Şimdi Ara

Kaç net yapıyorsunuz Lys matematikte?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 50 soruyu 50 dk. da bitirebilsem, süre sıkıntım olmayacak da..

Bugün manyaklık yapıp, optikte kendimi hızlandırmayı denedim. 1-2 saat. 3-4 dk. civarına kadar indim ancak sıavda minimum 5 dk. ayrılır optiğe..

E baştada dediğim gibi, 50 soru 50 dk'da bitmiyorsa süre sıkıntı. En kötü 55 dk.

Netlere gelirsek; Denge de 43-44-45-46 dolaylarındayım. 7'sini çözdüm, özellikle son haftaya bıraktım gerisini.
    Kapsül-Final-Palme-Uğur denemelerini çözdüm. Ygs'den önce körfezin 12lisini bitirmiştim. Onlarda da en düşük 35 en yüksek 49 yaptım. Genel ortalama 43-44.

Kaldı bir hafta. Apotemi+Denge bitirmeye çalışacağım. İkisininde çözümlü olması ve piyasanın en iyileri denmesi dolayısıyla son haftaya attım.

Sorular genel de YGS-Perm.-Olasılık-İntegralden kaçıyor.

Hafta sonu integral tekrarı + çıkmış sorular planım var. Haftaya da olasılık-istatistik gibi konulara son kez göz atacağım. BR'den bazı YGS konularına da göz atabilirim.

Bu arada son hafta, her akşam canım sıkıldıkça net üzerinden bi' 3-4-5 denemesi çözeceğim. Daha doğrusu arkadaşımın not ettiği zor soruların çözümlerini izleyeceğim.

Cumartesi sabahı da, 5-6 tane BR Denemesi çözümü izlerim. YGS öncesi inanılmaz yararı olmuştu bunun..

Hedefim 45. Herkse iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 5 Haziran 2015; 19:19:05 >

• Minimum 46 maksimum 50.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

50 soruyu 50 dk. da bitirebilsem, süre sıkıntım olmayacak da..

Bugün manyaklık yapıp, optikte kendimi hızlandırmayı denedim. 1-2 saat. 3-4 dk. civarına kadar indim ancak sıavda minimum 5 dk. ayrılır optiğe..

E baştada dediğim gibi, 50 soru 50 dk'da bitmiyorsa süre sıkıntı. En kötü 55 dk.

Netlere gelirsek; Denge de 43-44-45-46 dolaylarındayım. 7'sini çözdüm, özellikle son haftaya bıraktım gerisini.
    Kapsül-Final-Palme-Uğur denemelerini çözdüm. Ygs'den önce körfezin 12lisini bitirmiştim. Onlarda da en düşük 35 en yüksek 49 yaptım. Genel ortalama 43-44.

Kaldı bir hafta. Apotemi+Denge bitirmeye çalışacağım. İkisininde çözümlü olması ve piyasanın en iyileri denmesi dolayısıyla son haftaya attım.

Sorular genel de YGS-Perm.-Olasılık-İntegralden kaçıyor.

Hafta sonu integral tekrarı + çıkmış sorular planım var. Haftaya da olasılık-istatistik gibi konulara son kez göz atacağım. BR'den bazı YGS konularına da göz atabilirim.

Bu arada son hafta, her akşam canım sıkıldıkça net üzerinden bi' 3-4-5 denemesi çözeceğim. Daha doğrusu arkadaşımın not ettiği zor soruların çözümlerini izleyeceğim.

Cumartesi sabahı da, 5-6 tane BR Denemesi çözümü izlerim. YGS öncesi inanılmaz yararı olmuştu bunun..

Hedefim 45. Herkse iyi çalışmalar.

1)Bu mesajın neyini eksiliyosunuz
    2)Bu forum şuan %90 molar doymamış troll ama doymak üzere o yüzden yanlış soru olmuş bu forumda herkes 45+ yapıyor çünkü(!)

• 25-30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası dh. Hepimiz 45 üstü yapıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Fizik 10+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.