Şimdi Ara

KABLOSUZ YAYIN HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR SONGÜNLERDE RASTLADIĞIM BİR OLAYI SİZLERE SORMAK İSTEDİM, GELEN MÜŞTERİLER DİYORKİ SİZDE KABLOSUZ ANTEN VARMI YANİ DEDİKLERİ 1 TANE RECEİVER VARMIŞ KABLOSUZ TÜM YAYINLARI GÖSTERİYORMUŞ, ANTEN FALAN GEREKTİRMEDEN BANA PEK İNANDIRICI OLAY GELMEDİ BİRDE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.. ARANIZDA DUYAN VARMI?



  • arkadaşım bu yayın formatı karasal digital yayın sistemi ama şuanda sadece istanbul ankara ve izmirde 3 bilemedin 4 kanalla test yayınında ama sistemin oturma tarihi 2014 lakin bu yayını şöyle farzet normal çatı anteninin gelişmişi avrupada bu sistem tutmadı çanak anten olmadan asla diyebiliriz nedeni basit sen evde digital uydu ile bide motorlu ise 100 lerce kanal izlerken bu sistemde anlaşma yapılan kanalları seyredeceksin tahmini rakam 50 civarında bu yüzden bu tutmayacak bişey
  • Sayısal Karasal yayın sistemi şu an kullanılan uydu yayınlarından çok daha gelişmiş ve karmaşık bir sistem. Temel olarak ikisi de MPEG-2 kodlama kullanıyor ama Sayısal Karasal yayın modülasyon açısından çok daha ileride. Avrupada başta İngiltere olmak üzere hemen hemen bütün ülkelerde kullanılıyor ve uydudan daha yaygın. Sebebi ise daha ucuz olması. Çanak LNB vs.. gerektirmiyor. Ufak bir antenle tüm kanallar ayna gibi çekiyor. 200'e yakın kanalı destekliyor. Türkiye'de de deneme yayınına başlandı (İstanbul, Ankara ve İzmir) iki seneye kadar tümüyle analog yayın kalkacak. Kanalların üst üste gelmesi derdi de olmadığı için kaliteli yayını ucuz reciverlarla izleyebileceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.