Şimdi Ara

Kaç dakikada kaç farm yapmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 dakikada kaç farm
    20 dakikada kaç farm
    30 dakikada kaç farm
    40 " " "

birde yeni başlayan adama neler önerirsiniz ( drow viper hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meert11 -- 11 Haziran 2014; 21:06:12 >

• Öyle bir zorunluluk yokta,ilk 10 dakikada 50'nin üstünde farmın olursa iyi gidiyorsun diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Öyle bir zorunluluk yokta,ilk 10 dakikada 50'nin üstünde farmın olursa iyi gidiyorsun diyebilirim.

daha 5 levelim 10 dakikada 60 yapabildim 2 kere
  • 10-12 dkda 100 fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: foksta boks gecesi

10-12 dkda 100 fena değil

Dostum fazla fatm kaciriyorum ne yapmaliyim ? Levelim 5 zaten 25dakikada 100 150 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meert11 -- 10 Haziran 2014; 3:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dk 9,47 de 150 oluyo bizim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

quohahah çhoq qomiqsin bro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

w0w cok pr0sun coq
  • öncelikle gittiğin lane cok önemli bu oyunu lol ile karıstırmayın dota1i 4 sene dota2yi 2 ay ( lys dolasıyla) oynamıs biri olarak diyebilirim ki cok fark var farm olarak
    herşeyden önce dotada deny vardır.

mesela middeki oyuncu ganker olarak oynadıgı için. lolün aksine jungle gank atmaz daha cok antimage naix doom gibi karakterler 25dk göremezsiniz sonra buildi bitirip takıma katılır. bü yüzden mid oyuncusu gankerlikte yapacagı için farm olarak 10dakikada 70-80 farm 15-20 deny ortalama bir sayı.

junglenin kestiği creppler farklı oldugu için onun sayısı pek stabil değil

toplane ise oyunda en az farm yapan laneler oluyo genelde 2e 3e karsı tek kastıkları için (trilane) burda önemli olan farmdan cok level ama yinede 10dkda bi 50 yapsanız fena olmaz. zaten ilk itemi genelliklede midas olur bu yüzden. dire'nin top laneyi orman crepplerine yakın oldugu için midas ile kapatır altın farkını

supportları geçiniz zaten. bütün oyunda kasabildiği tek lüx item mekanizm oluyo paso ward aldıkları için, publardaki lion alıp ks atan supportları geçelim.

carry ise 10dkda bi 70-100 arası yapmalılar.

şimdi sen noobsun sana bu iyi gelebilir diyebilirsiniz ama izlediğim bütün mmr 4k üstü oyunlarda aşağı yukarı böyle. ancak dotada farm olayı su yöndende farklı

10dakikada 70 yaparsa 20dakikada 140 değil 200 yapılır. cünkü pek meta bağımlısı bi oyun değil lol gibi. dakika 13de bütün takımı roshanda görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFC1B73D9 -- 10 Haziran 2014; 17:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: womanZ

öncelikle gittiğin lane cok önemli bu oyunu lol ile karıstırmayın dota1i 4 sene dota2yi 2 ay ( lys dolasıyla) oynamıs biri olarak diyebilirim ki cok fark var farm olarak
    herşeyden önce dotada deny vardır.

mesela middeki oyuncu ganker olarak oynadıgı için. lolün aksine jungle gank atmaz daha cok antimage naix doom gibi karakterler 25dk göremezsiniz sonra buildi bitirip takıma katılır. bü yüzden mid oyuncusu gankerlikte yapacagı için farm olarak 10dakikada 70-80 farm 15-20 deny ortalama bir sayı.

junglenin kestiği creppler farklı oldugu için onun sayısı pek stabil değil

toplane ise oyunda en az farm yapan laneler oluyo genelde 2e 3e karsı tek kastıkları için (trilane) burda önemli olan farmdan cok level ama yinede 10dkda bi 50 yapsanız fena olmaz. zaten ilk itemi genelliklede midas olur bu yüzden. dire'nin top laneyi orman crepplerine yakın oldugu için midas ile kapatır altın farkını

supportları geçiniz zaten. bütün oyunda kasabildiği tek lüx item mekanizm oluyo paso ward aldıkları için, publardaki lion alıp ks atan supportları geçelim.

carry ise 10dkda bi 70-100 arası yapmalılar.

