Şimdi Ara

Kaç bine kadar inmeliyim? tm 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihimi bu akşam yapıyorum 62 k ya kadar yazdım daha inmeli miyim yoksa yeterli midir?

sıralama 44 k

• Arkadaşlar kimse mi bilmiyor yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha inebilecegin yerler var mı yani mesela 62k dan sonra halen giderim dediğin bi yer varsa ekle o zman. Ben 40 bindeyim yaklaşık 42 binden sonra ki yerleri istemiyorum.. eklersen giderim diyorsan ekle o da ayrı bi mesele.. sana bağlı yani :) ama bence 44k daki bi için 62k ya kadar yeterlidir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senptk S kullanıcısına yanıt
    istemeyeceğim yerleri eklemeyeceğim yani diğer tercihlerim olmuyorsa %75 ve %50 pdr psikoloji yazacağım sizc de 42 den aşağı inmemişsiniz ama gelmeme riskini almışsınızdır herhalde
  • Pdristanbul P kullanıcısına yanıt
    Tercih listemde 2 tane i.ö var 39.300 ve 39.400 le kapatmiş.. i.ö lerde oynamanın fazla olacagini düşünüyorum.. en altta da yeni açılan bi kaç yeri ekleyecegim.. evet biraz riskli duruyor sizin de dediginiz gibi ama benim istemediğim ve bana çok uzak olan yerler var 45 binlerde.. istemediğim bi yeri tutturursam da bi o kadar üzülürüm.. bakalım hepimiz icin hayirlisi

bende öyle düsünüyorum ayrıca istanbul dısı yazmayacağımdan dolayı çok kısıtlı oldu bende 44 binden sonraki yerleri istemiyorum sevmediğim yerler geleceğine %75 ve %50 yazıp sevdiğim bölümü okurum diye bir mantıkla oluşturdum
    Zaten şu mesafeler olmasa bu sıralamalar da pdr tutan yerler var bizim için. Bende aydın da yasiyorum en batıdayim neredeyse. Bu yüzden çoğu şehir bana uzak kaliyor ama en sonunda sırf pdr istediğim için ve mezuna kalma korkusundan belki gidebileceğimi düşündüğüm bi kaç yeri de eklerim. Ne zormus kendi siralamanin yettigi yer gelmez diye 50 binlere 60 binlerce inmek zorunda kalmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende istanbulda olduğumdan dolayı sosyal hizmet yazdım pdr leri de burslu yazdım ancak hala bazı karışıklıklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pdristanbul -- 2 Ağustos 2016; 16:01:36 >
    Bende ankara ve hacettepe uni sosyal hizmet düşünüyordum ama cikaricam listemden hiç düşünmediğim ve sırf kaliteli uni tutuyor diye aklım kaydı sanırım ama doğrusu bu değil malesef

ben sosyal hizmette kararlıyım severek yapabileceğime inanıyorum pdr gelse düşünmem ama en iyi alternatifi bence bu
    Atama da 50 puanlisini da gördüm iyi bi uni den mezun olursan devlete atanamasan bile özeller de iş imkanı fazla olur diye düşünüyorum istiyorsanız tabı ki tercih edilmeli :)

aynen öyle verdiğimiz emeklerin karşılığını alalım yeter
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.