Şimdi Ara

KAÇ AYDA DEĞİŞİMİ FARK EDERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorum biraz saçma olcak ama, vücut geliştirmeye başlıyorum. Değişimi kaç ayda fark ederim, daha doğrusu ne zaman fark ederler? Şekeri tamamen kestim. Onun dışında iyi de besleneceğim. Haftada 4 kez antremana gideceğim Allahın izniyle.

Özet olarak herşeyi düzgün yaparsam ne kadar sürede değişimi fark ederim,edilir?

• Zayıf biri olarak 1.5 ayda 5.5 kilo aldım ve epey fark ettim değişimi Ama değişim ve gelişim farklıdır, 1-2 ayda vücut şekle girer bu değişimdir, gelişim ise daha uzun sürüyor duyduğum kadarıyla hocalardan ya da bu işi 3-4 yıldır yapanlardan

Gerçi değişimde bi gelişimdir amaan her neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Zayıf biri olarak 1.5 ayda 5.5 kilo aldım ve epey fark ettim değişimi Ama değişim ve gelişim farklıdır, 1-2 ayda vücut şekle girer bu değişimdir, gelişim ise daha uzun sürüyor duyduğum kadarıyla hocalardan ya da bu işi 3-4 yıldır yapanlardan

Açıkcası şöyle diyim. Çevredekilerin sen sporla mı uğraşıyorsun tarzı sorular beklerim. İnsan öyle şeyler duyunca gaza geliyor devam edeesi geliyor. Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Zayıf biri olarak 1.5 ayda 5.5 kilo aldım ve epey fark ettim değişimi Ama değişim ve gelişim farklıdır, 1-2 ayda vücut şekle girer bu değişimdir, gelişim ise daha uzun sürüyor duyduğum kadarıyla hocalardan ya da bu işi 3-4 yıldır yapanlardan

Açıkcası şöyle diyim. Çevredekilerin sen sporla mı uğraşıyorsun tarzı sorular beklerim. İnsan öyle şeyler duyunca gaza geliyor devam edeesi geliyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben başladıktan 1 sene falan sonra soruyolardı.

• Spora başlayalı 6 ay oldu. Eskisine bakış vücudum epey genişledi. Bence doğru antreman ile maksimum 1 yılda büyük değişim gösterirsin. Tabii bu vücut yapına da bağlı. Çabuk kas yapabilen bir vücudun varsa daha kısa sürede de olur. Bu arada yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Spora başlayalı 6 ay oldu. Eskisine bakış vücudum epey genişledi. Bence doğru antreman ile maksimum 1 yılda büyük değişim gösterirsin. Tabii bu vücut yapına da bağlı. Çabuk kas yapabilen bir vücudun varsa daha kısa sürede de olur. Bu arada yaş kaç?

Yaş 20
  • quote:

quote:

Spora başlayalı 6 ay oldu. Eskisine bakış vücudum epey genişledi. Bence doğru antreman ile maksimum 1 yılda büyük değişim gösterirsin. Tabii bu vücut yapına da bağlı. Çabuk kas yapabilen bir vücudun varsa daha kısa sürede de olur. Bu arada yaş kaç?

Yaş 20

O halde muhtemelen benden daha kolay kas yaparsın. Çünkü 16 yaşında kas yapmak biraz daha zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yaş 20

O halde muhtemelen benden daha kolay kas yaparsın. Çünkü 16 yaşında kas yapmak biraz daha zor.

Amacım şuanda kas değil. Fit bi görüntü, sen spor mu yapıyorsun tarzı sorulara maruz kalmak

• quote:

hocam 1.5 ayda nasil 5.5 kilo aldiniz banda soyleyin Allahaskina:( ben ne yapsam alamıyorum. baharda iki ay spore gittim 1 kg bile alamadım. beslenmeme felanda dikkat ettm . ektemorf dedikleri yapidayim,hatta ufak tefdgim bildigin :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

hocam 1.5 ayda nasil 5.5 kilo aldiniz banda soyleyin Allahaskina:( ben ne yapsam alamıyorum. baharda iki ay spore gittim 1 kg bile alamadım. beslenmeme felanda dikkat ettm . ektemorf dedikleri yapidayim,hatta ufak tefdgim bildigin :(

Her yerde aynı şeyi yazıyorum ama yapacak bir şey yok Konserve Ton balığı,lor peyniri,pirinç pilavı, badem-fındık ceviz vs günde 3 öğün değil 5 öğün yemeyi dene Boş kaldığında git atıştır mutlaka kilo alırsın, yine olmazsa diyetisyene gitmen iyi bir çözüm olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.