şimdi sen noobsun sana bu iyi gelebilir diyebilirsiniz ama izlediğim bütün mmr 4k üstü oyunlarda aşağı yukarı böyle. ancak dotada farm olayı su yöndende farklı

10dakikada 70 yaparsa 20dakikada 140 değil 200 yapılır. cünkü pek meta bağımlısı bi oyun değil lol gibi. dakika 13de bütün takımı roshanda görebilirsiniz.

dotaya yeni başladım mid viper gidiyorum mid için hangi heroları önerirsiniz zor olsada fazla fark etmez sanırım lolü 2 yıl oynadım az çok ne yapmam gerek biliyorum

• Puroneye laf söyletmem, adam has carrydir, trollemeyin adamımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

Puroneye laf söyletmem, adam has carrydir, trollemeyin adamımı

hayırdır yalakasımısın
  • meert11 kullanıcısına yanıt
    sen yeni başladıgın için. akasha yani queen of pain oluyo onu al kolay oynanır ve kaçması felan kolay. viperde kolay gankları cok iyi.

ama uzmanlaşınca invoker(dota2nin en komple karakteri) pudge(en cok oynanan karakter) ve earth spriti ( cokcokcok az oynanır anca benim gibi prolar oynar )
    bu üçü hem lanede hemde gank olarak cok sağlam karakterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

Puroneye laf söyletmem, adam has carrydir, trollemeyin adamımı

hayırdır yalakasımısın

Hayır takımız, kardeşiz.
  • quote:

sen yeni başladıgın için. akasha yani queen of pain oluyo onu al kolay oynanır ve kaçması felan kolay. viperde kolay gankları cok iyi.

ama uzmanlaşınca invoker(dota2nin en komple karakteri) pudge(en cok oynanan karakter) ve earth spriti ( cokcokcok az oynanır anca benim gibi prolar oynar )

Hocam akasha earlyde çok güçlü ama bi okadarda farmdan düşmemesi gerek bi hero diye düşünüyorum bence pek kolay değil oynaması

bence midde oynuycaksan storm sprit öneririm loldeki ahri diye bi heroya benziyor çok eğlenceli herodu replikleri olsun falan çok roamlaman lazım ve rune kontrolünü alırsan kazanırsın çok tatlı heroydu yürümesi falanda fit yaptılar bizim tombalağı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karma Police -- 10 Haziran 2014; 22:03:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yokcrysis

quote:

Hocam akasha earlyde çok güçlü ama bi okadarda farmdan düşmemesi gerek bi hero diye düşünüyorum bence pek kolay değil oynaması

bence midde oynuycaksan storm sprit öneririm loldeki ahri diye bi heroya benziyor çok eğlenceli herodu replikleri olsun falan çok roamlaman lazım ve rune kontrolünü alırsan kazanırsın çok tatlı heroydu yürümesi falanda fit yaptılar bizim tombalağı :(

qop oyun sonu işe yaramıyor, farma o kadar bağlanmaması lazım.

• oynaması cok kolay kaçması cok kolay farm yapması cok kolay(e skilli) o yüzden önerdim. zaten latede bırakta carryler taşısın oyunu. sen zaten o kadar gank atıp kastırdıkdan sonra ki ben yinede
    Semi-carry olarak taşır diyorum. yanılmıyorsam künyesindede carry 1 yada 2 yıldır olarak gösteriyordu.

