Şimdi Ara

'Kaç sene güncelleme alıyor!'muş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5s'e döndüm. Garantiye gönderdim, belli kısımları onarmışlar, bir de yazılımı güncellenmişler. iOS 9.1 var şimdi telefonda.

Şu "iphone'u tercih edin, kaç sene güncelleme alıyor" diyen tipler var ya!

İstediği kadar güncelleme alsın telefon, kasma, yavaşlama oluyorsa ben ne anladım bu işten!

Bu tipleri görünce telefonu fırlatasım geliyor kafalarına.

"Daha 5 sene 10 sene güncelleme alırmış"mış! Ben verim alamadıktan sonra isterse 100 yıl güncelleme alsın, boş!

Şu anda cebelleşiyorum, alışamadım iOS 9'a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apple android gibi olmayacağım diye kasıyor ama bu güncelleme politikası çökmüş gibi görünüyor

• Neyiyle cebelleşiyorsun telefonun ?

kardeşimde 5s var 9.1 yüklü yağ gibi akıyor telefon.

Gelip burda tatava yapıyor.
  • hocam 5s de kasmaması gerekir ya arkadaşımda yüklü stabil kullanıyor

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Neresi yağ gibi akıyor?

Video çekin, görelim bakalım. Kasıyor mu, akıyor mu?

Tepkim, güncelleme almayı çok iyi bir şeymiş gibi savunan kişilere. 4s kaç senedir güncelleme alıyor, cihazda hal kalmadı. Kasım kasım kasılıyor. Ama yok, kaç sene güncelleme alıyor ya, o yeter!

• EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    Servisten bugün geldi telefon. Hatta içim rahat etmedi, bir de temiz kurulum ile yine yükledim.

Değişen bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Neresi yağ gibi akıyor?

Video çekin, görelim bakalım. Kasıyor mu, akıyor mu?

Tepkim, güncelleme almayı çok iyi bir şeymiş gibi savunan kişilere. 4s kaç senedir güncelleme alıyor, cihazda hal kalmadı. Kasım kasım kasılıyor. Ama yok, kaç sene güncelleme alıyor ya, o yeter!

hocam orası öyle zaten bi ios cihazın max ömrü 3 yıl sonra stabilitesi bozuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bende de 5s var 9.1 yüklü hiçbi sıkıntı yok
  • o değilde bugün 6s plusda çektiğim videoyu 5s e gönderdim, 'bıdı bıdı desteklenmiyor..' yazıp oynatmadı:)

• Ben de 9.1 kullanıyorum benim cihazımda harika durumda , gerek pil gerek stabilite yönünden gayet memnunum final sürümleri ile 8.4 den daha iyi hale geleceğine inanıyorum . sizin gibi abartanlara cidden tilt oluyorum ...

• 6S'ler bile kasıyor IOS9'da, senin 5S'in kasmış çok mu, memnun değilsen git Android al gör asıl kasmayı cebelleşmeleri
  • Şikayet edenler bıraksınlar telefonu gidip android alsınlar. Kafanıza silah mı dayıyorlar bunu kullanacaksınız diye?

Ha android e geçtikten sonra size maximum 4 ay süre veriyorum iphone u mumla arayacaksınız o ayrı mesele. ios tamam arada dengesizlik yapıyor ama bu androidin sürekli yaptığı bi şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

6S'ler bile kasıyor IOS9'da, senin 5S'in kasmış çok mu, memnun değilsen git Android al gör asıl kasmayı cebelleşmeleri

ne kasmaymış be arkadaş, note 4 üm var bir senedir, ayfon ne kadar kasıyorsa oda okadar kasıyor, zaman zaman ufak tefek sorunlar hepsinde oluyor abartmayalım

• Ufacik bir takilmayi kasma diye nitelendirenleri anlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

5s'e döndüm. Garantiye gönderdim, belli kısımları onarmışlar, bir de yazılımı güncellenmişler. iOS 9.1 var şimdi telefonda.

Şu "iphone'u tercih edin, kaç sene güncelleme alıyor" diyen tipler var ya!

İstediği kadar güncelleme alsın telefon, kasma, yavaşlama oluyorsa ben ne anladım bu işten!

Bu tipleri görünce telefonu fırlatasım geliyor kafalarına.

"Daha 5 sene 10 sene güncelleme alırmış"mış! Ben verim alamadıktan sonra isterse 100 yıl güncelleme alsın, boş!

Şu anda cebelleşiyorum, alışamadım iOS 9'a.

Arkadaşım bende de 9.1 yüklü yağ gibi akıyor arada sırada fps düşüşü oluyor 1-2sn'liğene zaten iOS 9 da sorun var ilerleyen güncellemelerle düzeleceğini düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk789 -- 12 Kasım 2015; 22:31:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

6S'ler bile kasıyor IOS9'da, senin 5S'in kasmış çok mu, memnun değilsen git Android al gör asıl kasmayı cebelleşmeleri

ne kasmaymış be arkadaş, note 4 üm var bir senedir, ayfon ne kadar kasıyorsa oda okadar kasıyor, zaman zaman ufak tefek sorunlar hepsinde oluyor abartmayalım

sana tavsiyem, ios 8.4.1'de bir tane Iphone 6 Plus kullan 1 günlügüne sonra note 4 e geri dön , note 4 ü çöp kutusuna fırlatırsın
  • İşte bu yüzden inadına iOS 6

• confuest kullanıcısına yanıt
    kullandım, geçen sene ilk çıktığında 6 plus alıp 5 ay kullandım, note 4 ile birlikte, özellikle tarayıcı hızını beğenmemiştim, ana ekranla ilgili bazı animasyonlar hız için kıstas olmamalı, bir aydır 6s plus kullanıyorum, cihaz hızlı sözüm yok, note 4 de hızlı, hatta tarayıcı olarak note 4 den daha memnunum( crome ve yandex) sonuç olarak ikiside note 4 ü sattıracak telefonlar değil, note'nin yeri ayrı.

not: iphone cazibe merkezi olduğu için bu önyargılar oluşuyor, dinyanın en iyi mühendis ve yazılımcılarının apple'nin elinde olduğunu düşünürsek(muhtemelen öyledir), 'daha iyisi yapılmalı' beklentisi haklı bir beklenti oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D64E5BC10 -- 12 Kasım 2015; 23:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Sergen SAYIN

dostum bende de 5s var 9.1 yüklü hiçbi sıkıntı yok

Beklentiniz dusuk demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

İşte bu yüzden inadına iOS 6

İkinizden başka iOS 6 kullanan kalmadı sanırım.
    iOS 5.1.1 bir tık daha optimal olsa da 6.1.3 ve 6.1.4 de son derece optimal çalışıyor.

iOS 7-8-9 maalesef ki 5.1.1-6.1.3-6.1.4 sürümlerine göre gerçekten yerlerde sürünüyor.

Apple uygulamaları illa güncel sürüme çekme politikasında olsa da 10 yıl daha bu cihazları bu sürümlerde kullanabilsek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.