Şimdi Ara

Kaç kilo versem iyi gözükürüm? (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
6.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

2 Ton falan versen tamamdır

bencede 75 iyidir ama boyun kaç?

Boy 182.5 cm, video halledildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde boy 190CM Kilo 100 insan içinde gezerken memikler felan belli oluyor rahatsız oluyorum
    o yüzden okullar açılana kadar 15 Kg versem iyi olcak sizce sıkı bir diyet ve spor ile 15 Kg verebilrmiyim( 7 KG sini ramazanda aldım :) millet oruç tutar zayıflar ben oruç tutup kilo aldım )
  • Boyun kaç bilmiyorum ama kilo vermenin yanında epeyde bi kas çalışman gerekiyor yoksa boyunda sarkmalar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Boyun kaç bilmiyorum ama kilo vermenin yanında epeyde bi kas çalışman gerekiyor yoksa boyunda sarkmalar olur.

Tamamdır, halledeceğim artık.

• sen kayra değil misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

sen kayra değil misin?

Evet ama şu döveceğim, en güçlü ben olacağım dediğim günler geride kaldı. Saygılar.

• yemin etmiştin fotoğraf koymayacağına
    edit: boy ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 12 Ağustos 2013; 17:06:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

yemin etmiştin fotoğraf koymayacağına
    edit: boy ?

182.5 cm.

• kendini ikiye bölsen ancak normale dönersin. sana tavsiyem tüp mide ameliyatı ol. bir yakınım 85 kg verdi o şekilde.
  • Önce diyetisyene git tabi doktorun dediklerini dışında hareket etme. Sonra düzenli olarak gideceksen spor salonuna yazıl. Biraz dişini sık bir anda o kiloları almadığın gibi bir anda da veremezsin. Dalga içerikli mesajları da dikkate alma.
  • 35-40 kilo vermen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

85 kiloya fit gözükürsün

Bakacağız artık. Powerlifting'de sikletler 75, 82.5, 90 kg diye gidiyor da, ondan böyle yazdım. Spor salonuna okul başladığı gibi gideceğim. Muhtemelen okulun kendi spor salonu olur.

biraz kilo vermişsin sanki, devam et
    spor salonu çıkışında localıya uğramadan evine gidersen daha rahat kilo verirsin, unutmadan okul bitirme durumu ne alemde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 184 boy var 110 kiloyum.Benim için ideal 75 kiloyken senin için 90 nasıl ideal oluyor ?

1.Kendini kandırmayı ve yarınları vs şeyleri bırak ve başla.

2.İdealin 75 70 arası.Yapman gereken 2 şey var. Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak.

3.Bütün bu kiloları bir anda vermeye kalkarsan annene anneannene, babaannene filan söyle de tavuğu bol koysunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 12 Ağustos 2013; 17:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Önce diyetisyene git tabi doktorun dediklerini dışında hareket etme. Sonra düzenli olarak gideceksen spor salonuna yazıl. Biraz dişini sık bir anda o kiloları almadığın gibi bir anda da veremezsin. Dalga içerikli mesajları da dikkate alma.

Bravo, mükemmel cevap, dikkate alınası tavsiyeler. Bu arada ameliyatlık durumum yok çok şükür. Haydi bakalım.

• Kayra bey :D bu adam nerde diyordum Kilo verecekti falan 140 dın en son :D 128 olmuş gene güldürdün 70 kilo olman gerek o yağın gitmesi için Sporla birlikte ama Sen şimdiden kilo vermeye başla :D
  • Allah yardımcın olsun inşallah verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

85 kiloya fit gözükürsün

Bakacağız artık. Powerlifting'de sikletler 75, 82.5, 90 kg diye gidiyor da, ondan böyle yazdım. Spor salonuna okul başladığı gibi gideceğim. Muhtemelen okulun kendi spor salonu olur.

biraz kilo vermişsin sanki, devam et
    spor salonu çıkışında localıya uğramadan evine gidersen daha rahat kilo verirsin, unutmadan okul bitirme durumu ne alemde

Son iki sene toplamda 10 defa derse girmişimdir. Neyse, derslerin %30'u verili. Verilen ders bazında ortalamam 3.186. Okulu 3.20 - 3.40 arası bir ortalama ile bitirmek istiyorum. Bilmeyen varsa söyleyeyim, ortalama 4 üzerinden.

• Isin zor fast food, un, seker, kola, cips bunlari hayatindan cikar spor yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

184 boy var 110 kiloyum.Benim için ideal 75 kiloyken senin için 90 nasıl ideal oluyor ?

1.Kendini kandırmayı ve yarınları vs şeyleri bırak ve başla.

2.İdealin 75 70 arası.Yapman gereken 2 şey var. Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak.

3.Bütün bu kiloları bir anda vermeye kalkarsan annene anneannene, babaannene filan söyle de tavuğu bol koysunlar.

Dediğim gibi, 75 - 90 arasıdır benim için hedef. Kas oranım %35.2, yağ oranım %33.4. Bunlar da önemli. 70 falan çok az. Kalın bacaklarım var zaten, kollarım ve vücudum da öyle.

• Şunu söyleyim.O yağları kasa çevirdim ayaklarını boşver.Ben de 152 kg 'dım senin gibi güçlülük taslıyordum.Vücut hacminden dolayı güçlü gözüküyorsun.Ama bu kendini tatmin etmedir cidden.Şimdi kas da çalışıyorum 96 kg 'ım.Eskisinden daha güçlüyüm.O yüzden o ayaklar boş kilo ver bence artık

zaten bacak kasların o kas yüzdesinin çoğunu kapsar.Vücut ağır dolayısıyla orası da geniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 12 Ağustos 2013; 17:36:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.