ve strom sprit yeni başlayan birisi için ne kadar önerilir oda var. neticede herskillden sonra oto atak yapıp pasif skilli calıstırıyoruz. yeni baslayan bütün skillere basıp atacagı için pasifi yalan edebilir. ben yinede qop oynamasından yanayım olmadı zeus alsın ulti ile ks atar en azından
  • 5. dk da midas çıkabilirsen iyi
  • oyuna yeni başlamış birisi tamamen free farm durumu hariç 10 dakikada 70-100 arası farm yapabilirse ya müthiş yeteneklidir, yada dota oynayanların %99.99u über noobdur.
    hatta 100 farm yapsın ben dotaya tövbe ederim.
    10.dakikaya kadar bir lanede toplam : 20 range, 60 melee, 2 siege olmak üzere toplam 82 creep çıkıyor. 10 dakika içinde lanede tek bir creep kaçırmayıp üstüne jungledan 18 tane kesmesi için burning veya sylar olması lazım. onlar için bile imkansız denebilir.
    hani şekil yapacam diye sallıyorsunuzda sallıyorsunuz... sorsan hayatında kaç defa 10.dakikada 70 farm görmüştür, cevap veremez... minimum belirlediği sınırı turnuva oyuncuları yapıyor.
    birde eklemiş sen noobsun diye :) :) 25 dakika naix ve doom'un jungleda farm yaptığı maçlar oynayan birisi için ilginç cümleler kuruyor...

neyse bu şekilcilerin cevaplarını boşverip, 10 dakikada 50+ yapıyorsan gayet iyi... şimdi sırf meraktan girip live gamesten 10.dakikadaki rastgele 7 oyuna baktım, maksimum olan 11.dakikda 60 last hit void, standart rakam 50-52 civari.
    hatta hatta üşenmeyip çok nadirde olsa oynadığım hard carry replaylarından birisine baktım, 10 dakikada ogre - invo + 3 defa gang gelen brewmaster'a karşı 51 last hit - 1 kill ile oynamışım. ve sana gidip 70-100 last hit diyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

oyuna yeni başlamış birisi tamamen free farm durumu hariç 10 dakikada 70-100 arası farm yapabilirse ya müthiş yeteneklidir, yada dota oynayanların %99.99u über noobdur.
    hatta 100 farm yapsın ben dotaya tövbe ederim.
    10.dakikaya kadar bir lanede toplam : 20 range, 60 melee, 2 siege olmak üzere toplam 82 creep çıkıyor. 10 dakika içinde lanede tek bir creep kaçırmayıp üstüne jungledan 18 tane kesmesi için burning veya sylar olması lazım. onlar için bile imkansız denebilir.
    hani şekil yapacam diye sallıyorsunuzda sallıyorsunuz... sorsan hayatında kaç defa 10.dakikada 70 farm görmüştür, cevap veremez... minimum belirlediği sınırı turnuva oyuncuları yapıyor.
    birde eklemiş sen noobsun diye :) :) 25 dakika naix ve doom'un jungleda farm yaptığı maçlar oynayan birisi için ilginç cümleler kuruyor...

neyse bu şekilcilerin cevaplarını boşverip, 10 dakikada 50+ yapıyorsan gayet iyi... şimdi sırf meraktan girip live gamesten 10.dakikadaki rastgele 7 oyuna baktım, maksimum olan 11.dakikda 60 last hit void, standart rakam 50-52 civari.
    hatta hatta üşenmeyip çok nadirde olsa oynadığım hard carry replaylarından birisine baktım, 10 dakikada ogre - invo + 3 defa gang gelen brewmaster'a karşı 51 last hit - 1 kill ile oynamışım. ve sana gidip 70-100 last hit diyorlar...

belki oyun geneli icin demistir ilk 10 dk icin degil diye dusundum ama o da pek mumkun degil.
    jungledaki adami 25 dk ganglemesen ayip jungle daki adam 25 dk oyuna girmezse dahada ayip zaten.

ilk 10 dk da 70-80 naga vb radiant midlerinde yapilabilir belki ama forumdaki cogu kisi stack yerine koridordaki lasthiti guvene almayi secer.

diger bi deyisle sen ilk 10dk 70 farmi nereye aliyon

belirli seviyeye kadar ortalama lasthit yetenegi yetiyor zaten publardaki carrylerin ana amacinin olmemek olmasi lazim 20 lh az olsun ama olmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 11 Haziran 2014; 9:34:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.