daha hiç çaldırmadım ama sen nası 4 tane çaldırdın olsun Allah beterinden saklasın bizde inşallah çaldırmayız
  • 1 tane çaldırdım
  • 2 tanw çaldırdım ama en son ıtem kaptırdım oda NEW_TR biliyosunuz o adiyi size msn sinide vermiştim dikkat edin ona rome da oynuyor 3 tane sos weaponumu bide wolf umu yuttu haberiniz ola bana o ıtemler dokunmazda yaptıgı adilik çok dokundugeneral_hazar@hotmail.com çocugun ismi hazar ama bide ortagı var o charının arkadasıymış oda dikka edin lutfen sizinde basınız yanmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

Fısır = 0 Hiç charımı çaldırmadım.

bendeeeee 00000
  • 1 Tane oda cafede keylog varmış .. Sonra geri aldık ama
  • nası calıo bu adiler yhaaa bi de arkadaş 4 tane caldırmış nası caldırdn ona aklım ermio :D
  • Çaldırmadım ve çaldırmam inş.

@JoEsMoE
    Harbi nası çalıyolar ya :S
  • sadee soyuldu hemen sifre deistirip toparladım cok zor oldu
  • ALLAH'a şükür hiç çaldımadım inş çaldırmamda
  • bir tane çaldırdımm içinde +5 bow vardı tavşan vardı köpek vardıı sos vardıı +4 glaviye vardıı 30 lvl dimm hepsi gitti biri şifreyi değiştirmişş ben de pacific de açtımm alpste girmiyoo zatenn
  • 34lük nukerim gitti herculeste...odinde açtım şimdi yeni 21'im inşallah 2-3 gün sonra 34üm ama öğlenleyin çok zor oluyo kasmak(lag felan)..geceleri oynuyorum artık odinde...
  • Başına gelmeyen için bu konuyu anlamak mümkün değil.Nasıl alabilirler bana bayağı ilginç geliyor ama neyse.Ezik olduğumuz için ilgilenende olmuyor herhalde.4-5 level üst mobu iki harekette alıyoruz eziğiz işte. Bakan yok yüzümüze.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.