Şöyle birsoru sormak istiyorum. Sizce Dünyadaki kullanılan bilgisayarların yüzde kaçı antivirüsler tarafından korunuyor.
Evet yorumları alalım.
Bende Var. McAfee Professional
bende yok sadece oyun oynadıgımdan ve aldıgım oyunlar aldıgım yerde denetirim ya da orjinal zaten kotalıyız torrent filan yalan
hayatımda hiç antivirüs kullanmadım kullanmamda , girdiğin siteler belliyse sistemini korumayı biliyosan gerek yok
bende yok. taratsam zaten bilgisayarda ne programların ne de oyunların exe si kalır.
quote:
Orjinalden alıntı: Scorpion_tr
Bende Var. McAfee Professional
Bendensin
Bende önceden çok dikkat ederdim ama antivirüs kullanma sebebim programlarla gelen trojenler yüzünden üst üste 3 Kez Format atmamdır. Birde sanal alışveriş yaptığım için güvenli olmasını istiyorum.
Bilgisayarla tanıştığımdan beri kullanmıyorum Mutluyum
Bilgisayarla tanıştığımdan beri kullanmıyorum Mutluyum
pc'nin yanında beleş verilen 1 yıllık antivirüsü bile kullanmamıştım
8 yıldır kullanmıyordum ama bir yerden 1 yıllık eset smart security lisansı buldum, şimdi onu kullanıyorum.
Beyler biraz araştırdım. Türkiye'de sadece % 2,5 Antivirüsler tarafından korunuyor.
norton 360 (lisanslı)
9 yıldır PC kullanıyorum.
İlk Norton ile başladım. Sonra McAfee 8.0 kullandım.(Yaklaşık 5 yıl) 2009 Şubat-Haziran ayları arasında Mcafee Full Protection 2009 Kullandım. Şu an NOD32 Antivirüs.
Nod 32, ama çok kullandığım söylenemez. Orijinal haa.
kullanmıyanlara ne olur ne olmaz diye spyware doctor u tavsiye ederim gerçekten çok kullanışlı.Virüsü buluyo 10 saniyede siliyo sağolsun
NOD32 3.0 bide dandirik spyware terminator mü ne var...COMODO olsun Zone-Alarm olsun birçok Firewall da denedim ancak şuara hiç kullanmıyorum.