Şimdi Ara

!!! = Kabus22 YIKIM GÜNÜ = (Demo Çıktı - 62 MB) !!! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
0
Favori
34.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bakın 30kasım oldu hala çıkmadımı ben bu oyunu daha yeni öğrendim .çıktıysa biranönce alıcam inşallh. oyunun videolarına felan göz gezdirdim fena deil hoş ama sesler hoşuma gitmedi ayynı mikrofonu takıp konusmuslar gibi ve seslendirmeler aynı kişiler tarafından yapılmış zannımca buda oyundaki akıcılığı etkiliyo!! Pusu da adamlar kasmışlar seslendirmeler çok hoştu takdir etmiştim onu..Bundada grafikler başarılı ses yok buda kötü bişey bence o kadar kasıp basarılı sayılabilecek bi oyun yapıpta seslendirmeden kısmak bence çok kötü bi durum..
    Ayıca şunuda söliyim arkadaşlara türkler yapmış diozruz oyunu ama türkler sadevce grafiğini tasarımını oturtmalarını yani mekan tasarımlarını oyuncu tasarımlarını hikaye gidişini deiştiriolar.. Yani oyun motorunu yeniden yazmıyolar oda biraz sıkar yani Yabancı oyun motorlarından alıyolar ooyun motorlarını üstlerine giydirme yapıolar mekan ları yeniden oyuncuları yeniden tasarlıolar motoru ona göre deiştirme yapıolar... Bakıyorum bazılaraından Resident Evil Gibi bi oyun die yorumlar görüyorum tahminimce bu oyunda Resident Evil motorunu kullanmış olabilirler... Ama bu ses Olayı çok sinirimi bozdu... sayghılarımla...

• Daha çıkmadı.

• Nolcak klasik Türk işi YAw arakadaşlar ben demoyu indirdim oynadım ama mouseyle kotrol olmaması berbat ötesdsi bi durum bence onun düzeltilmesi gerek....
  • Bekleyiş artık sona eriyor. 25 Aralıktan itibaren Kabus 22'yi ülkemiz genelindeki 1200'ü aşan Vestel satış noktasında bulabilirsiniz.

Hepimize hayırlı olsun.

KAYNAK (Tıkla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 8 Aralık 2006; 13:17:21 >
  • Oyunun fiyatı 25-30 ytl civarı olacak.
  • ben asla alamam öyle fiyatları olsa bile belki hl gibi olsaydı ancak ozaman alırdım adamlara bak ya yaptıkları oyun bari güzel bi şey olsa.25-30 ytl bu oyun için verilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

ben asla alamam öyle fiyatları olsa bile belki hl gibi olsaydı ancak ozaman alırdım adamlara bak ya yaptıkları oyun bari güzel bi şey olsa.25-30 ytl bu oyun için verilmez

Güzel kardeşim niye hala güzel oyun değil diyorsun.

Birde HL gibi olsun demişsin şimdi kafayı yiycem.

Senki 10 yıldır oyun yapılıyor Türkiye'de.

Amaç Türk oyun sektörüne destek olmak.Destek olalımki ilerde HL gibi oyunlar yapılabilsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

ben asla alamam öyle fiyatları olsa bile belki hl gibi olsaydı ancak ozaman alırdım adamlara bak ya yaptıkları oyun bari güzel bi şey olsa.25-30 ytl bu oyun için verilmez

hl gibi bir oyun yapsalar 25 liraya satarlar mı sence ?
    salak mı bunlar?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

oyun çıkmadımı hala yaw??????????

Ne yazıkki daha çıkmadı.Ama önümüzdeki hafta kesin çıkacak.

klasik turk gecikmesi işte ne diyim...

klasik Türk gecikmesi mi?

Resident evil 4'ün Bilgisayar oyunu Nisan ayında çıkacaktı. erteleye erteleye Ocak 2007ye kadar geldiler. bakalım ne zaman çıkacak.

Windows Vista 2 yıl önce çıkacaktı.

bunlar Klasik yabancı gecikmesi değil, ama 3 ay geciken kabus22Klasik Türk gecikmesi..

Söyliyecek laf bulamıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

oyun çıkmadımı hala yaw??????????

Ne yazıkki daha çıkmadı.Ama önümüzdeki hafta kesin çıkacak.

klasik turk gecikmesi işte ne diyim...

klasik Türk gecikmesi mi?

Resident evil 4'ün Bilgisayar oyunu Nisan ayında çıkacaktı. erteleye erteleye Ocak 2007ye kadar geldiler. bakalım ne zaman çıkacak.

Windows Vista 2 yıl önce çıkacaktı.

bunlar Klasik yabancı gecikmesi değil, ama 3 ay geciken kabus22Klasik Türk gecikmesi..

Söyliyecek laf bulamıyorum...

gothic 3 ü unutma :)

• 25 Aralık tarihinde satışa sunulacak olan Kabus 22 oyunun satış fiyatı belli oldu. 29.9 YTL'den satılacak olan oyun 2 CD'den oluşuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

25 Aralık tarihinde satışa sunulacak olan Kabus 22 oyunun satış fiyatı belli oldu. 29.9 YTL'den satılacak olan oyun 2 CD'den oluşuyor.

Çok sağol.
  • merak ettim çıksın korsana düşünce alırım bende:):)
  • ne 29.99YTL mi? bedava valla, 30,00YTL olasa millet nasıl alırdı..

Şaka bir yana ben bu oyunun orjinalini alacam vede aldığım ilk orjinal oyun olacak...
  • orjinalini almak mantıklı cünkü türk oyunlarina korsan vatan hainligi aslinda yabancı oyunlarada korsan vatan hainligi ikisindede uzun bir emek yatiyor neyse ben alacam resident evil tarzi bi oyun inzarla kasacam.
  • Resindent Evil'in çakması işte...
  • bence çok pahalı yaaa ama yinede türk bu oyunu orjinal almam ama korsan hiç almam

bari 10 lira falan olsa bee

gerçi bizim burda orjinal oyunu bulmak da zor
  • Son 2 gün.

• Evet oyun yarın geliyor.Hadi hayırlısı.Umarım güzel olur.

• neden bir demosu yok, oyuncu adam demosunu oynamadan oyun almaz.Sacma olmus demo cikmadan oyunun cikmasi..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.