2020yi de o siteden bulabilirsiniz benzer veriler var genelde kontenjanlar hiç boş kalmıyor hocam zaten orada belirttim:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Ağustos 2021; 18:6:14 > |
Kaç Kişi Bölümü Bıraktı İSTATİSTİK (2020 GÜNCEL)( İşletme Eklendi !!) (2. sayfa)
-
-
Hocam her yeri tek tek incelemedim açıkçası ancak kaç kişinin yatay geçiş ile gittiği verisi benim baktığım yerlerde doğruydu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-523C67B3CHocam her yeri tek tek incelemedim açıkçası ancak kaç kişinin yatay geçiş ile gittiği verisi benim baktığım yerlerde doğruydu.
tıplar için baya eksik girilmiş gelen öğrenciler için sadece 2020 senesinden bizim döneme 4-5 kişi geldiğini kendim biliyorum ama 2 kişi göstermiş normal yatay geçişte
normalde her dönem için 12 kontenjan var o yüzden dedim
-
Gelen öğrenci kısmı hakkında bir fikrim yok ben gidene baktım
hatta bu forumdan gelmek isteyip gelemeyen oldu son dönem online olduğundan baya ortalamaları yükseltmiş
normalde diğer senelere göre girerken çukurovadan 4. sınıf için geçiş yapamadı diğeri de deüden 2. sınıfa geçiş yapamadı
baya puanları yükselmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Ağustos 2021; 22:28:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-523C67B3CGelen öğrenci kısmı hakkında bir fikrim yok ben gidene baktım
o yüzden giden de sorun olabilir
önceki 2 senede kalması daha doğru
-
Yani o zaman giden sayısı bu verilerden daha mı fazla ?
Mühendislik için bilemem ama tıp için öyle en basitten aybüdrn bizim okula 4-5 kişiden fazla geldi toplamda instadam gördüğüm kadarı ile ama 2 demişler😂
ekonomi ekleme şansın var mı
-
O zaman durum daha vahim desene. Ama myp ' de çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum verilerde
gebze yi de ekleyebilir misiniz?
-
Gebze Bilgisayar %100 İngilizceye geçtiği için %30 İngilizce zamanından kalan öğrencilerin yatay geçiş verilerine ulaşamıyorum
Up
Tıp ?
@Ankaratıplı bir konu açmıştı tıp için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X